Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Zioveiniai nebijo mazu salnu.Jie pries pat atsalima suzydejo visu grazumu.Taip,kad, nors jais galim pasidziaugti.
Atsakyti
Siryt man jurginai itartini pasirode g.gif Lyg salnos gave...
Atsakyti
gal pakarpyti ką nors panašaus lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
DUODI JOLAXUS GARO PATIKO biggrin.gif JAUCIAS TA KAIMYNA TAI MYLI NEREALIAI KAD TOKIA EKSPOZICIJA ISKARPE bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip paruosti ziemai silokus ir kitus sukulentinius ziemojancius lauke ? Mano vienas is siloku, toks aukstaugis, vis dar zydi, o zeme besidriekiantys jau lyg nykt pradeda. Baisu kad neisaltu.
Siaip tai viska jau susitempiau namo - kardelius, kanus, svogunines. Liko tik araukarija.
Atsakyti
Na šauniai iškarpytas lotuliukas.gif kaimynas tikrai džiaugsmu nespinduliuoja doh.gif
Atsakyti
Tai ar neatsakysit man su akstaugiais silokais ka daryt? itariu nukirpt ir egles saka kokia uzmest g.gif (remiuos cia skaitytais patarimais, taikytais kitoms gelems).
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 11 02, 23:12)
Tai ar neatsakysit man su akstaugiais silokais ka daryt? itariu nukirpt ir egles saka kokia uzmest  g.gif (remiuos cia skaitytais patarimais, taikytais kitoms gelems).

nu kad jau taip prašai ir kadagi neatsiranda geresnių profesionalių imsiuos atsakomybės mirksiukas.gif su tais aukštais šilokais tai tikrai nieko ypatingo nereikia imtis, taip pat kaip su daugeliu daugemiačių gėių - lengvai pridengt ar pamulčiuot tikrai nepakenks, ypač jei žiemužė kaip pernai nagučius parodytų. smile.gif
Atsakyti
Su silokai nieko daryt nereikia.Kaip Jolaxus sake-pamulciuoti nekenks.Kol kas ta daryti dar anksti-turi pasalti zeme.Pirk universalia zeme.Storiau aplink apmulciuok.O padziuvusias sakeles spesi nupjauti pavasari.Tai bus ir silumos laidininkas.Nukirpsi dabar-ten bus atvira zaizda.Pati zinai,kaip gyja zaizdos saltyje..taip ir augalams..
As mulciavimui pasiruosus.Nusipirkau pora pakuociu po 300litru.Manau siemet nereiks "skupinti"(gaileti)..
Atsakyti
o kaip suprasti "pamulčiuot" blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2006 11 03, 14:56)
o kaip suprasti "pamulčiuot" blush2.gif  blush2.gif

mulčiavimas - tai augalų ar žemės paviršiaus padengimas kažkokiomis medžiagomis - pjuvenomis, durpėmis, drožlėmis, smulkinta žieve, netgi skalda ar akmenukais. Mulčiavimas gali turėti skirtingus tikslus - skalda ar akmenukais mulčiuojama dekoratyvumo tikslais, prieš žiemą (apie ką mes čia ir kalbėjom ankstesniuose postuose) mulčiuojama siekiant apšiltinti augalus, saugant nuo iššalimo, vasarai mulčiuojama smulkinta žieve ar spalvotomis drožlėmis, kas neskaitant dekoratyvumo dar ir sulaiko drėgmę ir palaiko puresnį dirvožemį, nes jo nesupluka lietus ir pan., na plius per kai kurių medžiagų mulčo sluoksnį mažiau užsisėja ir auga piktžolės.
nu parašiau kaip iš knygos lotuliukas.gif jei kas turės savų komentarų ar ko nepaminėjau - prisidėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, dabar supratau 4u.gif
Atsakyti