tikekimes kada nors prades
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 21:37)
tikekimes kada nors prades
Tikėkimės, kad kada nors išaus ir mūsų kieme šventė.
Pasisakysiu ir as.Lankeme mes si darzeli.Siaip labai silta gera medicinos sesele,vedeja taip pat mus labai siltai prieme,visada pakalbindavo susitikus,jautemes ten savi.Nu,bet aukletoja... Tokia tamsiais plaukais pagyvenus,pastoviai skusdavos,kad ji pavargusi,tvarka toj grupej ivedinejo vienas museika,visi nuo jo kentejo,bet aukletoja nesieme jokiu priemoniu,vis sakydavo,kad ji nieko negali pakeisti.As suprantu,kad mokytojams sunku susitvarkyti su paaugliais,bet mano nuomone su tokiais pipirais dar turetu moketi susitvarkyti,nebent ji kaip pedagoge labai prasta.aplamai jos lygis buvo kaip "turgaus pletku bobutes",surinkinedavo pletkus,mane mokindavo ka vaikui namie daryti valgyt,nes maniskis darzelyje buvo nevalgus katasrofiskai,tai ji jau turbut buvo padariusi isvadas,kad tas mano vaikas namie nepriziurimas,netinkamai maitinamas ir t.t.Kai pervedem i kita darzeli,vaikas pradejo viska valgyti,atsigauti,niekada nesiskunde,kad neskanu,bet ten poziuris buvo kitoks,ten kol nesuvalgai visko,tol nuo stalo neatsikelei.Tevai visad buvo ramus,kad vaikas yra pavalges ir saugus.Ir tai buvo padaroma be jokiu isteriju ar asaru,tiesiog jam graziai buvo pasakyta,kad cia tokia tvarka ir jis suprato.O ne taip,kad nenori nu ir nereikia,buk nevalges,grauzk batona.Dar kas ten man labai nepatiko,tai dramos burelio vadove,tokia ispustom akim,tai mes truputi palankem ir atsisveikinom,nu jau tokia nemaloni... Labai sureiksminusi ji ta bureli jau buvo. Tai tokie musu ispaudziai
Dar prisiminiau viena bajeri,kuri labai noreciau papasakoti.Musu aukletoja pries vasara pati nusprende kada mums laikas pradeti atostogauti,nors darzelis po to dar dirbo koki men.Mat ji zinojo,kad as nedirbu.Tai viena ryta ateje i darzeli buvom labai nustebinti,kai radom savo spintele tuscia ir ji padave mums i maisiuka sudejus visus mano pipiro daiktus.Ir net be jokiu klausimu ar pasiteisinimu mums pranese,kad man ir mano vaikui i darzeli jau ateit nebereikia. Buvo graziai isprasyti.Suprantama jai patogiau dirbti su mazesne grupele vaiku
Pasisakysiu ir as.
Tai ka pasakojate aisku baisu,bet manau tai ne darzelio,o konkrecios aukletojos problema Del dramos burelio vadoves,tai manau svarbu,ne kiek mums - tevams-ji patinka,o kaip elgiasi su vaikais.Mano vaikas drama lanke 3 metus,jam patiko,ismoko daug idomiu dalyku,tai ir yra svarbiausia
Mes kazkada lankem "Dobiliuka".Tai ispudziai tikrai ne patys geriausi,bet velgi,tikriausiai ne del paties darzelio,o del pakliuvusiu aukletoju
Papildyta:
Tokiais tempais einant remonto link, aš ir močiute patapti spėsiu. hihihi.gif
tikrai taip mums tai jau ir nebeklius,paskutiniai metai darzelyje,o kazkada pradejus lankyti irgi vis laukeme laukeme,kada renovuos
Viskas priklauso nuo aukletoju, kaip jos ziuri i vaikus, kaip uzsiima ir tt. As irgi sedziu namie, nedirbu, tai keleta kartu buvo, kad man paskambino ir. sake, kad mano vaikas serga, bet namie nerasdavau nei temp, nei slogos. Tai vyras grieztai pakalbejo su aukletoja ir baiges viskas.
Del darzelio renovacijos, tai kai pradejom lankyt, direktore sake, kad lyg 2013 metais eile musiskiui ateis.
