as siandien pasiemiau,ryt jau paliksiu miegot buvau pas buhalteres, tai kaip fainai dabar uz virejas reiks moket tik uz tas dienas kurias bus darziuke
Oi, mergaitės, laikykit špygas už mano rūpestuką. Viliuosi, kad pavyks rytoj palikti savo vaikinuką. Neramu man labai labai.
lexana pamenu savo pirmas dienas vaikiuku, tai jauciu as labiau pergyvenau nei jie
QUOTE(Leilla @ 2010 09 01, 20:38)
lexana pamenu savo pirmas dienas vaikiuku, tai jauciu as labiau pergyvenau nei jie
Dabar mano širdis kulnuose dėl mano mamyčiuko.
nu jo pamenu kai mazuciuka atsivedei i susirinkima, o laikas prabego jau irgi i lopsiuka
QUOTE(Leilla @ 2010 09 01, 20:45)
nu jo pamenu kai mazuciuka atsivedei i susirinkima, o laikas prabego jau irgi i lopsiuka
Aga, man pačiai sunku patikėti, kad mano žiogas jau į lopšiuką eis... Auga vaikiukai kosminiu greičiu.
as pirma dicki nuvedziau,poto mazaji,aukletoja sake persodino vaikus,aretas dabar sedes su ainium,arnoldu ir dar kazkuo
su lexana mes sutikimo darzelyje
Sveikos.
Ne, mažiukas dar miegojo namuose. Jį devintai valandai sakė atvesti. Bet pasiliko. Nedrąsiai, bandė slėptis už manęs, bet auklėtoja jį pasiėmė ant rankų ir nusinešė pas berniukus žaisliukų apžiūrėti. Auklėtoja labai puiki pas juos. Ji dažnai pas mūsiškius būna kaip pavaduojanti.
Permainos iš karto nuo rugsėjo vaikinams.
Smagu buvo susitikti.
Dabar Offtopic: žinok ir nebeturiu aplankalų gi. Vienas yra tik, ir tą sugebėjo Fabijukas įplėšti truputį. Yra šiaip pas mane kokie penki-šeši šiek tiek trumpesni, bet su didele užlaida viršelio užkišimui, bet juos galima pailginti atlipimus aplankalo kraščiuką ir suklijavus tokio ilgio, kokio reikia, lipnia juostele. Aš pernai kelis aplankalus taip dariausi. Tai jei tinka toks variantas - galiu atnešti. O antros klasės aplankalai pagal knygos aukštį per trumpi tiek pirmos, tiek antros klasės vadovėliams Šakės, vienžo. Ir skirtukų pasakyk kiek Tau reikia. Padarysiu juos Jums per šį vakarą.
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 02, 08:38)
Lexana, kaip mazylis pasiliko? Siryt su Nikole vienos atejot, tai jau maziukas paliktas grupej turbut buvo.
Mes, mamos, visad labiau uz savo ziogus pergyvenam, tam ir esam mamos
Mes, mamos, visad labiau uz savo ziogus pergyvenam, tam ir esam mamos
Ne, mažiukas dar miegojo namuose. Jį devintai valandai sakė atvesti. Bet pasiliko. Nedrąsiai, bandė slėptis už manęs, bet auklėtoja jį pasiėmė ant rankų ir nusinešė pas berniukus žaisliukų apžiūrėti. Auklėtoja labai puiki pas juos. Ji dažnai pas mūsiškius būna kaip pavaduojanti.
QUOTE(Leilla @ 2010 09 02, 08:40)
as pirma dicki nuvedziau,poto mazaji,aukletoja sake persodino vaikus,aretas dabar sedes su ainium,arnoldu ir dar kazkuo
Permainos iš karto nuo rugsėjo vaikinams.
Smagu buvo susitikti.
Dabar Offtopic: žinok ir nebeturiu aplankalų gi. Vienas yra tik, ir tą sugebėjo Fabijukas įplėšti truputį. Yra šiaip pas mane kokie penki-šeši šiek tiek trumpesni, bet su didele užlaida viršelio užkišimui, bet juos galima pailginti atlipimus aplankalo kraščiuką ir suklijavus tokio ilgio, kokio reikia, lipnia juostele. Aš pernai kelis aplankalus taip dariausi. Tai jei tinka toks variantas - galiu atnešti. O antros klasės aplankalai pagal knygos aukštį per trumpi tiek pirmos, tiek antros klasės vadovėliams Šakės, vienžo. Ir skirtukų pasakyk kiek Tau reikia. Padarysiu juos Jums per šį vakarą.
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 02, 09:21)
Leilla, tai dabar tau anksciau keltis tenka I mokykla ta gatve labai judri, reiks laiko, kol vaikiukai igus pereit ja. O Aretas taip i darziuka skubejo?
aš tai taip džiaugiuosi, kad Andrėjai per gatvę nereikia eiti. Bijau jos kaip nežinau kas. Rytais joje tokios spūstis, kad siaubelis.
O Aretas tempte tempė Leillą į grupę, kol kalbėjomės. Pasiilgo draugų vaikis.