Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

Rytoj vaikuciai eis i sale pamineti rugsejo 1-osios smile.gif
Atsakyti
Rytoj vaikuciai eis i sale pamineti rugsejo 1-osios smile.gif

Tai kiekvienais metais eina smile.gif
Atsakyti
kelinta valanda kazi eis?
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2010 08 28, 14:57)
o dbr biskuti antireklamos darzeliui:
1.sake labai salta buna ziema.
2.sedejom pas direktore kabinete. dukryte ant stalo pamate karoliuka, paprase, direktore norejo paduot ir pajudino kalendoriu. reikejo pamatyti tiek mano, tiek direktores veido israiska, kai pamaciau ant stalo nubeganti dideli tarakona...

Mano dukra jau trečius metus eis į šitą darželį thumbup.gif Nėra jokių ašarų, laukia nesulaukia thumbup.gif Auklėtojos ir auklytė labai fainos (lopšelyje irgi - namo nenorėdavo eiti ). Dramos vadovė labai patinka, logopedė irgi šauni... Neturim prie ko prikibti thumbup.gif Žiemą nei šalo, nei sušalo - gal čia nuo vaiko lepumo ar pačių įpročių priklauso - vieniem 18 laipsnių jau karšta, kitiem ir 30 negana rolleyes.gif tarakonų neteko matyti g.gif jei ir yra - išnaikins mirksiukas.gif Man svarbiausia, kad su vaiku labai užsiima - moko, auklėja, lavina ir myli ax.gif O dar ir grupėje vaikai labai draugiški - nežinau kaip kitoms, bet mums labai pasisekė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 08 31, 15:29)
Mano dukra jau trečius metus eis į šitą darželį  thumbup.gif Nėra jokių ašarų, laukia nesulaukia  thumbup.gif Auklėtojos ir auklytė labai fainos (lopšelyje irgi - namo nenorėdavo eiti ). Dramos vadovė labai patinka, logopedė irgi šauni... Neturim prie ko prikibti  thumbup.gif  Žiemą nei šalo, nei sušalo - gal čia nuo vaiko lepumo ar pačių įpročių priklauso - vieniem 18 laipsnių jau karšta, kitiem ir 30 negana  rolleyes.gif tarakonų neteko matyti  g.gif jei ir yra - išnaikins  mirksiukas.gif  Man svarbiausia, kad su vaiku labai užsiima - moko, auklėja, lavina ir myli  ax.gif O dar ir grupėje vaikai labai draugiški - nežinau kaip kitoms, bet mums labai pasisekė  mirksiukas.gif

nu pas mus buvo +12 ir nemanau kad cia vaikas islepes kad jam salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 31, 16:34)
nu  pas mus buvo +12 ir nemanau kad cia vaikas islepes kad jam salta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai šalta - tai šalta. Net auklėtojos apsimuturiavusios vaikščiojo. cool.gif
Atsakyti
o kelinta h? rytoj rugsejo 1-ajai g.gif
Atsakyti
tai is ryto kaip ir iprastai smile.gif
Atsakyti
kelinta?
8?9? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 08 31, 20:52)
kelinta?
8?9? g.gif

Pirmąkart eisite? Jei pirmąkart - 9 val.Tik namie papusryčiaukite. mirksiukas.gif Jei ne pirmą kartą - 8.30 val. Bent jau taip mums pasakė vakar daržiuke. ax.gif
Atsakyti
kelinta? 8?9? g.gif

Manau,kad 8...juk apie 8.30 jie pusrycius valgo.Ta rugsejo pirmosios svente darzelyje tikrai apsieina be teveliu,cia tokia vidine darzelio tradicija,taip,kad darzelis yra darzelis,cia ne mokykla
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 31, 21:54)
Manau,kad 8...juk apie 8.30 jie pusrycius valgo.Ta rugsejo pirmosios svente darzelyje tikrai apsieina be teveliu,cia tokia vidine darzelio tradicija,taip,kad darzelis yra darzelis,cia ne mokykla

mm teks tadu mazajaten palikti taip iseina paciai tai teks i moksle varyt unsure.gif
Atsakyti