taigi ir man iskilo tokia beda kai ateina metas vesti savo atzala i darzeli gyvenu simonaitytes g.tad kuri darzeli rekomeduotumet labai prasau patarkit.beje ar i darzeli priima tik nuo rugsejo?mano mazyliui sausio men bus metai ar galesiu ji nuo sausio leisti i darzeli?
QUOTE(c-thrus @ 2006 10 06, 08:57)
taigi ir man iskilo tokia beda kai ateina metas vesti savo atzala i darzeli gyvenu simonaitytes g.tad kuri darzeli rekomeduotumet labai prasau patarkit.beje ar i darzeli priima tik nuo rugsejo?mano mazyliui sausio men bus metai ar galesiu ji nuo sausio leisti i darzeli?
Mes irgi gyvename Simonaitytės g., taip pasirinkome "Volungėlę", kuri irgi yra šioje gatvėje. Nuo kada galėsi leisti savo vaikiuką nežinau, bet užsirašyti patariu kuo anksčiau, kad po to problemų nekiltų
Metukų mažiui net ir rudenį vietą gauti labai sunku, tad pasiruošk ne vieną lopšiuką patikrinti. O jei bent menkiausią galimybę turi, palik dar vaikutį namie bent pusmetukui - per mažas toks vaikutis lopšeliui, oi per mažas...
as tai puikiai suprantu taciau nera kitos iseities reikia eiti dirbti nes vos gala su galu sudriam
"Ruta" darzelis nepatarciau vesti ten ypac toki mazuliuka teko man ten vesti savaja kai buvo 1,7 ir paciai atlikineti praktika baisu..man buvo baisu....
aciu uz patarima as irgi nekokios nuomones apie si darzeli mat jis man po langais ir kieme vaikams jokiu pramogu
c-thrus pervesk pinigus už kelnes !!!!!!!!!
as ten noriu vest, bet sako vietu dabar ten nera. nepriima musu
sveikutes,butu tikrai smagu paplepeti su mamom kuriu vaikai lanko si darzeli (RUTA),mes tik dabar pradejome ji lankyti,siaip pats darzas tai skurdus atrodo,remonto juodai reikia,bet aukletoja pas kuria pakliuvom labai patiko bent jau pirmas ispudis toks gal kas galetu daugiau papasakoti ar pasidalinti patirtimi
girdejau kad kazkoks naujas istatymas yra,kad jei darzelis priklauso pagal gyvenama vieta,tai privalo priimti