Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Rūta"

QUOTE(IngaKo @ 2009 09 04, 08:20)
Labas rytas. O Peledziuku grupej nauja aukletoja? Vakar vakare ir siryt buvo nauja, ar ji Alma pakeite kazin?

Dabar dažnai ji bus. Pradėjo auklėtojas keitinėti vis. Ta nauja jauna auklėtoja bus kartą ar du per savaitę. Alma pas kitus vaikus eis, o ši auklėtoja, lopšelinukų ji šiaip yra, bus pas musiškius. Aiškino man auklėtoja Violeta kas ir kaip, bet neįsigilinau pernelyg. blush2.gif

O dėl grupės pakeitimo iš Boružėlių į Saulučių - manau, kad galima vedėjos prašyti, kad perkeltų. Man Boružėlių auklėtojos nerealios. Reda ir antroji (va vardo jos nepamenu tikrai, bet apie tą pačią kalba ėjo) tikrai moka su vaikais užsiimti, tiek veiklos įdomios jiems pasiūlo. O Saulučių auklėtoja man irgi tokia per viduriuką tik pasirodė. blush2.gif
Atsakyti
Lexana, ta nauja aukletoja iki nauju metu bus pas musiskius, kaip suprata. Po naujuju turetu but taip pat kaip preitais metais, bent taip is Violetos supratau.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 10 21, 09:22)
Lexana, ta nauja aukletoja iki nauju metu bus pas musiskius, kaip suprata. Po naujuju turetu but taip pat kaip preitais metais, bent taip is Violetos supratau.

Taip taip, iki Naujųjų dabar bus taip su auklėtojomis, po to turėtų įsigalioti senoji tvarka. smile.gif
Atsakyti
mes ir lankom pabiruciu grupe, aukletojos puikios thumbup.gif
Atsakyti
Gintuxx, smagu, kai geri atsiliepimai apie darželio auklėtojas. friends.gif
Atsakyti
IngaKo, auklėtoja nieko neminėjo Jums ir kitiems tėveliams, kada susirinkimas bus dėl Kalėdų? g.gif Kažkaip tempia į naktį. g.gif
Atsakyti
Lexana, nea, nieko neminejo. Praeitais metais spalio gale dare susirinkima, maniau ir siemet panasiu laiku darys, bet ziuriu, kad tylu. Reiks pirmadieni uzklaust. Reikia del Kaledu pasitart, juk nesinores, kad Senis ateitu tusciu maisu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!noreciau pabendraut ir pasikalbet apie ANCIUKU grupe :4u: man asmeniskai tai patinka.Ypac nereali auklyte Danute,o aukletojos Vida ir Regina t p nieko,kazkaip per daugiausiai nebendravau su jom,bet kiek teko,tai malonios zmogiskos moterys net lb.nuo rugpjucio galo pradejom lankyt ir sunelis priprato greit,per savaite,tai galima daryt isvadas,kad jam t p jos geros. Butu idomu padiskutuot,susipazint su sios gr mamytem :) o gal kas lanke ir turi kokiu komentaru??? :hm butu viska idomu suzinot! susirinkimo mes neturejom,idomu kodel,nebent kadangi sergam daznokai,tai delto ir nepakviete? :blink: yra tokiu dalykeliu neaiskiu iki galo man,tai vat noriu suzinot gal kazkam irgi kazkas negerai,,?
Atsakyti
Lexana, klausiau akletojos apie susirinkima, tai zadejo abi aukletojos pasitart ir galbut sia savaite arba ateinancia padarys susirinkima.

Lina, mes lankem Anciukus, auklyte Danute superine ir aukletoja Regina patiko, o aukletoja Vida nelabai. Kai rytais ji budavo, tai manasis visad su asarom pasilikdavo pas ja. Susurinikma gal dar darys, siaip jau serganciu vaikiuku teveliams sms parasydavo ar paskambindavo pranest apie daroma susirinkima.
Atsakyti
sveikos o gal yra mamyciu kurios veda vaikucius i eziuku grupe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2009 11 10, 10:22)
Lexana, klausiau akletojos apie susirinkima, tai zadejo abi aukletojos pasitart ir galbut sia savaite arba ateinancia padarys susirinkima.

Taip taip, sakė jau ir skelbimą parašė, kad bus rytoj susirinkimas. smile.gif Na bus matyt ką sutarsime. hihihi.gif Bet va Kalėdų senio įkainis vienam vaikui, 12,50 Lt. nustebino tikrai. blink.gif
Atsakyti
sveikos, tai siandien susirinkimas ? o as negaleiu dalyvauti,isvaziuoju i vilniu, o vyras dirba. Tai tada gal man pranesit per pc kaip ten ka sutaret kokiai sumai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 12 lapkričio 2009 - 07:25