Lexana, mes irgi be tetuko iki Kaledu gyvensim, tik mums geriau, kad ji nors savaitgaliais matysim.
Mes jau siandien iskeliavom i darziuka
Del darzelio renovacijos, tai kai pradejom lankyt, direktore sake, kad lyg 2013 metais eile musiskiui ateis.
Lexana, mes irgi be tetuko iki Kaledu gyvensim, tik mums geriau, kad ji nors savaitgaliais matysim.
ingako kiek vaikiuku grupej susirinko ?
QUOTE(Leilla @ 2010 08 30, 09:43)
ingako kiek vaikiuku grupej susirinko ?
mes atejom 8 val, tai 3 tebuvo. Dauguma rugsejo 1 ateis.
QUOTE(IngaKo @ 2010 08 30, 08:31)
Viskas priklauso nuo aukletoju, kaip jos ziuri i vaikus, kaip uzsiima ir tt. As irgi sedziu namie, nedirbu, tai keleta kartu buvo, kad man paskambino ir. sake, kad mano vaikas serga, bet namie nerasdavau nei temp, nei slogos. Tai vyras grieztai pakalbejo su aukletoja ir baiges viskas.
Visiškai sutinku. Auklėtojos požiūris nulems vaiko norą ar nenorą lankyti darželį ir pan.
Užjaučiu labai labai... Na mes tai tik Skype ir telefonu galime bendrauti. Na bet trys mėnesiai prabėgo - pralauksime ir likusius.
Aš irgi tik ką iš daržiuko, tiesa dėl mažojo. Nikolė eis ketvirtadeinį, kaip ir Fabijukas. Mano žiogas į Ežiukų grupę eis dabar.
Del dramos burelio vadoves. Tai maniskis jau 2 metus atlanke, nori ir siemet eit, bet dar paziuresiu, ar leisiu. Siaip as patenkinta, nes vaikinas ismoko daug graziu eilerastuku, skaiciuociu, greitaklabiu, mini zaidimuku, su pirsciukais daug dirba, lavinasi smulkieji raumenukai. Pirmaisiais metais dar ir kalbai lavinti labai gerai. Siemet galbut sokti eit pabandysim.
As cia ne i tema visai. Lexana, as jau pripratus prie tokio vyro darbo. Man dabar lengviau, kai jis nebeina i jura, o tai baisiai pergyvendavau, ypac kai rysio nebudavo. Dabar Kaune pabus iki Kaledu, o savaitgaliais namie Jus tai is viso tetuko ilgai laukiat Mes nesam tiek ilgai lauke. Ilgiausiai pusantro menesiuko buvo.
As cia ne i tema visai. Lexana, as jau pripratus prie tokio vyro darbo. Man dabar lengviau, kai jis nebeina i jura, o tai baisiai pergyvendavau, ypac kai rysio nebudavo. Dabar Kaune pabus iki Kaledu, o savaitgaliais namie Jus tai is viso tetuko ilgai laukiat Mes nesam tiek ilgai lauke. Ilgiausiai pusantro menesiuko buvo.
QUOTE(IngaKo @ 2010 08 30, 13:59)
Del dramos burelio vadoves. Tai maniskis jau 2 metus atlanke, nori ir siemet eit, bet dar paziuresiu, ar leisiu. Siaip as patenkinta, nes vaikinas ismoko daug graziu eilerastuku, skaiciuociu, greitaklabiu, mini zaidimuku, su pirsciukais daug dirba, lavinasi smulkieji raumenukai. Pirmaisiais metais dar ir kalbai lavinti labai gerai. Siemet galbut sokti eit pabandysim.
Kas liečia dramą - negaliu ant savo kolegės pasakyti tikrai nei vieno blogo žodžio. Puiki moteris, tikrai moka dirbti su vaikais. Ir svarbiausia, kad ji turi patikti ne kiek tėvams, o VAIKAMS. Jei vaikams ten smagu - tai valio!!! Mano Andrėja dvejus metus ėjo į raiškios kalbos pamokėles pas Liną.
Mūsų tėtis UK. Į komandiruotę išsiuntė visas dvi įgulas. Naujus laivus įrenginėja... Tad tenka taikstytis su tuo.