QUOTE(jolaxus @ 2007 02 21, 10:08)
aš pernai pasisėjau daugiamečių našlaičių, jos žydi smulkiais tokių klasikinių violetinių atspalvių žiedukais, susodinau gėlyne "upeliu" laukiu pavasario kaip atrodys kai sužydės. tiesa ir pernai jos jau žydėjo vasaros pabaigoje, bet gal dabar pavasarinis žydėjimas bus gausesnis. Tik abejoju kaip jų žaluma vasarą atrodys ar bent kiek dekoratyvumą išlaikys ar reikės kitomis gėlėmis maskuoti...
O daugiametes ir miskines maslaites tai tas pats?
as auginu miskines, jos zydi pavasari, kvepia, o vasara lapai visai graziai atrodo
toks didelis kupstas tamsiai zaliu tankiu lapu, jos gerai duginasi.
tiesa dar buna baltu, jos zydi veliau. ju esu macius tik tokioj nelaistomoj vietoj, tai jos kazkaip vasaros vidury is gelyno "dingsta"
http://pharm1.pharma...20/C92-0019.jpg pas mane tokia
Draugaite ir pas mane tokios auga
Norejau paklausti, gak kuri girdejote apie kiniska gyvatvore
QUOTE(draugaite @ 2007 02 21, 12:31)
O daugiametes ir miskines maslaites tai tas pats?
ne. ne tas pats, ir lapai kitokie. maniškės štai tokios žinau, tos miškinės irgi labai gražios, bet š jų neturiu
Papildyta:
QUOTE(liauriukas @ 2007 02 21, 12:40)
o kas tas yr? kame jos "kiniškumas"?
Tai ar perkat kurios pelargoniju daigus jau dabar?
QUOTE(Tina* @ 2007 02 21, 12:20)
aš vistik manau, kad ankstoka..Pernai nusipirkau balandį ir buvo kaip tik, tai ir šiemt neskubėsiu ir gal būsiu pirma:))
QUOTE(Tina* @ 2007 02 21, 13:20)
o as siandien vaziuosiu i zalia stotele paziuret ko gero yra, ir jei rasiu daigiuku itariu kad nesusilaikysiu.. dar labai jurginu noriu paziuret, gal jau bus. Ir siaip visko man reikia..
Bet man atrodo, kad sunku bus juos issaugoti iki sodinimo i pastovia vieta.
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 21, 11:19)
Visa laimė, kad pas mus sniego daug.
O pas mus tai nėra Tai dengt ar nea
QUOTE(Smiltis @ 2007 02 21, 14:04)
O pas mus tai nėra Tai dengt ar nea
jei sniego nera, tada reiktu dengt
Pas mane tai seniai jau tulpes kokie 2 - 3 cm jau ishlindusios. Su krokais tas pats Kas per orai.... Prisimenu pernai dar buvau gimdymo namuose, ir su suneliu ziurejome i krentancias snaiges O vaikas gime balandzio 1
Nenoriu kad siemet istorija pasikartotu
Nenoriu kad siemet istorija pasikartotu
Uždangsčiau truputį labiausiai būtų gaila gražuolio šiloko - sušąlęs jau vargšiukas O narcizai išvis jau po 10 cm išlindę, tai jau net nedengiau Ir pažiūrėjau šilauogių krūmas jau vieną pumpurą net praskleidęs buvo- kaži kas jiem dabar bus