Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

Tiesą pasakius, aš jau pamiršus buvau visas Rudenėlio šventes ir tuo labai džiaugiausi tongue.gif biggrin.gif
Ir ką jūs manot, mano 2 m. mažiui pasirodo ir reik atnešt darbelį doh.gif Susinervinau nerealiai, nes man žiauriai nepatinka tuos darbus daryt ir galvojau, kad kadangi dar mažiukas, tai nereiks-kur tau...
Aišku, kad daryti vaikas dar nieko nemoka, niu bet jei reik...surinkau ką turėjau darže ir atnešus vyrui pasakiau-DARYK lotuliukas.gif Ir va rezultatas

user posted image
Gerai, kad mūsų tėtė su puikia fantazija biggrin.gif , bet jei būtų mano valia, aš taip pat leisčiau tik didesniems vaikiukams patiems daryt, o ne tėvams schmoll.gif
Atsakyti
Grazus darbeliai... Bet as truputi soke, kad maziems vaikams reikia atlikti "kazkokius "darbelius. Cia juk aukletoju darbas - suorganizuoti svente, arba su tais vaikais kazka padaryti. o dabar gi aiskiai matosi, kad tevai padaro. prisimenu save maza - irgi atseit dave uzduoti kazka nupiesti namuose - o as verkiu, kad nemoku ir mama nupiesia lele.kaip matau, aukletoju darbo stilius mazai kuo pasikeite...
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 16, 23:33)
Grazus darbeliai... Bet as truputi soke, kad maziems vaikams reikia atlikti "kazkokius "darbelius. Cia juk aukletoju darbas - suorganizuoti svente, arba su tais vaikais kazka padaryti. o dabar gi aiskiai matosi, kad tevai padaro. prisimenu save maza - irgi atseit dave uzduoti kazka nupiesti namuose - o as verkiu, kad nemoku ir mama nupiesia lele.kaip matau, aukletoju darbo stilius mazai kuo pasikeite...

Idomus poziuris g.gif O gal vaikai su tevais galetu kazka padaryt, o ne "nurasyt" viska aukletojai. Grupese po 20-25 vaikus, fiziskai aukletoja negaletu su kiekvienu atskirai daryti po darbeli. Galima kartu su vaiku tevam rinkti kastonus, giles, lapus spalvotus, rinktis darzoves ir is ju kanors padaryti. Tokiu darbu esme ir yra tokia, kad tevai kazka nuveiktu su vaikais.
Atsakyti
Maniskiu vaiku darbeliai biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 16, 23:33)

joo... man irgi šokas nuo tokio tėvelių mąstymo... biggrin.gif jūs bent pasidomit kokiu tikslu tos parodos organizuojamos??? niekas gi jūsų nebaus jei nepadarysit ir neatnešit to darbelio biggrin.gif nenorit to daryti su savo vaiku tai ir nedarykit, darželiui ir aulėtojoms nuo to blogiau tikrai nebus
Atsakyti
As apie tai, kad kai uzduoda darbeli i namus , daznai ji padaro tevai, o ne vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 22, 21:50)
As apie tai, kad kai uzduoda darbeli i namus , daznai ji padaro tevai, o ne vaikas.

Tai cia tu tevu problema, nes esme darbelio, kad tevai ji darytu su vaikais. Bet siai dienai dauguma tevu nebemoka uzsiimt su vaikais, todel jiems paprasciau padaryt patiem, kai jau vaikai suminga. Gal tada geriau isvis nedaryt?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 10 23, 09:08)
Tai cia tu tevu problema, nes esme darbelio, kad tevai ji darytu su vaikais. Bet siai dienai dauguma tevu nebemoka uzsiimt su vaikais, todel jiems paprasciau padaryt patiem, kai jau vaikai suminga. Gal tada geriau isvis nedaryt?

