Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 21, 00:38)
Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra?

Yra dvi grupės: Saulučių ir Boružėlių. Mano vyresnėlė šiemet lankė Boružiukus. wub.gif Auklėtojos FANTASTIŠKOS!!! Labai tikiuosi, kad ir vidurinėlė pateks į Boružiukus. wub.gif Ir dabar vis užeiname į darželį su auklėtojomis paplepėti, jų aplankyti. friends.gif Gal kiek neįprastai šeimininkėlė Aldutė pasirodys, bet ilgiau pabendravus pamatysite, kad visai šauni moterytė ir ji. thumbup.gif
Dėl plastikinių langų - žiemą šildo pakankamai ir net per šilta būna, tad tie langai tikrai įtakos neitin turi.
Auklėtojos labai užsiima su vaikiukais. Mano Andrėja laisvai skaito, skaičiuoja ir tiek visko išmoko Boružėlėse, kad net apsakyti sunku. yahoo.gif Ir su liūdesio ašarėle pasakėm "Sudie" darželiui ir auklėtojoms per išleistuves, nes su šioje grupėje visi buvome tapę tarsi šeima. wub.gif
Atsakyti
susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 21:52)
susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite

vajej, na sveikatytes jums 4u.gif susitiksim tada veliau smile.gif

as susiruosiu ir leksiu jau gelyciu aukletojoms smile.gif, taip keista ryte anksti keltis, o diena reiks buti be vaiku surmulio, sunku man bus kol priprasiu, atrodo pavargstu nuo vaiku,nuo ju barniu, bet kai viena pasilieku,man truksta ju blush2.gif tik tiek raminu save, kad vaikams darziuke geriau nei namie blush2.gif kaip vaikas man sako, kodel tu mamyte tik tvarkaisi,valgyt visada darai, o su mumis nepazaidi ? doh.gif bet istikruju taip ir yra,kad sukies po namus ir sukies, o su vaikais dazniausiai kazka nuveiki tik isejus is namu. Aisku ir nami kazka pazaidziam, bet tikrai ne daznai .Kaip jums ,jus turbut daugiau laiko skiriate ? blush2.gif
Atsakyti
As irgi siandien namie likau viena smile.gif Nerandu sau vietos, taip keista.
Leilla, as su savuoju bernuzeliu nelabai pazaidziu, musu tetukas yra geriausias zaidimu draugas, uz tai Ainius yra tetuko ,o ne mamytes vaikas blush2.gif
Atsakyti
Aretas sake mamos jau prase sianien, nu gal pripras kaip nors doh.gif nors keista, nes ryte su nuotaika ejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 22:52)

Sveikite kuo greiciau. mirksiukas.gif

Buvome ir mes nueje po mokyklos i darzeli aukletoju pasveikinti. Pas Peledziukus vaikai kaip tik pietauti ruosesi. Tai gana linksmi visi, neverke nei vienas. Rytoj jau ir maniske eis pas vaikucius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 09 01, 12:07)
Buvome ir mes nueje po mokyklos i darzeli aukletoju pasveikinti. Pas Peledziukus vaikai kaip tik pietauti ruosesi. Tai gana linksmi visi, neverke nei vienas. Rytoj jau ir maniske eis pas vaikucius. 4u.gif

tai manaji jau buvo nuramine matyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 09 01, 13:09)
tai manaji jau buvo nuramine matyt  thumbup.gif

Tavo ziogas buvo ramut ramytelis, o Nikole pamates sypsojosi iki ausu. laugh.gif
Atsakyti
nu kaip saunu tada drinks_cheers.gif man svarbiausiai kad noriai eitu i darziuka bigsmile.gif
o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku biggrin.gif
o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 09 01, 13:49)
nu kaip saunu tada  drinks_cheers.gif  man svarbiausiai kad noriai eitu i darziuka  bigsmile.gif
o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku  biggrin.gif
o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli smile.gif ?

Neapsakomai laukia. Labai ji liudejo, kai gydytoja rekomenadavo namie pabuti iki rugsejo. unsure.gif Bet aciudie laikas neprailgo jai ir rytoj jau darzelyje su vaikais gales draugauti. wub.gif

O namie tyla ir pas mus bus. Liksiu tik su maziuku namuciuose. Andreja i mokykla, Nikole - darelyje bus. ax.gif
Atsakyti
Kaip atbuvot dienele darziuke? Manasis su nuotaika parejo, bet jau ryt nebenori eit. Ziuresim, kaip is ryto bus.
Atsakyti
mano po pietu jau linksmas buvo, bet sake nebenori eiti doh.gif lotuliukas.gif bet nieko pirma diena, tai galejo buti kad taip susviete biggrin.gif
Atsakyti