Mums jau praejo rudenelio svente,bet nereikejo jokiu kaukiu daryt tik liepe atsinest vaisiu gal mums taip kad pirmi metai darzelyje
ACIU MAMYTEMS UZ IDEJAS RUDENELIO SVENTEI!
Labutis, mamytes.
Mano dukrele siemet turi buti svoguneliu, reikia sugalvuoti koki kostiuma... Gal turit ideju?
Mano dukrele siemet turi buti svoguneliu, reikia sugalvuoti koki kostiuma... Gal turit ideju?
Pas mano mazyli lopselyje ir reikia papuosti skrybelaite, gal turite mamytes kokiu ideju?
Parodysiu ir aš savo pernykštį darbelį
Lapų "šakotis"
Lapų "šakotis"
Koks grozis,gal gali papasakoti,kaip darei
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 07, 19:43)
Koks grozis,gal gali papasakoti,kaip darei
Labai paprastas ir lengvas gaminimas Tik lapų labai daug reikia
Pasidariau stovelį iš CD diskų plastmasinės dėžutės pervertos viela Geriausia būtų kokį medinį padą, bet dariau iš to, ką tuo metu turėjau po ranka Na ir veri lapus, apačioje didelius, viršuje jau mažesnius. Verti taip, kad koteliai vis prasikeistų ir atsikištų į skirtingas puses.
QUOTE(edvina @ 2007 10 08, 17:41)
Labai paprastas ir lengvas gaminimas Tik lapų labai daug reikia
Pasidariau stovelį iš CD diskų plastmasinės dėžutės pervertos viela Geriausia būtų kokį medinį padą, bet dariau iš to, ką tuo metu turėjau po ranka Na ir veri lapus, apačioje didelius, viršuje jau mažesnius. Verti taip, kad koteliai vis prasikeistų ir atsikištų į skirtingas puses.
Super,bet ir fantazijos turi.......... ar galiu pasiskolinti ideja siems metams
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 08, 19:05)
Super,bet ir fantazijos turi.......... ar galiu pasiskolinti ideja siems metams
Prašom Tam tas skyrelis ir yra, kad idėjomis pasidalintume