Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

QUOTE(IngaKo @ 2008 11 23, 13:57)
Leilla, tavo mazasis pas peledziukus eina, kaip ir manasis, ir Lexanos mergyte smile.gif Mano bernuzelis eilini karta serga, jauciu, is grupes pats didziausias sirgalinis yra.

Mano mergytė irgi sirgti pradėjo darželį lankydama, tai dabar rugsėjį eis tiktai, iki to laiko namie pabus. unsure.gif Gydytoja primygtinai reikalavo neleisti dar. O kaip nuliūdo pupa. unsure.gif Patiko jai darželį lankyti, draugų susirado. sad.gif

QUOTE(Leilla @ 2008 11 23, 21:24)
kaip vardai jusi vaikiuku ?

mes tai eilini karta irgi sergam, nuo rudens esam eje gal 3 savaites tik  doh.gif

Mano Nikolė. ax.gif Prieš tai tą grupę lankė Andrėja, mano vyresnėlė. smile.gif Dabar pas Boružėles paruošiamojoje klasėje ji. smile.gif

Va va, mes irgi panašiai, tad atidėjome rudeniui darželio lankymą. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 15 balandžio 2009 - 14:33
Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur smile.gif Sveikateles Nikolei.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 04 15, 22:31)
Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur smile.gif Sveikateles Nikolei.

Oi, kaip skaniai pasijuokėm su MB. laugh.gif Šaunuolis Tavo Ainius. smile.gif O Nikolytė labai laukia, kada pradės vėl eiti į daržiuką. Pasiilgo vaikų labai, o ir nuo namų pailsėti gerai sekasi jai ten. smile.gif Ne tiek jau daug ir liko laukti iki to rugsėjo. Vasarą pailsės dar ir tada prasidės rimtas jos "darbelis". O Andrėja į mokyklą jau iškeliaus.
Atsakyti
mes uzrasem i eile lopselyje savo sunu, pradesim lankyt po poros metu...idomus atsiliepimai apie si lopseli - darzeli 4u.gif
Atsakyti
Ciku caku, labai laiku uzraset, tiesa sakant, nes dabar kitos dar besilaukiancios jau eina uzrasyti vaiko i darzeli. blink.gif Mes savo vyresnele uzrasem kai jai buvo 6-7 men., vidurinele - kai buvo 3 men., o mazeli - 5 dienu. hihihi.gif

Siaip nezinau, kaip kitoms, bet man gana normalus sis darzelis. Gal dar del to, kad niekada nesitikiu darzelyje rasti prabangos, o tik gera ir linksma bendravima bei supratinguma mano vaikams? Aukletojos isties saunios, o ypac lopselinuku. wub.gif

Su nekantrumu laukiame rugsejo, kada vel mano priencesyte keliaus pas savo draugus. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra?
Atsakyti
mano dickis eis i paruosiamaja ,tik pavadinimo nezinau blush2.gif reikes uzeiti i darzeli pasidometi i kuria tiksliai musiskiai vaikai pereis smile.gif
Atsakyti
butu malonu, jei suzinotumet, as kita savaite jau zadu eit uzrasyt, rygsejis ant nosies. taip nenoriu keist darzelio, bet del patogumo tenka
Atsakyti
vaikas mano sako lyg i boruzeliu eis, tai pasitikslinti reikes smile.gif kartais ten ne dvi grupes tera paruosiamuju nepamenu g.gif
Atsakyti
gali buti, kad dvi, kazkas cia minejo del boruzeliu
Atsakyti
tai turbut maniskis ten ir keliaus smile.gif,idomu kokie atsiliepimai apie sios grupes aukletojas ax.gif ? gal kieno vaikuciai ten paruosiamaja baige bigsmile.gif
Atsakyti
tai buvo kazkur atsiliepimai neblogi, bet bijau kad musu pageidavimu gali neklausyti direktore
Atsakyti