Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 02 20, 00:23)
...Stai mano margutes, kazkodel neleidzia tiesiai ikelt....

čia Knifofijos juka, reikia vaizdelių nuorodas per IMG dėti, tada matosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
As juka dengiu.Taip atviros nepalieku.Ismeigiau salia pagali.Prisilauziau aukstaugiu astru stiebu.Staciau ziedais zemyn,padariau trikampi nnamuka.Virsuje surisaus.Pati kugio virsu dar apdengiau celofanu,surisau.Taip apdengiau visas turimas jukas ir jukutes.Kuriu buvo keletas vienoj vietoj -smeigiau kelis kuoliukus ir aplink jas desciau astru stiebus.Vel dengiau celofanu,risau.Lepesnius taip visuomet.Tik medziagos kartais buna parenkamos kitos.Si karta astru daug-tvorele per vieno sodo sklypo ploti(20m).
Atsakyti
Sveikutes noreciau ir as isilieti i jusu buri,man labai idomios ir aktualios cia aptarinejamos temos,nors kol kas esu daugiau tik skaitytoja,nes patirties labai mazai turiu.Mes su seima gyvenam Vilniaus priemiesti 1,5 metu.Arteja pavasaris reiks kazkaip aplinka pradet tvarkytis. smile.gif
Atsakyti
Labutis ax.gif Ir aš naujokė tuose reikaluose,esam dar tik naujakuriai ir savo kiemą turėsim tik pirmi metai. Norisi bent minimaliai pasitvarkyti,labai myliu gėlytes wub.gif Prisipirkau sėklų,reikia jūsų patarimo ax.gif Gal ir kvailai jums patyrusioms nuskambės mano klausimas... blush2.gif Sakykit,ar rudbekiją,žioveinį ir gvazdiką(gvazdikas šiurpinis)galima sėti tiesiai į dirvą,ar reikia daiginti vazonėlyje?
Atsakyti
sveikos prisijungusios 4u.gif
nengamo, paminėtas gėles gali nesivargindama su daiginimu sėti tiesiai į dirvą smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai,Jolaxus 4u.gif O kada tai reiktų padaryt? Gal gegužę g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 02 20, 10:53)
Ačiū labai,Jolaxus 4u.gif  O kada tai reiktų padaryt? Gal gegužę g.gif

žiūrėk ant pakelių ten paprastai paveikslėliais būna nurodyta kada rekomenduojama sėti jei sėji iš anksto ir kada jei į lauką. Ne visos gėlės vienodai šalnų bijo...
Atsakyti
Tai vadinas kokį mėnesį nurodo daigelius perkelt į lauką,tada ir sėt reikia,ar taip supratau unsure.gif Nu man jau gėda ir klaust doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 02 20, 10:59)
Tai vadinas kokį mėnesį nurodo daigelius perkelt į lauką,tada ir sėt reikia,ar taip supratau unsure.gif  Nu man jau gėda ir klaust doh.gif  blush2.gif

maždaug taip, nors sėti galima kokia savaitėle anksčiau, nei planuotum sodinti, nes kol sėklos brinks ir dygti pradės tai tarkim vėlyvos šalnos nebus baisios, o daigelius jos jau ir pakąstų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 vasario 2007 - 10:07
Supratau. Dar kartą dėkoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 20, 08:00)
Siulau po juka uz kiekviena  thumbup.gif

Na va koks biznis. Is tikruju tai labai smagu, kai i tavo soda atklysta toks pulkelis. O taku takeliu jos numyne doh.gif Dar viena ziema lape aplink lakste.

Tiesa, vakar senukuose maciau pirkti palergoniju daigu, bet man atrodo, kad dar per anksti. Namie islaikyt sunku, kad nenunyktu, o balkone ar lauke irgi nepasodinsi.
Atsakyti
Tai gerai kad ir pasejau verbenas, nors ant pokelio raso kad 3 men seti.Pernai jau suvelavau su lobelijomis. Jolaxus o margenio atrodo toksai pas tave vazone auga tai niekur nerandu, kur tu ji isigijai? Juka pavaizduota pas mane ne marga, bet jau labai grazus ziedai. Aisku sakneles tai vel tokios tarkim kai pardavineja pokeliuose kanus mazucius, tai ir cia tokios. Kada galima butu tiketis ziedu jaucias siemet tai nesulauksiu. Dabar apie zeme kaip suprasti kokia ji? Tiksliau kaip ja patikrinti? Rododendrus buvau apkaisiojus kaip palapines eglisakiais. Dabar ziuriu islinde kur nekur po saka, is po eglisakiu. Dar apmulciavau durpemis ,o ant virsaus ir pjuvenomis,tai ar apdenkt man juos gal agro plevele apristi is naujo? Issigandau iki 30 salcio pranesa.
Papildyta:
biski gal ne taip surasiau saknis is rudenio rododendru apmulciavau su durpemis.
Atsakyti