Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

Jei turiu laiko tai visai smagu pasikrapštyti kartu su vaiku.Einam į parką prisirinkti lapų,kaštonų ir t.t.Kaip jam smagu rasti kokį įdomesnį lapą susisukusį ar kaštonus suaugusius.Kartais atrodo nu ką čia sugalvojus,bet kai padarom tai net patys nustembam.Kartą man sesuo pasakė:kur tu čia nusižiūrėjai?Taigi,tada padarėm dvi Pelėdas
Kūnai-iš didelių bulvių.Akys-pusiau perpjautas obuolys ir paimtos tik viršūnėlės,ne su koteliais.Snapai-makaronai kriauklelės,Sparnai-iš pievoj bebaigiančių ruduoti smilgų tų stambių,aukštų.Nageliai-iš makaronų lenktų.Antakiai-irgi iš tų smilgų.Paėmiau dėžutę padengiau vata.Vatą padažiau vandeniniais dažais rusvom,gelsvom spalvom.Dažant ji pasivėlė-kaip lizdas ir patupdžiau dvi pelėdikes.Va tokios liuks gavosi.
Arkliukas
Kūnas ir galva-iš bulvių.Kaklas ir kojos-iš morkų.Akys-juodos uogos nuo krūmų.Ausys-makaronai kriauklelės.Karčiai-iš smilgų.Uodega-iš smilgų.
Musė
Kūnas-bulvė,Akys-kaštonai,žali su spygliukais,geriau kad neprasprogę,kai prasprogsta atrodo,kad musė atsimerkia,Sparnai-lapai.
Sėkmės
Atsakyti
Puiku, kad cia ilindau, dabar turiu daug ideju ir artejanti Rudenelio svente mums bus lengvesne...
Atsakyti
vau man taip sugalvoti nebūtų pavykę, šaunuolės mamytės thumbup.gif
Atsakyti
Radau internete kelias foto galite pasižirėti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 03 spalio 2006 - 09:04
faini darbeliai, aš pernai irgi tokį grybuką dariau, tik nepamenu kaip ten ta daržonė vadinasi. A fleita tai su mintim tokia lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mes tai su sūnum darėm iš bulvių kirmėlę blink.gif paparaščiausiai ant ilgo storesnio siūlo pagal dydį suveri bulves
Atsakyti
QUOTE(mažulka @ 2004 09 30, 17:55)
Pas mano dukrą kaip tik rytoj ta šventė, tai aš jau truputį pasiruošiau biggrin.gif . Iš raudonų ir geltonų mažų pomidoriukų suvėriau kirminą, vietoj akių įspaudžiau pipiro žirnelius, visai nieko kirminas atrodo thumbup.gif . Dar padariau iš agurko kaktusą, idėjau agurką į indelį, į jį prismaigsčiau dantų krapštukų, iš spalvoto popieriaus padariau žiedelius, toks spalvingas kaktusas gavosi. Karūną nupiešiau ir rūbelius sudėjau. Šventei- mes pasiruošusios clap.gif .

pasiskolinom siais metais ir mes sia ideja blush2.gif blush2.gif visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2006 10 03, 10:30)
A fleita tai su mintim tokia lotuliukas.gif  blush2.gif

Panašu,kad mes panašiai mąstom blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
DAR KELIOS IDĖJOS 4u.gif
Atsakyti
o gal kas zino g.gif kaip graziau iskobuoti moliuga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2006 10 12, 23:24)
o gal kas zino g.gif  kaip graziau iskobuoti moliuga?  4u.gif

1. Svarbu pasirūpinti šatriu ir patogiu laikyti peiliu.
2. Pasidaryti ant popieriaus trafaretą, kaip norėsi išpjaustinėti.
3. Priklijuoti trafaretą prie moliūgo ir adatėlėmis išbadyti kontūrus pjaustymui.
4. Belieka išpjaustyti.

Tiesa, prieš tai, žinoma, reikia nupjauti viršūnėlę ir išskaptuoti visą vidų, bet tai tikrai nesudėtinga, jei moliūgas gerai prinokęas, ir ypatingo kruopštumo nereikia.

Atsakyti
kokiu graziu darbeliu, gal ir man pravers dirbant su vaikais.
Atsakyti