Gal kas mokat iš lapų nusipinti skrybėlę, norėčiau išmokti ir aš, būčiau dėkinga už patarimus
Mūsų irgi laukia rudenėlio šventė.Šiemet vaikinas per rudenėlio šventę dainuos,tai reikia pasipuošti kokiu nors vabalu.Nu mano meniniai gabumai nekokie .Galvojau papuošti ji žiogu.Tik kaip tą karūną su žiogu nupiešti?Gal kuri žinote kokį adresiuką,iš kur galima būtų nusikopijuoti ir nupiešti.
O man šiais metais vėl teks bulvę daryti Tik anksčiau buvo sūnus o dabar dukra
Bulvių šeimynėlė
Bulvių šeimynėlė
laba prisiziurejau mamyciu fantaziju
na ir as bandziau kazka padaryt su mergaitem rudenelio sventej
na ir as bandziau kazka padaryt su mergaitem rudenelio sventej
QUOTE(edvina @ 2005 10 22, 19:13)
Tokios šventės, tas namų darymas tai rodo, kad tėvai įtraukiami į vaikų gyvenimą darželiuose. Tėvai, vaikai ir auklėtojos bendradarbiauja.
geras bendradarbiavimas.
Pasako pries kokia savaite, kad ta ir ta diena bus rudenelio svente - prasau vaikus aprengti taip ir taip bei atnesti koki darbeli rudens gerybiu tema.
Atsiprasau, bet bendradarbiavima as suprantu kitaip, nei kad tevai vakare po darbu ir darzeli "namu darbus" daro.
Nedarysiu naujo eksponato.
Pernai vyras vargo ir is graigisku riesutu ir kastonu karoliu padare. Tai siemet juos tik is mociutes pasiskolinti uzteks.
Man tai tos šventės mažai tėvų ir darželio bendradarbiavimą primena.Iš tėvų tik prašoma vaikus aprengti ir darbelį kokį atnešti.Aš pati labai norėčiau pažiūrėti,kaip vaikai šoka per šventę, kokią programėlę išmoko.Tik kai sužinojau,kad šventė vyks 10 val. ryte,tai labai nusivyliau .Kad šventės būtų organizuojamos ir tėveliai joje sudalyvauti galėtų,tai būtų tikras bendradarbiavimas.
QUOTE(NEINE @ 2007 10 23, 14:45)
Tik kai sužinojau,kad šventė vyks 10 val. ryte,tai labai nusivyliau .Kad šventės būtų organizuojamos ir tėveliai joje sudalyvauti galėtų,tai būtų tikras bendradarbiavimas.
Dėl šito tai sutinku, pas mus ir 10 val bus.
Bet šiaip smagu su vaiku kažką veikti. Abi rytoj susėsim ir prikursim Žinoma mažoji bus pagalbininkė-kenkėja, bet vistiek smagu
Help- reik grybo kepurės...
Gal kas darėt ir turit idėjų
Gal kas darėt ir turit idėjų
nu va atnaujinu tema
musu svente ankstoka, bus 09.24, rytoj nesu skrybele padaryta, o per svente sunus bus bulve
skrybeles foto
http://public.fotki....skrybele/5.html
o kaip atrodys bulviukas tai veliau idesiu
musu svente ankstoka, bus 09.24, rytoj nesu skrybele padaryta, o per svente sunus bus bulve
skrybeles foto
QUOTE(NEINE @ 2007 10 12, 15:34)
Mūsų irgi laukia rudenėlio šventė.Šiemet vaikinas per rudenėlio šventę dainuos,tai reikia pasipuošti kokiu nors vabalu.Nu mano meniniai gabumai nekokie .Galvojau papuošti ji žiogu.Tik kaip tą karūną su žiogu nupiešti?Gal kuri žinote kokį adresiuką,iš kur galima būtų nusikopijuoti ir nupiešti.
Nereikia karunelei piesti ziogo veidelio uztenka padaryti ragiukus juk ziogai su usais. Ragiukus padaryti galima ir is popieriaus, galima ir is vielutes tik storesnes ir pavynioti ji krepiniu popiriumi. Kartais ziogui tiesiog uztenka sparneliu, butinai zalios spalvos. Jei gretam padarymui tai sparneliai paprasciausiai iskerpami is medziagos, o jei yra leiko tai kad sparneliai butu tvirtesni ant paprasciausio laikrascio istepti klijus ir priklijuoti medziaga. Palikti kuriam laikui, kad klijai isdziutu ir iskirpti ziogo sparnelius
QUOTE(ciiikiii @ 2008 09 21, 21:43)
nu va atnaujinu tema
skrybeles foto
skrybeles foto
Labai grazu! Kiek uztrukai ir kiek viskas kainavo, jei paslaptis?
QUOTE(negriuke @ 2008 09 22, 07:44)
Labai grazu! Kiek uztrukai ir kiek viskas kainavo, jei paslaptis?
uztrukau gal 1,5-2 valandas ir dar puse val kol prisiskynem lapu, sakeliu, gelyciu. o kaina, tai nzn net, zirkles, popieriaus(isvakarese buvo sunaus gimtadienis, tai panaudojau torto deze karkasui ), lipkes, kliju turejau, tai reikejo tik visokiu lapu, gelyciu ir sakeliu prisirinkt, va tik oaze pirkau 3 lt mokejau , bet man jos nedaug reikejo tik gelytem sukisti,nes gaila nuvys ir greit baigtus tas grozis