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 22, 21:50)

cia tai super supratimas apie ugdymą blink.gif
Atsakyti
O tai palaukit, kaip cia yra, kodel mano dukrai ikimokyklinej grupej tokiu nereikejo daryti, juk tai labai idomu, ji taip butu norejusi, ar cia jau jie "per dideli" tokiems darbeliams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 11 08, 17:01)
O tai palaukit, kaip cia yra, kodel mano dukrai ikimokyklinej grupej tokiu nereikejo daryti, juk tai labai idomu, ji taip butu norejusi, ar cia jau jie "per dideli" tokiems darbeliams?  g.gif

Nereikėjo ne todėl, kad perdidelė, o todėl, kad niekas neorganizavo. Tai irgi darbas ir ne kiekviena auklėtoja, mokytoja imasi tai organizuoti. Labai gražu, kai visa įstaiga vykdo vienodą projektą, tuomet tikrai yra kur akis paganyti wub.gif
O šeimų ir darželio, mokyklos bendradarbiavimas, vieno tikslo siekimas puiku thumbup.gif
Atsakyti
Namo mergaitei bus greit 5m, lanko darzeli, aukletojos labai sumanios ir organizuotos. Ir ka galiu as pasakyti, ogi tai, kad mane jau uzkniso tie darbeliai, neperseniausiai reikejo padaryti rubus madu sou is siuksliu maisu ir rudeniniu lapu. Po savaites mano mergaite turejo buti rudenelio sventeje zeme, tai rubai tiko tie is siuksliu maisu, tik darem kepure su rudenelio gerybem. Dabar pirmadieni reikia atnesti is kazko padaryta nykstuku nameli, ketvirtadieni vaikai turi buti nykstukai. Mano vaikas daryti atsisako namie, tik padejo rinkti lapus, kastonus, giles. Na ir rubus sau, kazin ar vaikas pasigamintu. Kai reikejo daryti ta kepure zemes, tai sakiau daryk pati as tau padesiu, o ji sedi ir verkia, kad nemoka, praso, kad as padaryciau, o ji tik pades, padejo du kastonus ir pasiplove, jei nebutu mano mergaitei atiduotas pagrindinis vaidmuo spektaklyje, buciau specialiai nedariusi, kaip pamoka jai, kad neprisidejo prie jos kurimo, bet nenorejau sugadint vaidinimo, tai sedejau iki isnaktu ir dariau. Ir se tau, kad nori esme darbelio, kad tevai ji darytu su vaikais. Su nykstuku nameliu, vel panasi istorija, liepia man daryt frusty.gif tai nedaro ji, nedarau ir as, ziuresim kuom cia viskas baigsis g.gif . As uz tai, kad vaikai su teveliais pririntu priemoniu darbeliams, o viska darytu darzeli patys.

Madu sou mumu apranga biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2013 11 09, 17:15)
Namo mergaitei bus greit 5m, lanko darzeli, aukletojos labai sumanios ir organizuotos. Ir ka galiu as pasakyti, ogi tai, kad mane jau uzkniso tie darbeliai, neperseniausiai reikejo padaryti rubus madu sou is siuksliu maisu ir rudeniniu lapu. Po savaites mano mergaite turejo buti rudenelio sventeje zeme, tai rubai tiko tie is siuksliu maisu, tik darem kepure su rudenelio gerybem. Dabar pirmadieni reikia atnesti is kazko padaryta nykstuku nameli, ketvirtadieni vaikai turi buti nykstukai. Mano vaikas daryti atsisako namie, tik padejo rinkti lapus, kastonus, giles. Na ir rubus sau, kazin ar vaikas pasigamintu. Kai reikejo daryti ta kepure zemes, tai sakiau daryk pati as tau padesiu, o ji sedi ir verkia, kad nemoka, praso, kad as padaryciau, o ji tik pades, padejo du kastonus ir pasiplove, jei nebutu mano mergaitei atiduotas pagrindinis vaidmuo spektaklyje, buciau specialiai nedariusi, kaip pamoka jai, kad neprisidejo prie jos kurimo, bet nenorejau sugadint vaidinimo, tai sedejau iki isnaktu ir dariau. Ir se tau, kad nori esme  darbelio, kad tevai ji darytu su vaikais. Su nykstuku nameliu, vel panasi istorija, liepia man daryt frusty.gif tai nedaro ji, nedarau ir as, ziuresim kuom cia viskas baigsis g.gif . As uz tai, kad vaikai su teveliais pririntu priemoniu darbeliams, o viska darytu darzeli patys.

Madu sou mumu apranga biggrin.gif
user posted image

na jei kas savaitę reikia kažką daryti tai gal ir per daug biggrin.gif pas mus darželyje tokių renginių būna daugiausia kokie 5 per metus:) dažniausiai tradicinės šventės:) tai manau, kad nėra sudėtinga tiek kartų su vaiku pabendraujant prisidėti prie darželio veiklos smile.gif
Atsakyti