Sveikos, mielos mamos.

Mano abi dukros lanko lopšelį/darželį "Rūta". Esame patenkinti visi. Vyresnėlė keliauja jau į paruošiamąją grupę "Boružėlės", o vidurinėlė pakeitė sesers vietą darželio grupėje "Peledžiukai". Pirmiau su vyresnėle buvo bėdų, nes jai nepatiko viena auklėtoja, bet tai buvo mūsų bėda, nes vaikas išrankus. Dabar į tą pačią grupę einanti vidurinėlė negali atsidžiaugti antipatiją vyresnėlei kėlusia auklėtoja. Tad ir nuo vaiko priklauso ar jam patiks auklėtoja ar ne. Šiaip esame patenkinti darželiu. Ir ugdymo priemonių netrūksta tikrai ir užimtumą vaikai turi. Ne kartą ėjau specialiai pasižiūrėti dienos metu, kuo užsiima vaikai, kaip elgiasi auklėtojos. Patyliukais įslinkdavau į grupę ir pasiklausydavau, o paskui užeidavau. Visada vaikai būdavo užimti veikla, auklėtojos su jais užsiima tikrai. Maistas taip pat gana skanus, ne kartą mane kvietė papietauti, papusryčiauti drauge su vaikais, kad įvertinti maistą. Tikrai nenusivyliau, o ir vidurinėlė džiaugiasi jai patinkančiu maistu. Vyresnėlė išranki maistui - tai jai kiek sunkiau, bet auklėtoja su šeimininkėle visada pasirūpina, kad ji neliktų alkana.
Ir vedėja šauni, negaliu ja skųstis. Visada maloniai pasikalbam, gaunam reikiamos iformacijos. Ir kas mane stebina, kad ji atsimena mano ir mano vyro vardus, mūsų vaikų vardus, net ir to darželio nelankantį sūnų visada pakalbina vardu.

Pradžioje, kai tik vyresnėlė pradėjo lankyti darželį, buvau skeptiškai to darželio atžvilgiu nusiteikusi, bet dabar esame tikrai patenkinti ir drąsiai rekomenduojame ir kitiems, kurie neieško vaikui prabangos, o gerai leidžiamo laiko, šaunių auklėtojų ir rūpetingumo.