Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Rrina @ 2007 02 22, 15:16)
Užtektų ir platesnių. Mes auginom ant paprasčiausios medinės tvoros - viena puse užlipo, kita nusileido.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Fuuuuuj nors su vienu dalyku apsisprendziau. Ieskosiu ju seklu dabar mirksiukas.gif
Dabar bishki ne i tema tongue.gif mes irgi planuojam antra vaikuti 2009 blush2.gif nezinia aishku kaip gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 15:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Fuuuuuj nors su vienu dalyku apsisprendziau. Ieskosiu ju seklu dabar  mirksiukas.gif
Dabar bishki ne i tema  tongue.gif  mes irgi planuojam antra vaikuti 2009 blush2.gif  nezinia aishku kaip gausis  4u.gif

Tik nenusipirk paprastų vietoj laipiojančių mirksiukas.gif

P.S. tarp mūsų vaikų tik kelių dienų skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 21, 23:47)
Tai ir as kobejos nesodinsiu prie stulpo. Pasodinsiu kur prie medzio.Dar niekada neauginau jos, bet paveikslelyje tai labai grazi. Paziurek rojaus soduose.

Kobeja gali sodinti drasiai ji tikrai neuzaugs iki laidu.
Atsakyti
Kažkas klausė apie melisos sėjimą g.gif Sėjau užpernai tiesiai į dirvą, iš pakelio išdygo gal 7 daigiukai doh.gif Pernai dar vyras porą kartų patrumpino vejapjove (tipo, per arti krašto pasėta, galvojo, kad šiaip žolė blink.gif ) bet vasaros pabaigoj jau kereliai buvo visai tvarkingi thumbup.gif
Papildyta:
O kobėjas gal jau sėti laikas? blush2.gif Gal šiemet bandyt g.gif
Atsakyti
Ir as vargau su melisa doh.gif Pernai jau ishroviau, nes auksciau 15 cm neuzauga blink.gif Sejau irgi is pakelio g.gif Nzn, treshti kazkaip nesinori cheninem trashom, nes noreciau ir sau ir suneliui arbatytes virti blush2.gif
Atsakyti
Ju-Ju,sveikinimai 4u.gif tongue.gif

Paprastos nasturtės sėklų ir aš turiu nusipirkus. Patinka man jos,jaučiu nostalgiją.Pas močiutę daržely jos augdavo visada wub.gif Reiks pasieškot dar vijoklinių nusipirkt. thumbup.gif
Atsakyti
nakti bus iki -30 vietomis doh.gif doh.gif doh.gif
Pas mane 100 proc apie -30 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 02 22, 18:46)
Kažkas klausė apie melisos sėjimą  g.gif  Sėjau užpernai tiesiai į dirvą, iš pakelio išdygo gal 7 daigiukai  doh.gif  Pernai dar vyras porą kartų patrumpino vejapjove (tipo, per arti krašto pasėta, galvojo, kad šiaip žolė  blink.gif ) bet vasaros pabaigoj jau kereliai buvo visai tvarkingi  thumbup.gif
Papildyta:
O kobėjas gal jau sėti laikas?  blush2.gif  Gal šiemet bandyt  g.gif

kobejas sekite kuo greiciau. Siaip jas reikejo paseti sausio menesi. O kobeja daugiametis augalas. Drauge kiekvienais metais iskasa i dideli vazona ir laiko rusyje vesiai o pavasari sodina lauke, na ir zydejimas iki isprotejimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 19:19)
nakti bus iki -30 vietomis doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pas mane 100 proc apie -30 blink.gif

Užtai laukia sunki naktis. Reikės kelis kartus keltis ir eiti į šiltnamį - neduok Dieve, pečius užgestų verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 22, 20:58)
Užtai laukia sunki naktis. Reikės kelis kartus keltis ir eiti į šiltnamį - neduok Dieve, pečius užgestų verysad.gif  verysad.gif

Nu nepavydziu. Mano visi augaliukai po sniegu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi as miegosiu ramiai
Atsakyti
O viena moteris sakė: kaip lengvai uždirbate pinigus - tik papylėte sėklytes ir renkate pinigus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiandien pagaliau jau "pyliau" lobelijas thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, prisiminiau kaip mačiau papuoštą elektros stulpą su atrama: iš storesnės ir plonesnės ašutinės virvės nupintą voratinklį. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 22, 21:13)

Tiesa, prisiminiau kaip mačiau papuoštą elektros stulpą su atrama: iš storesnės ir plonesnės ašutinės virvės nupintą voratinklį. Man patiko  thumbup.gif

g.gif idomiai cia, idomiai ... nelabai isivaizduoju ax.gif
Atsakyti