Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Nu aš vėl su savo kvailais klausimais- ką man dabar daryti su tuo eglišakiais apdengtu alpinariumu- nudengt jau g.gif Šiandien pas mus jau minus du unsure.gif Jei nedengsiu dr ar nesušus paskui unsure.gif

Grite labai gražu thumbup.gif

Ir dar noriu palaust- sorry gal ne visai į temą, bet kad čia daug profesionalių užsuka thumbup.gif
Kokios firmos ir kur nusipirkti geros žemės kambariniams augalams g.gif . Pati maišyti neišdrįsiu tikrai o ir sąlygų tam neturiu schmoll.gif Labai prašau patarimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 vasario 2007 - 19:16
Man tai Vilniaus zalumos geriausios.
Atsakyti
blush2.gif Ir as kreipiuosi i gelininkes mirksiukas.gif
radau rojaus sodo svetaine, va toki augaliuka ŠUNINĖ CIMŽIEDA (PLECTRANTHUS CANINA) - kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina. kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina. g.gif
Mes kaip tik ruosiames statyti savo pipirui smelio deze, o kaciu aplinkuj pilna doh.gif Ir siaip, nenoriu kad jos pas mane eitu schmoll.gif Nors ir aptverta, bet randa kur salia auganti medi, ir isigudrina persokti tvora doh.gif Nors ir suni turim, bet jis voljere, jos jo nebijo unsure.gif Nemegstu kaciu blush2.gif Tik ish tolo biggrin.gif
Gal kas turit tokia gele? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 26 vasario 2007 - 20:44
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 26, 20:42)
blush2.gif  Ir as kreipiuosi i gelininkes  mirksiukas.gif
radau rojaus sodo svetaine, va toki augaliuka ŠUNINĖ CIMŽIEDA (PLECTRANTHUS CANINA) - kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina. kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina.  g.gif
Mes kaip tik ruosiames statyti savo pipirui smelio deze, o kaciu aplinkuj pilna  doh.gif  Ir siaip, nenoriu kad jos pas mane eitu  schmoll.gif Nors ir aptverta, bet randa kur salia auganti medi, ir isigudrina persokti tvora  doh.gif Nors ir suni turim, bet jis voljere, jos jo nebijo  unsure.gif Nemegstu kaciu  blush2.gif Tik ish tolo  biggrin.gif
Gal kas turit tokia gele?  g.gif

Aš auginu cimžiedą, bet ne tokią kaip toj nuotraukoj. Pas mane lapeliai baltai margi, bet paliesta tikrai smirda katėmis. Kai kas sako, kad jas auginant loveliuose prie langų (galima kompozicijose su kitais augalais) - į kambarį neskrenda musės, bet aš tuo abejoju. biggrin.gif
Papildyta:
Gal kuri nors auginate kanas "Dubran" ir "Pretoria"? Jų lapai dryžuoti. Nuotraukos yra "Sodo spalvose" 2001m. Nr.9
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 26, 21:42)
radau rojaus sodo svetaine, va toki augaliuka ŠUNINĖ CIMŽIEDA (PLECTRANTHUS CANINA) - kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina. kvapo nepakenčia šunys, katės ir kiškiai, o žmogaus neerzina.  g.gif
Mes kaip tik ruosiames statyti savo pipirui smelio deze, o kaciu aplinkuj pilna  doh.gif  Ir siaip, nenoriu kad jos pas mane eitu  schmoll.gif Nors ir aptverta, bet randa kur salia auganti medi, ir isigudrina persokti tvora  doh.gif Nors ir suni turim, bet jis voljere, jos jo nebijo  unsure.gif Nemegstu kaciu  blush2.gif Tik ish tolo  biggrin.gif

Pliektrantu prekiauja Grigaraviciai Jie gyvena prie Vilniaus berods Skaidiškese. Bunamugeje Vilniuje Kojelavičiaus gatveje. Dar galiu pasakyt kas Kuršėnuose prekiauja lotuliukas.gif Bet kažin ar padės.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 26, 21:42)
radau rojaus sodo svetaine, va toki augaliuka ŠUNINĖ CIMŽIEDA (PLECTRANTHUS CANINA) - ...

QUOTE(Knifofija @ 2007 02 26, 23:12)
Pliektrantu prekiauja Grigaraviciai Jie gyvena prie Vilniaus berods Skaidiškese. Bunamugeje Vilniuje Kojelavičiaus gatveje. Dar galiu pasakyt kas Kuršėnuose prekiauja  lotuliukas.gif Bet kažin ar padės.

