buvau vaiko auklyte sutikusi sake nuo pirmadienio, taciau mes eisim vistiek nuo rugsejo 1
buvau vaiko auklyte sutikusi sake nuo pirmadienio, taciau mes eisim vistiek nuo rugsejo 1 4u.gif
Aciuks Kazkaip taip ir maniau,kad turetu nuo pirmadienio
as nevesiu kad nereiktu to papildomo mokescio moket del keliu dienu
zinoma reikes moket o kaipgi, tik nezinau ar jau tas vireju atlyginimams padalinta suma bus is lankytu dienu skaiciaus to menesio ar kaip uz visa menesi, bijau sumeluot,pasiteiraukit
QUOTE(Leilla @ 2010 08 28, 22:31)
zinoma reikes moket o kaipgi, tik nezinau ar jau tas vireju atlyginimams padalinta suma bus is lankytu dienu skaiciaus to menesio ar kaip uz visa menesi, bijau sumeluot,pasiteiraukit
dekuj pasiteirausiu
QUOTE([Ecta] @ 2010 08 28, 14:57)
sveikos na va nuo rugsejo 1 dienos mes aguoneliu grupej
ejom susipazint su aukletoja ir auklyte, tai bent jau pirmas ispudis neblogas. kolkas liepe turet tualetinio popieriaus (nes negavo finansavimo jam), popieriniu serveteliu ir tapkes, o del visu kitu dalyku, kuriu reikes sake pasakys jau pradejus lankyti darzeli.
o dbr biskuti antireklamos darzeliui:
1.sake labai salta buna ziema.
2.sedejom pas direktore kabinete. dukryte ant stalo pamate karoliuka, paprase, direktore norejo paduot ir pajudino kalendoriu. reikejo pamatyti tiek mano, tiek direktores veido israiska, kai pamaciau ant stalo nubeganti dideli tarakona... direktore dar sumisus bande sugaut, bet nesekmingai. bande dar stebetis "is kur jis cia...".
gaila anksciau neteko pamatyt, dbr per velu darzely keisti. arciau namu niekur nebera vietu
p.s. cia kazkuri mama minejo volungele. mano kaimyne pernai metais leido sunu i lopsely ten, tai labai nusivyle aukletojom, ju bendravimu su vaikais. ten jie tiesiog dresuojami sake, bet ne auklejami.
ejom susipazint su aukletoja ir auklyte, tai bent jau pirmas ispudis neblogas. kolkas liepe turet tualetinio popieriaus (nes negavo finansavimo jam), popieriniu serveteliu ir tapkes, o del visu kitu dalyku, kuriu reikes sake pasakys jau pradejus lankyti darzeli.
o dbr biskuti antireklamos darzeliui:
1.sake labai salta buna ziema.
2.sedejom pas direktore kabinete. dukryte ant stalo pamate karoliuka, paprase, direktore norejo paduot ir pajudino kalendoriu. reikejo pamatyti tiek mano, tiek direktores veido israiska, kai pamaciau ant stalo nubeganti dideli tarakona... direktore dar sumisus bande sugaut, bet nesekmingai. bande dar stebetis "is kur jis cia...".
gaila anksciau neteko pamatyt, dbr per velu darzely keisti. arciau namu niekur nebera vietu
p.s. cia kazkuri mama minejo volungele. mano kaimyne pernai metais leido sunu i lopsely ten, tai labai nusivyle aukletojom, ju bendravimu su vaikais. ten jie tiesiog dresuojami sake, bet ne auklejami.
labas. Na del tarakonu gryna tiesa. As kai buwau nuejus tai direktore sake kad ju yra ir niekaip negali isnaikint. Baisu.
as nevesiu kad nereiktu to papildomo mokescio moket del keliu dienu blush2.gif
bliam,pamirsau visai dar ta mokesti virejoms tikrai,reiks juk kaip uz pilna menesi moket- 35lt tai tada gal irgi tik nuo rugsejo pirmos eisim
As per visa ziema savo vaiki leidau i darziuka. Siltai prirengdavau ir gerai. Jie ten sake daugiau judedavo, aukletojos pabegiot leisdavo, kad vaikai nesusaltu.
