Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

na ir mes pasirodysim ax.gif
naudoti "ingridientai": cukinija, obuolys, pomidoras, svogūnas, saldainiai(faroms) ir įvairios smulkios floristinės/dekoracinės detalės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buria: 23 spalio 2010 - 23:58
Sveikos
nu artėja rudenėlio šventė

kiekvienas daro pagal save kažą...
įdedu vieno darbelio aprašymą ir aš (kaip užpraeitais metais dariau vorą)
reikės:
VORAS
Galvai- labiausiai tinka česnako galva geriausia su trumpučiu kotu (tai bus už nosį)
kūnas- pirkau specialiai dekoratyvinį moliūgą- bet tinka ir paprasta bulvikė (pas mus buvo moliūgas mažas pusė geltono pusė žalio)
kojos- pirkau specialiai pipirus raudonus galima iš žalių geltonų šparaginių pupelių (bet raudonos atrodė įspūdingai) reikės 6-8vnt priklausomai nuo to kokio dydžio kūnelis man užteko 6

dabar sutvirtinimui- iš pradžių bandžiau plastelinu- ką galiu pasakyt ABSOLIUČIAI NELAIKĖ taigi galva pas mus laikėsi ant dantų krapštuko vos sugebėjau įkišti o va kojos ant dekoratyvinių adatėlių (namie buvo su perlamutrinėmis sagutėmis ant galiukų) ir paprasta ir su vaiku smaigėm. dar padarėm iš tokių adatėlių raudonas akeles ir burnytę nupiešėme...

Tai tiek
praeitais metais reikėjo padaryti paveikslą- tai prašovėm neturėjom pasidariusios žiedų nuo vasaros- ir grybą tik teturėjom tai dariau ale pusiau paveikslas pusiau skulptūra darėm vėžliuką iš grybo (nu kur ant medžių būna) o pats paveikslas ale vandens pasaulis žuveliokus plaukiančius priklijavom) 4u.gif

Šiais metais tema papuošalai- uiiiii vargstu aš...daba galvoju kaip čia auskariukus padaryt karolius iš mini kankorėžiukų vos ne vos suvėriau (neapsigaukite pas mus nepamenu kaip vadinasi tokios ale eglutės bet kankorėžiukai minkštuęiai minkštučiai tai ne eglės... wub.gif
Atsakyti
Aš visai ne prie meno bet šis tas gavosi lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dukra per šventę bus morka. Kaukes sakė patys darysis, bet aprengt, tai man reikia. Galvos skausmas, nieko oranžinio, nieko žalio neturim blink.gif Gal turit kokių nesudėtingų idėjų? ax.gif
Atsakyti
Avocete,super darbelis thumbup.gif
Atsakyti
O mes padarem toki astuonkoji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mes siemet ilgai ieskojom su sunum ir nusiziureje va kokius avinelius sukurem ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo errrn: 12 spalio 2011 - 20:47
Padarėm:

user posted image
Atsakyti
Kokios visos šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
na ir mes pasirodom ką ryt nešim į darželį...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rudenelio sventes dalyvis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Pas sūnų daržely vyko rudeninių skrybėlių paradas. Vat ką mes sukūrėm tongue.gif
user posted image
Atsakyti