Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

as siandien pasiemiau,ryt jau paliksiu miegot ax.gif buvau pas buhalteres, tai kaip fainai dabar uz virejas reiks moket tik uz tas dienas kurias bus darziuke thumbup.gif
Atsakyti
As snd mazaja pasiemiau o siaip ryte na truput nenorejo kad as iseiciau bet uzsizaide ir viskas.ryt paliksiu gal pietu miegui.
Atsakyti
Oi, mergaitės, laikykit špygas už mano rūpestuką. Viliuosi, kad pavyks rytoj palikti savo vaikinuką. scare.gif topsecret.gif Neramu man labai labai. scare.gif
Atsakyti
lexana pamenu savo pirmas dienas vaikiuku, tai jauciu as labiau pergyvenau nei jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 09 01, 20:38)
lexana pamenu  savo pirmas dienas vaikiuku, tai jauciu as labiau pergyvenau nei jie  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Dabar mano širdis kulnuose dėl mano mamyčiuko. topsecret.gif
Atsakyti
nu jo pamenu kai mazuciuka atsivedei i susirinkima, o laikas prabego jau irgi i lopsiuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 09 01, 20:45)
nu jo pamenu kai mazuciuka atsivedei i susirinkima, o laikas prabego jau irgi i lopsiuka  thumbup.gif

Aga, man pačiai sunku patikėti, kad mano žiogas jau į lopšiuką eis... wub.gif Auga vaikiukai kosminiu greičiu. smile.gif
Atsakyti
Lexana, kaip mazylis pasiliko? Siryt su Nikole vienos atejot, tai jau maziukas paliktas grupej turbut buvo.
Mes, mamos, visad labiau uz savo ziogus pergyvenam, tam ir esam mamos smile.gif
Atsakyti
as pirma dicki nuvedziau,poto mazaji,aukletoja sake persodino vaikus,aretas dabar sedes su ainium,arnoldu ir dar kazkuo smile.gif biggrin.gif
su lexana mes sutikimo darzelyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

QUOTE(IngaKo @ 2010 09 02, 08:38)
Lexana, kaip mazylis pasiliko? Siryt su Nikole vienos atejot, tai jau maziukas paliktas grupej turbut buvo.

Mes, mamos, visad labiau uz savo ziogus pergyvenam, tam ir esam mamos smile.gif

Ne, mažiukas dar miegojo namuose. Jį devintai valandai sakė atvesti. Bet pasiliko. Nedrąsiai, bandė slėptis už manęs, bet auklėtoja jį pasiėmė ant rankų ir nusinešė pas berniukus žaisliukų apžiūrėti. karsta.gif Auklėtoja labai puiki pas juos. Ji dažnai pas mūsiškius būna kaip pavaduojanti. wub.gif

QUOTE(Leilla @ 2010 09 02, 08:40)
as pirma dicki nuvedziau,poto mazaji,aukletoja sake persodino vaikus,aretas dabar sedes su ainium,arnoldu ir dar kazkuo  smile.gif  biggrin.gif

su lexana mes sutikimo darzelyje  4u.gif

Permainos iš karto nuo rugsėjo vaikinams. hihihi.gif

Smagu buvo susitikti. friends.gif

Dabar Offtopic: žinok ir nebeturiu aplankalų gi. doh.gif Vienas yra tik, ir tą sugebėjo Fabijukas įplėšti truputį. doh.gif Yra šiaip pas mane kokie penki-šeši šiek tiek trumpesni, bet su didele užlaida viršelio užkišimui, bet juos galima pailginti atlipimus aplankalo kraščiuką ir suklijavus tokio ilgio, kokio reikia, lipnia juostele. g.gif Aš pernai kelis aplankalus taip dariausi. Tai jei tinka toks variantas - galiu atnešti. ax.gif O antros klasės aplankalai pagal knygos aukštį per trumpi tiek pirmos, tiek antros klasės vadovėliams blink.gif Šakės, vienžo. doh.gif Ir skirtukų pasakyk kiek Tau reikia. mirksiukas.gif Padarysiu juos Jums per šį vakarą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 02 rugsėjo 2010 - 08:23
Leilla, tai dabar tau anksciau keltis tenka smile.gif I mokykla ta gatve labai judri, reiks laiko, kol vaikiukai igus pereit ja. O Aretas taip i darziuka skubejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 02, 09:21)
Leilla, tai dabar tau anksciau keltis tenka smile.gif I mokykla ta gatve labai judri, reiks laiko, kol vaikiukai igus pereit ja. O Aretas taip i darziuka skubejo? smile.gif

aš tai taip džiaugiuosi, kad Andrėjai per gatvę nereikia eiti. Bijau jos kaip nežinau kas. Rytais joje tokios spūstis, kad siaubelis. scare.gif

O Aretas tempte tempė Leillą į grupę, kol kalbėjomės. laugh.gif Pasiilgo draugų vaikis. friends.gif
Atsakyti