Del tarakonu, tai sake, kad purske nuo ju, bet po atostogu ju vis naujai atsiranda. Matyt kazkur neipurskia, kai naikina, uzsilieka tu motininiu. Bet grupej niekada nesu pastebejus, kad butu ir savisko dar uzklausiau, ar esi mates tarakona, sako, kad ne
Darziukas nuo rytojaus pradeda dirbti. Siandien sutiko Aguoneliu aukletoja Mes jau buvom issiruose praeita savaite, bet radom uzrakintas duris, grizom su asarom didziausiom, taip pasiilges vaiku manasis
O mokestis virejom, manau jau turi but isdalintas pagal lankytas dienas.
Del tarakonu, tai sake, kad purske nuo ju, bet po atostogu ju vis naujai atsiranda. Matyt kazkur neipurskia, kai naikina, uzsilieka tu motininiu. Bet grupej niekada nesu pastebejus, kad butu ir savisko dar uzklausiau, ar esi mates tarakona, sako, kad ne
Darziukas nuo rytojaus pradeda dirbti. Siandien sutiko Aguoneliu aukletoja Mes jau buvom issiruose praeita savaite, bet radom uzrakintas duris, grizom su asarom didziausiom, taip pasiilges vaiku manasis
O mokestis virejom, manau jau turi but isdalintas pagal lankytas dienas.
man tai nesamone prirengt vaika kaip meskina, as geriau siltuose namuose laikau
QUOTE(IngaKo @ 2010 08 25, 16:19)
Leila, o kodel as to saraso, ka reik pirkt nei vienais metais nemaciau ir nieko nepirkau? Tik praejusiais metais flomasteriu ir popieriaus nesiau karta.
Atsiliepimu negeru apie Rutos darziuka as daug girdejau ir butent is tu, kurie nelanke sio darziuko. Mano atsiliepimai tik geri, aisku, kuriozu buvo, bet tai cia nieko baisaus, visur visko pasitaiko.
Is lopseliniu grupiu, tai anciukai geriausi
Atsiliepimu negeru apie Rutos darziuka as daug girdejau ir butent is tu, kurie nelanke sio darziuko. Mano atsiliepimai tik geri, aisku, kuriozu buvo, bet tai cia nieko baisaus, visur visko pasitaiko.
Is lopseliniu grupiu, tai anciukai geriausi
Mes gavome pernai sąrašiuką, ir užpernai iš abiejų grupių, kurias dukros lankė.
O darželis tikrai normalus. Nesiskundžiam. Aišku, kaip ir visur yra minusų, bet jie menki, netrugdo gyventi.
Tarakonų penktadienį matėm ir mes vedėjos kabinete, bet tikiu, kad jie užsiveisė iš namų atneštais daiktais, nes tik pernai jų ir atsirado. Šiaip jie juk neatėjo. Bet ir taip nėra toks blogis. Nei jie kanda, nei ką. Tik kad išsigąsti galima pirmąkart pamačius...
Mano berniukas irgi į daržiuką eis. Tik mes ketvirtadienį eisime, nes trečiadienį sesę lydėsime į mokyklą. Nueisim auklėtojas pasveikinti rugsėjo pirmąją. Su Fabijuko auklėtojomis tikiuosi rytoj ar poryt susipažinti. Dar nežinau į kurią grupę eisime. Nikolė į Peledžiukus toliau keliaus, ten pat kitąmet ir Fabijukas eis. Nenorime keisti grupės. Į ją ėjo Andrėja, Nikolė eis, tai tegul ir Fabijus ten eina. Aukletojas pažįstame, vaikai labai myli "mažąją" auklėtoją Almą, Almutę šeimininkėlę, "didžioji" auklėtoja irgi normali. Tad nebeieškosim kitų grupių.