Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vida777 @ 2007 02 18, 13:42)
Knifofija, o ar tas lapu margumas neisnyksta i vasaros pabaiga? Margalapiu dar nesu maciusi g.gif . Mano kaimyne augina bent kelias jukas, tiksliau pacios jos ten veisiasi, tai kepa sules atokaitoje, o zeme doh.gif  - molis ir akmenys, bet zydi tai kasmet.

margumas neisnyksta einu tuoj nufotkinsiu ir imesiu foto

Kazkodel neikelia foto, kai grys sunus ikels, man kazkodel stringa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 18 vasario 2007 - 17:52
Nagi, as ir nezinojau, kad yra tokia lauko juku rusis bigsmile.gif Labai grazus ir dekoratyvus augalelis is nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 18, 16:44)
Laba diena , gal priimsit į savo būrelį žalią sodininkę  ax.gif  blush2.gif
Savo kiemą turim jau porą metelių, šiemet jau kuriu didesnius planus kur ką sodinti. Bet žinių trūksta juodai  doh.gif .Iki šiol sodindavau kanus, serenčius ir į vazonus surfinijas tai nelabai ką žinau esu miesto vaikas.

visuomet prašom 4u.gif junkis, dėstyk kas rūpi, mes sakysim ką žinom, o ko nežinom - visos kartu ieškosim kaip ir kur sužinoti drinks_cheers.gif
pirmiausia rekomenduoju radus laiko pasikapstyt po mūsų prikalbėtas ir jau uždarytas temas "namo aplinka", tiesiog susirask jas paleidusi paiešką, ten daug kas po daug kartų aptarinėta. bet jei turi konkrečių klausimų ar minčių dėstyk iš karto ir bendraukim smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau juka!!! Uzrasyta tikrai filamentosa ir parnesus pasodinau i vazonelius,buvo kaip man atrodo truputy pradyge, taip pat kobeja lipike, tegul vyniojasi ant stulpo elektros, ar darkur nors. Pasejau verbena ir jai i pora gulsciaja sanvitalija. Gal ir per anksti bet neiskenciau biggrin.gif Jo o pranasauja salcius tai ohoo!!!
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 19, 20:42)
Nusipirkau juka!!! Uzrasyta tikrai filamentosa ir parnesus pasodinau i vazonelius,buvo kaip man  atrodo truputy pradyge, taip pat kobeja lipike, tegul vyniojasi ant stulpo elektros, ar darkur nors. Pasejau verbena ir jai i pora gulsciaja sanvitalija. Gal ir per anksti bet neiskenciau biggrin.gif Jo o pranasauja salcius tai ohoo!!!

Kol sudigs, paaugs - gal ir pavasaris ateis rolleyes.gif tai visos jo laukiam lotuliukas.gif O verbenos jei svyrančios, tai iš sėklų jos laaabai ilgai auga. Jas geriau pirkti daigeliais, o krūmines (stačiaūges) auginti iš sėklų thumbup.gif
Papildyta:
Knifofija, skaičiau, kad juką galima auginti dideliam vazone. Ar tiesa? g.gif Gėlyne manoji "miega" - nei auga, nei žūsta. Ten pavasarį būna lab šlapia verysad.gif
Atsakyti
Lauko juka nemyli slapumos.As auginu.Jei sekmingai perziemos,galesiu aprupinti dauguma jomis.
Atsakyti
QUOTE(Roventa @ 2007 02 17, 18:55)
[Šaunu Tina, šaunu:)
jeigu palesinsi mano giminaičius-kurapkas... tai pavasarį duosiu juką drinks_cheers.gif

bigsmile.gif aisku, kad palesinsiu bigsmile.gif

Papildyta:
Stai kokios riebuiles biggrin.gif Mainau i juka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 19, 22:24)
Kol sudigs, paaugs - gal ir pavasaris ateis  rolleyes.gif   tai visos jo laukiam   lotuliukas.gif   O verbenos jei svyrančios, tai iš sėklų jos laaabai ilgai auga. Jas geriau pirkti daigeliais, o krūmines (stačiaūges) auginti iš sėklų   thumbup.gif
Papildyta:
Knifofija, skaičiau, kad juką galima auginti dideliam vazone. Ar tiesa?  g.gif   Gėlyne manoji "miega" - nei auga, nei žūsta. Ten pavasarį būna lab šlapia  verysad.gif

Galima auginti, tik ziemoti turi vesiai (gali buti -5 +5) nes kitaip nepailsejusi nustyps. Ziema lieti nereiketu, nebent per atlydi, kad neperdziutu saknys. http://img169.images...cimg2776lm6.jpghttp://img372.images...cimg2777cq0.jpg Stai mano margutes, kazkodel neleidzia tiesiai ikelt. O gelyne jukai parink sauleta vieta. Dirva turi buti sarmine (rugscioje tik vegetuoja) ir labai laidi. Jei molis, tai butina padaryti drenaza. O pas tave tikriausiai rugsti dirva, todel ji neauga. Skersveju nebijo. (laukine)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 19 vasario 2007 - 23:29
QUOTE(Regila @ 2007 02 19, 21:56)
Lauko juka nemyli slapumos.As auginu.Jei sekmingai perziemos,galesiu aprupinti dauguma jomis.

Taigi laikysim kumščius, kad sėkmingai peržiemotų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 02 19, 22:59)
bigsmile.gif aisku, kad palesinsiu  bigsmile.gif
Papildyta:
Stai kokios riebuiles  biggrin.gif Mainau i juka  biggrin.gif

Oi kokios gražios tavo augintinės thumbup.gif . Pas mus sode irgi apsilanko nedidelis kurapkų pulkelis, sniegenos, daug zyliučių (vienu metu ant lašinių palties suposi jų 11) ir porelė Vudžių (genių). tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 19, 23:59)
bigsmile.gif aisku, kad palesinsiu  bigsmile.gif
Papildyta:
Stai kokios riebuiles  biggrin.gif Mainau i juka  biggrin.gif

Siulau po juka uz kiekviena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 19, 23:59)
...Stai kokios riebuiles...

fantastiški paukštyčiai thumbup.gif pas mane neatklysta tokie, o pas tėvus tai palei vieną tvorelę net takelį pramynę, tėtis sakė ne kartą matė vorele traukiančias, tai dabar grūdų pabarsto joms retkarčiais, sakau tuoj ir kiaušinukus jums kaip šeimininkams nešti pradės biggrin.gif
o kad svyrančios verbenos ilgai dygsta nežinojau, pasėjau, tai net buvau suabejojus daigumu - kai pelargonijos jau antrus lapelius pradėjo leisti, tai verbenos dar vos tik kalasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 vasario 2007 - 08:07
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 20, 00:23)
Galima auginti, tik ziemoti turi vesiai (gali buti -5 +5) nes kitaip nepailsejusi nustyps. Ziema lieti nereiketu, nebent per atlydi, kad neperdziutu saknys.  http://img169.images...cimg2776lm6.jpghttp://img372.images...cimg2777cq0.jpg Stai mano margutes, kazkodel neleidzia tiesiai ikelt. O gelyne jukai parink sauleta vieta. Dirva turi buti sarmine (rugscioje tik vegetuoja) ir labai laidi. Jei molis, tai butina padaryti drenaza. O pas tave tikriausiai rugsti dirva, todel ji neauga. Skersveju nebijo. (laukine)

Jos taip ir žiemoja neuždengtos?
Atsakyti