Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Motušė @ 2007 02 23, 14:34)
Nu gi ačiū už dėmesį blush2.gif Kokios problemos pas kitas?
Tik iš manęs ne kokia patarėja. Tikiuosi tik kol kas smile.gif

jo jo, kol susitvarkysi viską būsi profė drinks_cheers.gif
tieas dar dėl tų pačių bijūnų - pasidomėk tręšimu, gal jie gaudavo labai daug azoto, gal kokio mėšlo užkraudavo, tai tada labai "į lapus" auga ir tada linksta stipriai va čia straipsniukas kas jiems rekomenuojama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 23 vasario 2007 - 13:38
Aišku pririšti reikia biggrin.gif O akm juos vargšus pjauti? aš tik ant šalnų nupjaunu ir jais pačiais kerelius uždengiu.
O dėl kitų gėlyčių sodinimo, tai tikrai galite į kokius puodus vienmečių prisodinti ir plikas krūmų apačias paslėpti. Aš taip dariau, kai turėjom seną vinvytį, kuris kerojosi ant tvoros, viršuje buvo gražus, o apačia plikas. Atrodė visai liuks. jei kas apsiimtų įdėti, galėčiau nuotraukas parodyti, nes man neleidzia ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2007 02 23, 14:39)
...jei kas apsiimtų įdėti, galėčiau nuotraukas parodyti, nes man neleidzia  ax.gif  smile.gif

atsiųsk jolaxus@gmail.com - įdėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 02 23, 14:40)
atsiųsk jolaxus@gmail.com - įdėsiu mirksiukas.gif

gerai, vakare atsiusiu, aciu 4u.gif pasirodysiu savo puodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2007 02 23, 14:52)
gerai, vakare atsiusiu, aciu  4u.gif  pasirodysiu savo puodus  smile.gif

nu jei vakare atsiųsi, tai pamatysim tik pirmadienį - aš internetą turiu tik darbe.... ax.gif bet geriau vėliau, negu niekad mirksiukas.gif
Atsakyti
as dar noriu biski atgal prie vijokliu suristi
man labiausiai patinka ipomejos (ipomoea), jas seju geguzes pirmom dienom ir zydi jos man visa vasara, jo vejasi apie plonas atramas (pas mane apie virvute), uzauga labai akstos, visai nereiklios, pas mane siaurinej namo pusej gausiai zydi, taip pat puikiai ir pietuose zydi
ziedelis zydi tik viena diena, bet kita diena ju buna ir vel daug
http://images.google...&...sa=N&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 02 22, 17:46)
Kažkas klausė apie melisos sėjimą  g.gif  Sėjau užpernai tiesiai į dirvą, iš pakelio išdygo gal 7 daigiukai  doh.gif 

As klausiau. Sakyciau mazas daigumas unsure.gif tai turbut gal reikia pries tai namie pasiseti.

Atsakyti
QUOTE(Motušė @ 2007 02 23, 12:47)

Tik dabar pažiūrėjau kad lobelijas pasiėmiau svyrančias. Tokių į dirvą sodinti netinka? Jos labiau į lovelius ir vazonus?
Pažiūrėjau savo namuko nuotraukas darytas rugpjūtį. Negražiai labai tie nužydėję bijūnai atrodo. Reikės šią vasarą nupjaut ir tikėkimės, kad pavyks užmaskuot likusius stagariukus kitomis gėlytėmis.

Nesuprantu kodėl taip pykstate ant tų bijūnų unsure.gif Tokios nuostabios gėlės thumbup.gif Kai peržydi, žiedus reikia nukarpyti, o lapus tik rudenį, nes augalas turi pasiruošti kitų metų žydėjimui. mirksiukas.gif Pas mane visa gyvatvorė aplink mašinų stovėjimo aikštelę padaryta. Prieš juos sodinu kartais spriges, kartais tagetes (serenčius), kartais gazanijas. thumbup.gif Tik visos šios gėlytės neturi būti pakištos po bijūnais, o bijūnai aprišti kad plačiai neišsivartytų. Pavasarį, kol bijūnai dar nesudygę, ten žydi krokai, hiacintai ir tulpės. Aš visai patenkinta tuo gėlynu, bet čia, matyt, skonio reikalas blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Motušė @ 2007 02 23, 12:47)

Tik dabar pažiūrėjau kad lobelijas pasiėmiau svyrančias. Tokių į dirvą sodinti netinka? Jos labiau į lovelius ir vazonus?

Nieko blogo jei pasodinsite į dirvą, tik krūmeliai bus ne tokie kompaktiški, o labiau išsiskleidę.
Papildyta:
Oi, parašiau ir nepaskaičiau, kad po to jau visos aptarėte, bet gal nesupyksit labai, kad ir aš įkišau savo trigrašį 4u.gif
Atsakyti
Niu seimininkes, negaliu napasigirti blush2.gif Pripirkau sian seklu doh.gif Dabar nakti nemiegosiu, galvosiu kur ka sodint, ir kaip visa tai suderinti blink.gif
Pelargonija, vijokline nasturta (labai ziedeliai idomus, kaip karpyti), Purpurini sukuti, katineli, zile pajurine, kobeja, lobelija ir dvi rusys naslaiciu misinuku ax.gif
Vienas misini vadinasi - karnavalas, kitas helouinas 4u.gif
Vat - pasigyriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 23, 12:20)
Pasvalio rajone? Gal pasidalintum informacija blush2.gif jei nenori ant visos Lietuvos, parašyk AŽ.  Man Pasvalys - ranka pasiekiamas....

Leonidas Aukščionis Pakrantės g. 58, Pasvalys. Tel. +37068241756. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Motušė @ 2007 02 23, 14:34)
Nu gi ačiū už dėmesį blush2.gif

Zinai ka as darau. Nupjaunu tuos lapus ir butu pasilikusi gvazdikeliu(serenciai ar kaip jie) Manpatinka tokie dideliais kaip ranunes ziedai. Puikiai ant viso to ploto issikeroja. smile.gif
Papildyta:
O as dar kardeliu nusipirkau. Pernai ant ju supykusi buvau. Mociutes klausiu kur laikyti sako kambari, tai ir pasidejau kolidoriuje ant palanges. Taip graziai issilaike per ziema. Dziaugiausi kol nepaemiau i rankas visi gumbai buvo minksti. O tokie buvo kardeliai net kvapa gniauze, Tai pernai nepirkau, o siandien praejau ir visvien sugrizau ir nusipirkau. O tos tunbergijos dar ir siandien parduotuvese nera. Nengamo ar nieko nematei smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau tunbergija maximoje Nojaus selu firma. Dar maciau zalioje stoteleje. Labai susigundziau cia taip rasote apie ja. Su kuo ja paderinti? Ir kur ja geriau sodinti? Kabanciuose vazonuose ar prie atramu?
Atsakyti
As kartuosiuos, man pernai patiko mano sumanymas. As pasodinau i didesni geliapuodi ismeigiau vyteliu ir jas virsuje surisau. O tos gelytes taip ir apsivijo iki pat virsaus. Man buvo labai grazu. Dar esu ikasusi sena azuolo saka iki metro. Salia jos sodinau ivairius vijoklius. Tai tunbergija irgi sauniai apsivijo.
Atsakyti