ir jolaxus prekiauja lotuliukas.gif
tiksliau ne prekiauja - dalinasi tuo, ką turi su tais kam rūpi mirksiukas.gif
štai čia seniai sena sena istorija kaip aš to šuninio margenio ieškojau ir kaip radau cool.gif
Ju-Ju, teks tau pasiieškot pažįstamų Vilniuj, kas pargabentų tau to augalėlio ūgliuką jei labai norėsi mirksiukas.gif kaip tik savaitgalį kelis ūgliukus mirkytus vandenyje ir jau su šaknelėmis sukišau į žemę toliau augti smile.gif
tarp kitko pernai gėlyne kai įkišau tai kaip išbujojo, prieš žiemą kai roviau kad įnešti žiemojimui vidun tai dideliausios šaknys išsirovė. Subujojęs tas augalas ir gana dekoratyviai atrodo, tik ko gero nesu nufotografavusi ax.gif bet tiesiog tokios žalios kupetos panašiai kaip rasakila būna, galima kokiu pakraščiu kaip apvadą pasodinti, gana neblogai atrodyti turėtų, šiemet sakiau bandysiu kažką panašaus sodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 vasario 2007 - 08:26
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 25, 20:48)
Vyras sugalvojo ivaziavima i garaza papuosti arka is vijoklio  blink.gif
Koks tiktu labiausiai? Aisku gerai butu kad ir ziema butu lapai, o mano pageidavimas, kad zydetu vasara  blush2.gif  Jauciu neimanomas derinys  doh.gif
Vynvytis gal cia jau tiktu?  g.gif

O kodėl nepabandyti grožį suderinti su šiokia tokia nauda - nepasodinti vaisius vedančių augalų: aktinidijų, vynuogių... Tas įvažiavimas ljuk nėra koks nors "tepaluotas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 02 26, 20:12)
Nu aš vėl su savo kvailais klausimais- ką man dabar daryti su tuo eglišakiais apdengtu alpinariumu- nudengt jau  g.gif Šiandien pas mus jau minus du  unsure.gif Jei nedengsiu dr ar nesušus paskui  unsure.gif 

Po eglisakiais neisiunta, nebent labai storai ju priklota.
Atsakyti

Nu kokios gražios nuotraukos bigsmile.gif Man irgi širdis apsalo žiūrint bigsmile.gif Taip pasiilgau vasaros wub.gif

Mergytės,vėl labai reikia jūsų patarimo ax.gif Vakar gavau dovanų dvi rožes. Viena paprasta,kita vijoklinė. Parvežė iš vokietijos,ten šilta jau,tai žmonės perka ir iškart sodina. O ką man daryt? Pumpurėliai jau žali pas jas,bijau kad nenumirtų unsure.gif Gal reikia bandyt į vazonėlius kišt? Jos gražiai įpakuotos,šaknytės tarsi siūlais kokiais apsuktos,bet bijau kad nesudžiūtų unsure.gif Padėkit,prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 27, 09:50)
O kodėl nepabandyti grožį suderinti su šiokia tokia nauda - nepasodinti vaisius vedančių augalų: aktinidijų, vynuogių... Tas įvažiavimas ljuk nėra koks nors "tepaluotas"? g.gif

Pasirodo, kad as pati nesupratau kur ta arka bus doh.gif Tai, va ji bus VIRS vartu (ivaziavimas i kiema) biggrin.gif Ir o ivaziavimo plotis, kaip minejau 6 metrai, o auskstis bus 3...4 metrai blink.gif Tai kad viskas mums graziai suagtu ,reikies nemazai laiko. Reikia kokio greit augancio unsure.gif Vyras perskaites visus jusu pasiulymus, konstatavo kad viskas yra grazu, puiku ir t.t Sausmedis butu idealu, taciau jei uzsirausim ant to kuris lietai auga, tai bus sakes doh.gif Rozes thumbup.gif Bet jis pasake, kad jei arka virs vartu bus papuosta rozem, beliks tik uzdeti lentele "Sveiki atvyke i roju" lotuliukas.gif Lieka, kaip ir bebutu liudna - vynvytis verysad.gif Greit auga, rudeni graziai puosh ax.gif O aktinidiju ir cintrinvyciu mes irgi jau turim, netaip jau greit auga. Citrinvytis gal kiek greiciau, taciau visvien schmoll.gif

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 11:04)
...Sausmedis butu idealu, taciau jei uzsirausim ant to kuris lietai auga, tai bus sakes  doh.gif ...

jei jau įvertinai kad šitas vienas iš tinkamiausių, tai belieka gerai pasidomėti jų veislėmis, išsirinkti tikėtinai greičiausiai augantį, sodinant iškasti gerą duobę ir pripilti geros žemės, paskui patręšti per sezoną vieną kitą kartą ir turėsi tai ko nori.
O dėl to greitumo, tai neverta labai kankintis, juk jei kuriatės name, tai ten gyvensit ne vienus metus ir tereikia šiek tiek kantrybės, kad viskas suaugtų ir įgautų formą, iš pirmų metų tikrai nebus taip, kaip savo vizijose matot smile.gif
Atsakyti
Labutis žinovės, reikia patarimo.
Noriu prie terasos šono vijoklinės gėlės . Labai traukia rožės ax.gif . Pietų pusė ir vėjelis būna įsisuka, kas tiktų g.gif
Ir dar ką iš vijoklinių galėtų sodinti rytinėja pusėja, prie šuns voljero noriu paslėpti tvorą. Labai lauksiu jūsų žinių iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidusiukė: 27 vasario 2007 - 11:35