Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

Mums jau praejo rudenelio svente,bet nereikejo jokiu kaukiu daryt tik liepe atsinest vaisiu g.gif gal mums taip kad pirmi metai darzelyje g.gif
Atsakyti
ACIU MAMYTEMS UZ IDEJAS RUDENELIO SVENTEI! wub.gif
Atsakyti
Darbeliai iš bulvių
ir dar
super
ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 27 rugsėjo 2007 - 20:35
daug idėjų
Atsakyti
Labutis, mamytes.
Mano dukrele siemet turi buti svoguneliu, reikia sugalvuoti koki kostiuma... Gal turit ideju?
smile.gif
Atsakyti
Pas mano mazyli lopselyje ir reikia papuosti skrybelaite, gal turite mamytes kokiu ideju? 4u.gif
Atsakyti
cia dar viena tepa rudenelio svente 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo pernykštį darbelį blush2.gif
Lapų "šakotis" smile.gif
user posted image
Atsakyti
Koks grozis,gal gali papasakoti,kaip darei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 07, 19:43)
Koks grozis,gal gali papasakoti,kaip darei wub.gif

Labai paprastas ir lengvas gaminimas blush2.gif Tik lapų labai daug reikia smile.gif
Pasidariau stovelį iš CD diskų plastmasinės dėžutės pervertos viela Geriausia būtų kokį medinį padą, bet dariau iš to, ką tuo metu turėjau po ranka Na ir veri lapus, apačioje didelius, viršuje jau mažesnius. Verti taip, kad koteliai vis prasikeistų ir atsikištų į skirtingas puses.

Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2007 10 08, 17:41)
Labai paprastas ir lengvas gaminimas blush2.gif Tik lapų labai daug reikia smile.gif
Pasidariau stovelį iš CD diskų plastmasinės dėžutės pervertos viela  Geriausia būtų kokį medinį padą, bet dariau iš to, ką tuo metu turėjau po ranka  Na ir veri lapus, apačioje didelius, viršuje jau mažesnius. Verti taip, kad koteliai vis prasikeistų ir atsikištų į skirtingas puses.

Super,bet ir fantazijos turi.......... wub.gif ar galiu pasiskolinti ideja siems metams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 08, 19:05)
Super,bet ir fantazijos turi.......... wub.gif ar galiu pasiskolinti ideja siems metams blush2.gif

Prašom 4u.gif Tam tas skyrelis ir yra, kad idėjomis pasidalintume thumbup.gif
Atsakyti