kokie grazus darbeliai jusu buvo O mes prasirgom sia svente
nu ir saunuoles jus,as jau pradejau rinkti info rudenelio sventei atidarau sezona siu metu.Mes pernai dareme laiva is cukinijos tokios nedideles,bures is kardeliu lapu ir dar is giliuku zmogeliuku pridejau,dabar lapu sakotis labai patiko gal reiks pabandyti.
Gal kas turit ar žinot kaip pasidaryti kopūsto kostiumą.Reikia berniukui į darželį.iš anksto labai dekoju
daug geru ideju
QUOTE(asarele54 @ 2009 09 18, 21:49)
Gal kas turit ar žinot kaip pasidaryti kopūsto kostiumą.Reikia berniukui į darželį.iš anksto labai dekoju
oho cia tai uzduotis, o tai reikia butent kostiumo? neužtenka tik karunos ?
QUOTE(vaiduva @ 2009 10 01, 14:27)
oho cia tai uzduotis, o tai reikia butent kostiumo? neužtenka tik karunos ?
cia mano mazoji buvo rugegele galite siuti panase skraiste as cia nusipirkau uzuolaida is dzysko ir ja gabaliukais sukarpiau ir pasiuvau sijoneli o jus galite skraiste panasei pasiuti tik sijono krastai buvo smailus o kopusto tai apvalinti dar prie tu kampu kokiu kvarbatkeliu tu paciu prisiuti prie apacios na kopustas turetu buti apverstas nu zodziu galva apcioje taip pat galima nesudetingai tokius placius sortukus pasiut o apcioje sortukus sutraukti gumute ir graze kvarbatkele prisiuti o as savo panai dejau salotines petkelnes jei berniuskas zinoma rengsis jus taip pat gaite jas uzdeti ju yra maksimoje pirkt dar viena foto kur cia aksesuraia jos kostiumo buvo sijonas ir tokios apyrankes gal kazka pasirinksit
kazka panasaus pasidarysit tik ne sijona o skaiste
Papildyta:
QUOTE(Era83 @ 2009 10 06, 11:15)
cia mano mazoji buvo rugegele galite siuti panase skraiste as cia nusipirkau uzuolaida is dzysko ir ja gabaliukais sukarpiau ir pasiuvau sijoneli o jus galite skraiste panasei pasiuti tik sijono krastai buvo smailus o kopusto tai apvalinti dar prie tu kampu kokiu kvarbatkeliu tu paciu prisiuti prie apacios na kopustas turetu buti apverstas nu zodziu galva apcioje taip pat galima nesudetingai tokius placius sortukus pasiut o apcioje sortukus sutraukti gumute ir graze kvarbatkele prisiuti o as savo panai dejau salotines petkelnes jei berniuskas zinoma rengsis jus taip pat gaite jas uzdeti ju yra maksimoje pirkt dar viena foto kur cia aksesuraia jos kostiumo buvo sijonas ir tokios apyrankes gal kazka pasirinksit
kazka panasaus pasidarysit tik ne sijona o skaiste
dar kopusto drauge kirmelyte galima pigaminti kaip akcenta
Papildyta:
QUOTE(rasras @ 2008 10 19, 15:32)
Kaip gražu.
super
Labai dekui užmpatarimus.Pasinaudojau jūsų skraistės įdėja
QUOTE(a.narus @ 2009 10 07, 10:02)
o aš niekaip nesugalvojau iš ko avims galvas padaryt
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 09:09)
iš juodu alyvuogių
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 09:09)
O man rodos , kad cia nuotraukoj is giliu padarytos.