Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolita123 @ 2007 02 20, 12:07)
...Jolaxus o margenio atrodo toksai pas tave vazone auga tai niekur nerandu, kur tu ji isigijai? ...

tu greičiausiai kalbi apie tą plektrantusą, kur puode auga, tiesa, jis irgi iš margenių giminės. Pirkau aš jį pernai mugėj Lauko gėlininkystės bandymų stotyje, kojelavičiaus 1, pas kažkokius gėlininkus, prisimenu, kad iš Vilniaus rajono jie, kažkur berods nuo Salininkų g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Priimkit mane i saunia kompanija drinks_cheers.gif
Labai uzsimanem didelio didelio gelyno doh.gif Kuris galetu dziuginti zydinciom gelytem iki pat salnu ir kad graziai derintusi vienos prie kitu bigsmile.gif Gal ka galite patarti ax.gif Gal kas turi patirties gelyno gamyboje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 02 20, 09:10)
Jos taip ir žiemoja neuždengtos?

As niekada nedengiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 19, 23:23)
O gelyne jukai parink sauleta vieta. Dirva turi buti sarmine (rugscioje tik vegetuoja) ir labai laidi. Jei molis, tai butina padaryti drenaza. O pas tave tikriausiai rugsti dirva, todel ji neauga. Skersveju nebijo. (laukine)

Ačiū Knifofija 4u.gif Dabar jau įtariu kas jai nepatinka. Pavasarį pataisysiu blush2.gif
Atsakyti
Ju-ju kur esi numačiusi įrengti gėlyną -ar saulėtoje vietoje ,ar pusiau pavėsyje .Nuo to ir augalų parinkimas priklauso .Juk negali sodinti saulę mėgstančius augalus į pavėsį ir atvirkščiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arnela @ 2007 02 20, 20:31)
Ju-ju kur esi numačiusi įrengti gėlyną -ar saulėtoje vietoje ,ar pusiau pavėsyje .Nuo to ir augalų parinkimas priklauso .Juk negali sodinti saulę mėgstančius augalus į pavėsį ir atvirkščiai  rolleyes.gif

Vieta sauleta, nuo pacio ryto iki vakaro thumbup.gif Pavesiuko nera schmoll.gif
Patinka labai naslaites, galvoju ir jas ikishti... bet ar ne sudegs jos? blink.gif
Atsakyti
Tikrai nesudegs, o kai bus per sausa - reikės palieti. Tik nežinau ar verta visą gėlyną vien našlaitėm užsodinti g.gif O gal to visai ir negalvojai daryti?
Atsakyti
Knifofija, o tos kitu spalvu variacijos neturi foto. Niu zalia su geltonais pakrasciais. Cia kaip supratau buvo geltona su zaliais. Tiesa nepasakiai kada atvaziuoti, nes nezinau kada galima sodinti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 20, 21:42)
Knifofija, o tos kitu spalvu variacijos neturi foto. Niu zalia su geltonais pakrasciais. Cia kaip supratau buvo geltona su zaliais. Tiesa nepasakiai kada atvaziuoti, nes nezinau kada galima sodinti.

Auksciau temoje yra nuorodos, pasiziurek yra abi, bet man kazkodel blokuoja ikelima. Sodinti galima mazdaug geguzes menesi. Kokiam tu mieste gyveni ? Jei busiu mugeje tavo mieste galesiu ir atvesti. Nors masineje prekyboje ju neturiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 20, 21:32)
Tikrai nesudegs, o kai bus per sausa - reikės palieti. Tik nežinau ar verta visą gėlyną vien našlaitėm užsodinti  g.gif  O gal to visai ir negalvojai daryti?

Nea ax.gif As tik norejau pakampanuoti kaip nors , ....
O siaip tai Kaune pernai prie savivaldybes visai graziai atrode gelynas padarytas vien sih naslaiciu ivairiu spalvu thumbup.gif Tik aisku man iki tokio lygio dar paaugti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 20, 22:04)
Auksciau temoje yra nuorodos, pasiziurek yra abi, bet man kazkodel blokuoja ikelima. Sodinti galima mazdaug geguzes menesi. Kokiam tu mieste gyveni ? Jei busiu mugeje tavo mieste galesiu ir atvesti. Nors masineje prekyboje ju neturiu. ax.gif

As gyvenu Kretingoj, bet i Siaulius daznai vazineju(pas mama ax.gif ) tai ir uzvaziuociau is anksto susitarus. Nebent vaziuosi i Klaipedos pavasarine muge tai atlekciau.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 20, 21:08)
Nea ax.gif  As tik norejau pakampanuoti kaip nors , ....
O siaip tai Kaune pernai prie savivaldybes visai graziai atrode gelynas padarytas vien sih naslaiciu ivairiu spalvu thumbup.gif Tik aisku man iki tokio lygio dar paaugti reikia  blush2.gif

Žinoma kad gražu, tik paskui vasarą tą gėlyną tikriausiai apsodino kitom gėlėm. Ar nebus per brangus toks nuosavas gėlynas?
Atsakyti