Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Kokia gera idėja su tom vytelėm bigsmile.gif thumbup.gif Reiks ie man taip pabandyt padaryt bigsmile.gif Kad tik sudygtų tos gražuolės. Jurgita&,o jūs daiginat namie,ar iš karto sėjat? Aš ruošiuos sudaigint g.gif Manau jau laikas. g.gif
Atsakyti
Kad cia meiliai su visom susidraugavau blush2.gif , tai nenoriu niekur kitur begti - paklausiu cia. Ka reiskia "seklu daigumas 2 metai" g.gif
Dabar galvoju , pripirkau seklu, o man juk daleiskim kokiu vijokliu, vieno kito daigelio reikia... Tai kitas galiu palikti kitiem metam? g.gif Ant pakelio parasyta - galioja iki 2009 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 11:37)
Kad cia meiliai su visom susidraugavau  blush2.gif , tai nenoriu niekur kitur begti - paklausiu cia. Ka reiskia "seklu daigumas 2 metai"  g.gif
Dabar galvoju , pripirkau seklu, o man juk daleiskim kokiu vijokliu, vieno kito daigelio reikia... Tai kitas galiu palikti kitiem metam?  g.gif Ant pakelio parasyta - galioja iki 2009 metu  g.gif

Nežinau kaip ištikro,bet kaip tik vakar sėklų parduotuvėj pardavėja sakė,kad jei pakelis jau praplėštas,tai reikia sėt visas sėklytes 4u.gif
Atsakyti
Tylu šiandien forume,tai einu pasisėsiu svogūnus.Tuos milžinus. Taip įdomu kas iš jų gausis. Žadėjau neprasidėt,bet nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti
Man tiek seklu nereikia kiek buna pakelyje. Visada dalinu pusiau. Na pasilieku kitiems metams. O daigumas tai ir reiskia,kad daigios jos tuos du metus. O treciaisiais metais jau loretija gali sudygti o gali ir nesudygti. smile.gif
Atsakyti
Na mazdaug aishku rolleyes.gif Kazkaip istrigo pardavejos zodziai "Na brangios seklos, bet kitiem metam prisirinksi jau, nereikes pirkti" ...Sake tai, kai skaiciavau graza, ir pamirshau paklausti apie tai doh.gif
Tai ka rimtai, galima prisirinkti visu gelyciu seklu? ir ish ju vel uzaugs grozybes g.gif maniau kad jos kazkaip specialiai apdorojamos blush2.gif
As jau visa darba atikau, dabar lauksiu pirmu daigeliu bigsmile.gif Aj, tiesa. Pardej sake nedaigint dabar nei nasturciu vijokliniu, nei sukucio. Tik koki kova, ar net balandi, nes dabar jei sudygs, nieko gero nebus, bus silpni ir ishtyse. Net sake, galima ishkart i dirva seti 4u.gif Tiesa? neapgavo manes ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 24 vasario 2007 - 12:06
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 12:01)
Na mazdaug aishku  rolleyes.gif Kazkaip istrigo pardavejos zodziai "Na brangios seklos, bet kitiem metam prisirinksi jau, nereikes pirkti" ...Sake tai, kai skaiciavau graza, ir pamirshau paklausti apie tai  doh.gif
Tai ka rimtai, galima prisirinkti visu gelyciu seklu? ir ish ju vel uzaugs grozybes g.gif  maniau kad jos kazkaip specialiai apdorojamos  blush2.gif
As jau visa darba atikau, dabar lauksiu pirmu daigeliu  bigsmile.gif  Aj, tiesa. Pardej sake nedaigint dabar nei nasturciu vijokliniu, nei sukucio. Tik koki kova, ar net balandi, nes dabar jei sudygs, nieko gero nebus, bus silpni ir ishtyse. Net sake, galima ishkart i dirva seti  4u.gif  Tiesa? neapgavo manes ?  ax.gif

Nasturtes sėju tiesiai lauke. Sukutį esu sėjusi į vazonus, bet neatsimenu mėnesio doh.gif Ir patirtis pasakė, kad per anksti pasėjus vargsta tiktai daigeliai... Sukučiai pageidauja ir šilumos, ir šviesos, kai nėra tinkamo šių veiksnių santykio, arba tįsta, arba visai neauga unsure.gif
Atsakyti
blink.gif Matyt perdaug info man buvo per tas dienas apie geles, ir kazka supajniojau. Pamaniau , kad spalvoti zirneliai ilgai digsta, ir pradejau daiginti, kad ishnesti zemei atsilus i lauka, nes nebijo salnu. Ziuriu siandien, kad jau digsta tie mano zirneliai pirmadieni pasieti doh.gif jauciu ragai jiems bus ania? sniegas uz lango... Gal ismesti? ir atlaisvinti daigykla kitom gelem? blush2.gif Jei tai gerai digsta, ishdigs ir lauke pavasari g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 24, 14:19)
:Gal ismesti? ir atlaisvinti daigykla kitom gelem? blush2.gif  Jei tai gerai digsta, ishdigs ir lauke pavasari  g.gif

nereikia mest, kai biski ugtels, ilgesniu vyteliu prisirinkit ir susmeikit ir tegu lipa zirneliai jomis.
sukuti visada seju paskutinem balandzio, arba pirmom geguzes dienom, nes jie labai greitai auga. sekiu namie, kai baigasi salnos persodinu i lauka
su nasturtom irgi panasiai elgtis sulyciau
seklas galima rinkt tada jei tai nera hibridai, buna ant pakelio parasyta, prie pavadinimo F1, tai eriskia pirmos eiles hibridas: surinkus seklas augalas gali netureti motininio augalo savybiu
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 02 24, 12:06)
Nežinau kaip ištikro,bet kaip tik vakar sėklų parduotuvėj pardavėja sakė,kad jei pakelis jau praplėštas,tai reikia sėt visas sėklytes 4u.gif

Tikriausiai ne taip supratai. Jei neatplesi vakumines pakuotes, tada daigumas nesikeicia kokius tris metus, o jei praplesi tada jis po truputi mazeja. Jei seklos supakuotos paprastuose pakeliuose, tai ar jis praplestas ar ne reiksmes neturi. Pvz. agurkai daigus 10metu, visi kopustiniai ir ridikiniai 5metus, salotos, astros 2metus ir t.t.
Atsakyti
O as siandien vel Senukuose aplink palergonijas tupinejau, jau tokiu graziu daigeliu yra wub.gif Bet vel susilaikiau. Noriu balkone i loveli sodinti, tai dar luktelsiu. Gal sakau dar uzves, kai silciau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 24, 18:43)
O as siandien vel Senukuose aplink palergonijas tupinejau, jau tokiu graziu daigeliu yra  wub.gif Bet vel susilaikiau. Noriu balkone i loveli sodinti, tai dar luktelsiu. Gal sakau dar uzves, kai silciau bus  g.gif

tikrai užveš ,Tina 4u.gif
Atsakyti