Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Visa laimė, kad pas mus sniego daug.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 02 21, 10:08)
aš pernai pasisėjau daugiamečių našlaičių, jos žydi smulkiais tokių klasikinių violetinių atspalvių žiedukais, susodinau gėlyne "upeliu" laukiu pavasario kaip atrodys kai sužydės. tiesa ir pernai jos jau žydėjo vasaros pabaigoje, bet gal dabar pavasarinis žydėjimas bus gausesnis. Tik abejoju kaip jų žaluma vasarą atrodys ar bent kiek dekoratyvumą išlaikys ar reikės kitomis gėlėmis maskuoti... g.gif

O daugiametes ir miskines maslaites tai tas pats? g.gif
as auginu miskines, jos zydi pavasari, kvepia, o vasara lapai visai graziai atrodo
toks didelis kupstas tamsiai zaliu tankiu lapu, jos gerai duginasi.
tiesa dar buna baltu, jos zydi veliau. ju esu macius tik tokioj nelaistomoj vietoj, tai jos kazkaip vasaros vidury is gelyno "dingsta"

http://pharm1.pharma...20/C92-0019.jpg pas mane tokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaite: 21 vasario 2007 - 11:34
Draugaite ir pas mane tokios auga wub.gif

Norejau paklausti, gak kuri girdejote apie kiniska gyvatvore g.gif
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2007 02 21, 12:31)
O daugiametes ir miskines maslaites tai tas pats?  g.gif

ne. ne tas pats, ir lapai kitokie. maniškės štai tokios žinau, tos miškinės irgi labai gražios, bet š jų neturiu
Papildyta:
QUOTE(liauriukas @ 2007 02 21, 12:40)
Norejau paklausti, gak kuri girdejote apie kiniska gyvatvore g.gif

o kas tas yr? g.gif kame jos "kiniškumas"?
Atsakyti
Tai ar perkat kurios pelargoniju daigus jau dabar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 21, 12:20)
Tai ar perkat kurios pelargoniju daigus jau dabar?  ax.gif

aš vistik manau, kad ankstoka..Pernai nusipirkau balandį ir buvo kaip tik, tai ir šiemt neskubėsiu ir gal būsiu pirma:)) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 21, 13:20)
Tai ar perkat kurios pelargoniju daigus jau dabar?  ax.gif

o as siandien vaziuosiu i zalia stotele paziuret ko gero yra, ir jei rasiu daigiuku itariu kad nesusilaikysiu.. tongue.gif dar labai jurginu noriu paziuret, gal jau bus. Ir siaip visko man reikia.. doh.gif
Atsakyti
Bet man atrodo, kad sunku bus juos issaugoti iki sodinimo i pastovia vieta.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 21, 11:19)
Visa laimė, kad pas mus sniego daug.

O pas mus tai nėra unsure.gif Tai dengt ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 02 21, 14:04)
O pas mus tai nėra  unsure.gif Tai dengt ar nea  g.gif

jei sniego nera, tada reiktu dengt
Atsakyti
doh.gif Pas mane tai seniai jau tulpes kokie 2 - 3 cm jau ishlindusios. Su krokais tas pats blink.gif Kas per orai.... Prisimenu pernai dar buvau gimdymo namuose, ir su suneliu ziurejome i krentancias snaiges 4u.gif O vaikas gime balandzio 1 blink.gif
Nenoriu kad siemet istorija pasikartotu schmoll.gif
Atsakyti
Uždangsčiau truputį unsure.gif labiausiai būtų gaila gražuolio šiloko - sušąlęs jau vargšiukas unsure.gif O narcizai išvis jau po 10 cm išlindę, tai jau net nedengiau doh.gif Ir pažiūrėjau šilauogių krūmas jau vieną pumpurą net praskleidęs buvo- kaži kas jiem dabar bus unsure.gif
Atsakyti