niekas nieko daugiau nepasakys kaip kam sis darzelis?
mes jau greit lankysime si darzeli laukiam kol praeis gripai bet turime skubiau pradeti nes man balandi i darbeli o dar va pradesim pratintis ir susirgs kaip baisu kad nespesime priprasti
mes patekom i zirniuku grupe, o kiek issinekejom su drauge kad jos vaiaks ejo i tapacia grupe bet ji vadinoosi spalviukai ar gali taip buti?
mamytes pasakykite i grupes kurias eina vaiku aukletoju auklyciu vardus, ar gera ar ne?
Vyresnysis eina į varpelių grupę auklėtojos Vida ir Laima, auklytė Danutė neturiu nieko prieš pasakyti, man patinka , mažasis į Pelėdžiukų grupę eina ten auklėtojos Violeta ir Alma, auklytė Alma- tai taip pat nieko prieš neturiu pasakyti, manau vaikams pasisekė
O lopšelyje kai buvo tai lankė Ančiukų grupę, ten auklėtojos Regina ir Vida (iš Varpelių gr) ir auklytė Danutė, nu vaikai be jokių ašarų ten pasilikdavo , buvau girdėjusi kad tą grupę skaitė geriausia nors ir kitos auklėtojos gal geros tik negirdėjau nieko apie jas
O lopšelyje kai buvo tai lankė Ančiukų grupę, ten auklėtojos Regina ir Vida (iš Varpelių gr) ir auklytė Danutė, nu vaikai be jokių ašarų ten pasilikdavo , buvau girdėjusi kad tą grupę skaitė geriausia nors ir kitos auklėtojos gal geros tik negirdėjau nieko apie jas
Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi?
Ir kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte?
Ir kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte?
QUOTE(ginttux @ 2009 03 21, 15:53)
Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi?
spalviuku grupe yra iskart tiesiai ateju pirmos duris ieiti,o kitos duris tiesiai priesais vedejos kabineta,i ja ejo mano dicke
o dabar eina i azuoliuku grupe,tai aukletojos Rita ir Reda, superines jos geresniu aukletoju negalejome turet, dukriuks laiminga eina i darza, auklyte irgi superine
taiva teisingai sake drauge kad jos mergyte ejo i spalviuku o mano i tas apcias duris tai jos dabar vadinasi zirniuku, mes pabegom is ju, kaip ir raso kad dirba ta Rasa 2psl
einam i pabirucius ir sake kitamet papulsim i azuoliuku...
einam i pabirucius ir sake kitamet papulsim i azuoliuku...
vangiai čia renkasi to darželio mamytės