Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

kokie grazus darbeliai jusu buvo thumbup.gif O mes prasirgom sia svente verysad.gif
Atsakyti
nu ir saunuoles jus,as jau pradejau rinkti info rudenelio sventei 4u.gif atidarau sezona siu metu.Mes pernai dareme laiva is cukinijos tokios nedideles,bures is kardeliu lapu ir dar is giliuku zmogeliuku pridejau,dabar lapu sakotis labai patiko thumbup.gif gal reiks pabandyti.
Atsakyti
Gal kas turit ar žinot kaip pasidaryti kopūsto kostiumą.Reikia berniukui į darželį.iš anksto labai dekoju
Atsakyti
thumbup.gif daug geru ideju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2009 09 18, 21:49)
Gal kas turit ar žinot kaip pasidaryti kopūsto kostiumą.Reikia berniukui į darželį.iš anksto labai dekoju

oho cia tai uzduotis, o tai reikia butent kostiumo? neužtenka tik karunos ?
Atsakyti
QUOTE(vaiduva @ 2009 10 01, 14:27)
oho cia tai uzduotis, o tai reikia butent kostiumo? neužtenka tik karunos ?

user posted image
cia mano mazoji buvo rugegele galite siuti panase skraiste as cia nusipirkau uzuolaida is dzysko ir ja gabaliukais sukarpiau ir pasiuvau sijoneli o jus galite skraiste panasei pasiuti tik sijono krastai buvo smailus o kopusto tai apvalinti dar prie tu kampu kokiu kvarbatkeliu tu paciu prisiuti prie apacios na kopustas turetu buti apverstas nu zodziu galva apcioje taip pat galima nesudetingai tokius placius sortukus pasiut o apcioje sortukus sutraukti gumute ir graze kvarbatkele prisiuti o as savo panai dejau salotines petkelnes jei berniuskas zinoma rengsis jus taip pat gaite jas uzdeti ju yra maksimoje pirkt smile.gif dar viena foto kur cia aksesuraia jos kostiumo buvo sijonas ir tokios apyrankes gal kazka pasirinksit
user posted image kazka panasaus pasidarysit tik ne sijona o skaiste
Papildyta:
QUOTE(Era83 @ 2009 10 06, 11:15)
user posted image
cia mano mazoji buvo rugegele galite siuti panase skraiste as cia nusipirkau uzuolaida is dzysko ir ja gabaliukais sukarpiau ir pasiuvau sijoneli o jus galite skraiste panasei pasiuti tik sijono krastai buvo smailus o kopusto tai apvalinti dar prie tu kampu kokiu kvarbatkeliu tu paciu prisiuti prie apacios na kopustas turetu buti apverstas nu zodziu galva apcioje taip pat galima nesudetingai tokius placius sortukus pasiut o apcioje sortukus sutraukti gumute ir graze kvarbatkele prisiuti o as savo panai dejau salotines petkelnes jei berniuskas zinoma rengsis jus taip pat gaite jas uzdeti ju yra maksimoje pirkt  smile.gif  dar viena foto kur cia aksesuraia jos kostiumo buvo sijonas ir tokios apyrankes gal kazka pasirinksit
user posted image kazka panasaus pasidarysit tik ne sijona o skaiste

dar kopusto drauge kirmelyte galima pigaminti kaip akcenta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasras @ 2008 10 19, 15:32)
Kaip gražu.  thumbup.gif  wub.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Era83: 06 spalio 2009 - 09:18
Labai dekui užmpatarimus.Pasinaudojau jūsų skraistės įdėja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų miegančios avytės....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2009 10 07, 10:02)
Mūsų  miegančios avytės....

user posted image

thumbup.gif o aš niekaip nesugalvojau iš ko avims galvas padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 09:09)
thumbup.gif o aš niekaip nesugalvojau iš ko avims galvas padaryt  doh.gif

iš juodu alyvuogių mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 10 07, 10:59)
iš juodu alyvuogių mirksiukas.gif  biggrin.gif

Turėjau tik žalių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 09:09)
thumbup.gif o aš niekaip nesugalvojau iš ko avims galvas padaryt  doh.gif

O man rodos g.gif , kad cia nuotraukoj is giliu padarytos.
Atsakyti