Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

as vat irgi masciau mazaji vesti i darzeli ta rugsejo pirmaja ar e, bet turbut vesiuos i brolio svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 17:38)
as vat irgi masciau mazaji vesti i darzeli ta rugsejo pirmaja ar e, bet turbut vesiuos i brolio svente  4u.gif

Broliui patiks tikrai, kad visa šeima palaiko jį, įžengusį į mokyklą. wub.gif Andrėja mano buvo labai laiminga, kad visi ją atlydėjome. Gaila, kad šiemet tik tėtuko mūsų nebus tokią svarbią dieną. unsure.gif
Atsakyti
musu tetis bandys darbe susikeisti, butu gaila jei negales doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 18:03)
musu tetis bandys darbe susikeisti, butu gaila jei negales  doh.gif

O mūsų tėtukas jau tris mėnesius yra užsienyje komandiruotėje ir nežinome kada sugrįš... Gal spalio pabaigoje, o gal tik prieš Kalėdas. unsure.gif
Atsakyti
tiesa dar norejau paklaust o pratyboms pinigus atsinest ar po rugsejo pirmos ten rinks?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 18:11)
tiesa dar norejau paklaust o pratyboms pinigus atsinest ar po rugsejo pirmos ten rinks?

Ne toj temoje hihihi.gif, bet atsakysiu, kad rugsėjo pimąją pasakys. Mums pirmąją rugsėjo savaitę reikėjo atnešti. Apie 50 Lt. ten gavosi. Kas turėjo - iškart atidavė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 29 rugpjūčio 2010 - 17:19
As per visa ziema savo vaiki leidau i darziuka. Siltai prirengdavau ir gerai. Jie ten sake daugiau judedavo, aukletojos pabegiot leisdavo, kad vaikai nesusaltu.

toks jausmas,kas ne apie ta pati darzeli kalbame smile.gif Pas mus tikrai nebuvo salta ziema,nereikejo jokiu megztiniu ar kitu itin siltu rubu.Matyt nuo konkrecios grupes priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 29, 20:25)
toks jausmas,kas ne apie ta pati darzeli kalbame  smile.gif  Pas mus tikrai nebuvo salta ziema,nereikejo jokiu megztiniu ar kitu itin siltu rubu.Matyt nuo konkrecios grupes priklauso  g.gif

Na mūsų grupėje buvo vėsu tikrai. Su šiltesniais megztukais ėjo vaikai. Mūsų grupė antrame aukšte ir labai jau plyšiai languose didelis. Tikėjomės, kad šiemet renovuos mūsų daržiuką, bet kaip visada, lėšos buvo skirtos kitkam... Likom be remonto. sad.gif
Atsakyti
kol siam darziuke langus pakeis mano ir mazasis cia nebelankys turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 20:54)
kol siam darziuke langus pakeis mano ir mazasis cia nebelankys turbut  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tokiais tempais einant remonto link, aš ir močiute patapti spėsiu. hihihi.gif
Atsakyti
kazi kodel kituose darzeliuose viskas greiciau juda g.gif nuo ko cia priklauso ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 21:33)
kazi kodel kituose darzeliuose viskas greiciau juda  g.gif  nuo ko cia priklauso ?

Pirmiausia tvarko specialiųjų poreikių vaikams skirtus darželius ir tuos, kur padėtis kritiškiausia. Mūsų darželiui buvo eilė 2010-2011 metais remontui, bet šiemet jo taip ir nepradėjo. unsure.gif
Atsakyti