Tai ir as kobejos nesodinsiu prie stulpo. Pasodinsiu kur prie medzio.Dar niekada neauginau jos, bet paveikslelyje tai labai grazi. Paziurek rojaus soduose.
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 21, 23:47)
Tai ir as kobejos nesodinsiu prie stulpo. Pasodinsiu kur prie medzio.Dar niekada neauginau jos, bet paveikslelyje tai labai grazi. Paziurek rojaus soduose.
Kodel nesodinsi? Paskaiciau, kaip supratau ji auksciau 4 metru nelabai uzaugs Manau elektros stulpui kai tik.
Pas mane tai kobeja lauke neprigijo, skuro skuro ir nuskuro. O balkone ohoho kas is ju dares. Butu visas apzeles.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 21, 19:41)
Mes irgi turim sklipe elektros stulpa Arciau iejimo i nama, vis mastom kaip ji papuoshti ... noretume kokios zidincios, bet kad liptu i virsu... jauciu tai neimanoma
aš irgi turiu stulpą, taipogi svarstau kaip jį užmaskuoti, sakau gal kokį nors sausmedį pasodinti, jie gražiai žydi, o nužydėję gražias uogas palieka, pas seserį irgi prie stulpo pasodintas, dar kopėtėlės atrėmimui pastatytos visai neblogai atrodo
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 21, 21:18)
Tai as ta numeri zurnalo turiu,bet duomenu to ukininko nera. Kad bent jau kaimas butu parasytas,nes noreciau ir is jo ir abrikosu medeli isigyti
kai tiek turi, toliau jau galima sužvejoti kokia jo pavardė ir koks tiksliai rajonas?
kobejos uzauga auksciau nei elektros stulpai.
Zinoma, elektros stulpai nelabai grazu, bet as prie ju nesodinciau daugiameciu vijolkiu, nes gali nutikti taip kad reiks is stulpa lipti, tai nudraskys elektrikai jusu augalelius
nors bendrai, tai nezinau kokie tie stulpai pas jus pas mane kai neauksti, betoniniai stulpai ir i virsu niekaip kitaip nepakiusi, tik stulpu su speciais "batais" lipdamas
Zinoma, elektros stulpai nelabai grazu, bet as prie ju nesodinciau daugiameciu vijolkiu, nes gali nutikti taip kad reiks is stulpa lipti, tai nudraskys elektrikai jusu augalelius
nors bendrai, tai nezinau kokie tie stulpai pas jus pas mane kai neauksti, betoniniai stulpai ir i virsu niekaip kitaip nepakiusi, tik stulpu su speciais "batais" lipdamas
Pas mus kaime toks stulpas stovi vienišas - liniją seniai pakeitė, o jis liko, nes viduryje sodo buvo, ir nenorėjom, kad išlaužytų medžius. Tai dabar apačioj auga raganė ir daugiamečiai žirneliai (pelėžirniai?), o viršuje įkėlėm inkilų
Ar žirnelių būna ir daugiamečių? Galvojau kad jie tik vienamečiai
QUOTE(nengamo @ 2007 02 22, 11:33)
Ar žirnelių būna ir daugiamečių? Galvojau kad jie tik vienamečiai
buna! tik gerai apgalvokita kur ji norite augint, as pernai persodinau: sunku isivaizduot buvo kiek vargo turejau
saknis labai stora, giliai iaugusi, kai nusibodo gilyn kast tai meginau kastuvu nukirst ir zinokint nelabai sekesi, is duobes dviese vos iskelem
buvo du trimeciai zirniai
O kokio aukscio zirneliai uzauga realiai? Zydi visa vasara? pirkau seklas ju, pirma karta,bet vienmecius
Noriu jais paslepti kaimynu statibines atliekas Prikrove siferio, senu bachku, ir t.t Jau kelinti metai, ir net nesiruosia tvarkytis tuoj veitoj O man virtuves langai kaip tik i ta puse Beto pavesine norim ten statyti , tai tikrai vaizdelis nekoks Manau ir daugiameciai mum tiktu Vieta ten sauleta visa diena:D
O kaip ziema? tuscia buna? ar vijokliai lieka
O del stulpo, tai paziurejau as i ji atidziau Toks jau baisinis jis man.Dar ant jo - skaitliukas jauciu zidintys zirneliai jam per grazu bus
Noriu jais paslepti kaimynu statibines atliekas Prikrove siferio, senu bachku, ir t.t Jau kelinti metai, ir net nesiruosia tvarkytis tuoj veitoj O man virtuves langai kaip tik i ta puse Beto pavesine norim ten statyti , tai tikrai vaizdelis nekoks Manau ir daugiameciai mum tiktu Vieta ten sauleta visa diena:D
O kaip ziema? tuscia buna? ar vijokliai lieka
O del stulpo, tai paziurejau as i ji atidziau Toks jau baisinis jis man.Dar ant jo - skaitliukas jauciu zidintys zirneliai jam per grazu bus
Užauga tie žirneliai iki kokių 2 metrų. Bet kad jau būtų labai aplipę žiedais, tai nepasakyčiau... Jei nori žydinčios sienos gali pabandyti vijoklines nasturtes pasėti. Tada tikrai turėsi aukštą žydinčią sieną, jei tik atramų turės, užlips tikrai aukštai, o kadangi ir lapų augina gausiai, siena bus tikrai nepermatoma.
QUOTE(Rrina @ 2007 02 22, 14:31)
Jei nori žydinčios sienos gali pabandyti vijoklines nasturtes pasėti. Tada tikrai turėsi aukštą žydinčią sieną, jei tik atramų turės, užlips tikrai aukštai, o kadangi ir lapų augina gausiai, siena bus tikrai nepermatoma.
Gal visai ir nieko butu. O atrama jom galim padaryti is velos, kokia setka supint tarp stulpu... Ar tiktu nasturtem? O sietkos skylutes galima platesnes daryt, ar siauresnes?
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 22, 14:05)
Gal visai ir nieko butu. O atrama jom galim padaryti is velos, kokia setka supint tarp stulpu... Ar tiktu nasturtem? O sietkos skylutes galima platesnes daryt, ar siauresnes?
Užtektų ir platesnių. Mes auginom ant paprasčiausios medinės tvoros - viena puse užlipo, kita nusileido.