Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

QUOTE(Lexana @ 2010 08 31, 19:54)
Pirmąkart eisite? Jei pirmąkart - 9 val.Tik namie papusryčiaukite. mirksiukas.gif Jei ne pirmą kartą - 8.30 val. Bent jau taip mums pasakė vakar daržiuke. ax.gif

nu kad mes ir pirma syki eidavom nuo 8 g.gif

lexana gal zinai kelinta svente bus darziuke? mazasis nori i darzeli nebezinau ka daryt g.gif
ar cia turima omeny jei mes vakar,siandien nejom tai skaitosi ryt pirmas kartas? ir vaikui pusryciai nepriklausys g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 31 rugpjūčio 2010 - 20:18
Leilla, po pusrytuku kaip supratau jie i sale eis. Siaip nesvarbu, kada ateini, psurytukai visada priklauso. Aisku, jei jau ateinat 9 val, tai jau neber tu pusrytuku smile.gif Siandien visi tokie pasipuose, visi grazus, geliu daug smile.gif Smagu. O juk musiskiams peledziukams paskutiniai darzeliniai metai. Kita rugseji i paruosiamukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 31, 16:34)
nu  pas mus buvo +12 ir nemanau kad cia vaikas islepes kad jam salta  biggrin.gif

O kaip pamatavot? blink.gif

QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 08 31, 18:52)
o kelinta h? rytoj rugsejo 1-ajai g.gif

Mačiau Jus šiandien daržely rolleyes.gif lengva pažinti pagal foto blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Buvom ir mes darželyje. smile.gif Auklėtojas pasveikinome, gėlių nunešėme po pirmosios pamokos mokykloje. smile.gif Vaikai lauke lakstė, žiūriu, Aretas bėgioja. smile.gif Sakau, tai atėjo... hihihi.gif

QUOTE(IngaKo @ 2010 09 01, 08:52)
Leilla, po pusrytuku kaip supratau jie i sale eis. Siaip nesvarbu, kada ateini, psurytukai visada priklauso. Aisku, jei jau ateinat 9 val, tai jau neber tu pusrytuku smile.gif

Siandien visi tokie pasipuose, visi grazus, geliu daug smile.gif Smagu. O juk musiskiams peledziukams paskutiniai darzeliniai metai. Kita rugseji i paruosiamukus smile.gif

Mums šiandien Fabijuko auklėtoja pakartojo, kad ateiti devynioms, po pusrytukų. g.gif Tad pamaitinsiu namie zuikius savo. rolleyes.gif

O Nikolė tikriausiai kitąmet jau į pirmą klasę žygiuos, jei viskas eisis palankiai toliau...

QUOTE(BonBons @ 2010 09 01, 12:54)
O kaip pamatavot?  blink.gif

Termometras grupėje yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 01, 13:12)

Pagalvojau, kad savo nešėtės, kad patikrint lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 09 01, 13:54)
O kaip pamatavot?  blink.gif
Mačiau Jus šiandien daržely  rolleyes.gif lengva pažinti pagal foto  blush2.gif

mat kaip,tai saunu susipazinsim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 09 01, 12:17)
Pagalvojau, kad savo nešėtės, kad patikrint  lotuliukas.gif  blush2.gif

kurgi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 09 01, 13:38)
mat kaip,tai saunu susipazinsim smile.gif  4u.gif

tikriausiai neteks - ne vienoj grupėj tesam, lauke prasilenkėm - aš buvau su pilvu blush2.gif greit gimdysiu...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 01, 14:12)

O Nikolė tikriausiai kitąmet jau į pirmą klasę žygiuos, jei viskas eisis palankiai toliau...

Oho, kaip sauniai. Turbut su Andreja praeitais metais kartu knygutes skaite smile.gif Smagu, kad tokie protingi vaikuciai smile.gif

Leilla, vakar tavo mazaji laukelyje sutikom, tai vis klause Ainiaus, ar ateis i darzeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 09 01, 15:37)
tikriausiai neteks - ne vienoj grupėj tesam, lauke prasilenkėm - aš buvau su pilvu  blush2.gif greit gimdysiu...

aiskutis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 01, 13:53)
Leilla, vakar tavo mazaji laukelyje sutikom, tai vis klause Ainiaus, ar ateis i darzeli smile.gif

pasiilgo maniskis darziuko, tik neaisku kuriam laikui biggrin.gif siandien iki pietu pabuvo, ryt pietu paliksiu jau 4u.gif
Atsakyti
Mano pliurpaliukas jau raportavo, kas miegojo, kas ne biggrin.gif Supyko siandien, kam per anksti atejau, ryt reiks eit veliau parsivest smile.gif
Atsakyti