Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolita123 @ 2007 02 14, 19:53)
Maciau grazia kompozicija kanai , o aplink silokai kur raudonai zydi tokios tarybines gelytes.

Ir aš manau, kad ten buvo šalavijai dar salvijom vadinami. Žiedynai - raudonos šluotelės. Taip? Anksčiau jas sodindavo prie Lenino paminklo biggrin.gif
Papildyta:
Oi, nedaskaičiau temos iki galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai jau turiu sarasiuka susidarius augalu, kuriuos planuoju pirkti smile.gif Tarp ju bus ir salavijas, ir pluostine juka... Ech greiciau pavasaris. Dabar tai musu pieva kurapku pulkelis "sukuoja". Irgi smagu, kol augaliuku ner tongue.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 02 17, 18:28]
As tai jau turiu sarasiuka susidarius augalu, kuriuos planuoju pirkti smile.gif Tarp ju bus ir salavijas, ir pluostine juka... Ech greiciau pavasaris. Dabar tai musu pieva kurapku pulkelis "sukuoja". Irgi smagu, kol augaliuku ner tongue.gif

Šaunu Tina, šaunu:)
jeigu palesinsi mano giminaičius-kurapkas... tai pavasarį duosiu juką drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Roventa,2007 02 17, 18:55]
[quote=Tina*,2007 02 17, 18:28]
As tai jau turiu sarasiuka susidarius augalu, kuriuos planuoju pirkti :) Tarp ju bus ir salavijas, ir pluostine juka... Ech greiciau pavasaris. Dabar tai musu pieva kurapku pulkelis "sukuoja". Irgi smagu, kol augaliuku ner :P

Šaunu Tina, šaunu:)
jeigu palesinsi mano giminaičius-kurapkas... tai pavasarį duosiu juką :sutinku
[/quote]
Atsakyti
Merginos papasakokit apie pluostine juka maciau pirkti 2 sakniastiebiai 11.99 lt raso kad 70 cm o ziedynas iki2 metru. Kokio plocio ji buna, ar auginti viena ar sudaryti kokias grupes su ja tinka?
Atsakyti
apie juka pasiskaityk..
http://www.rojaussod.../tema.php?s=376
Tai tikrai nuostabus ir gražus augalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Roventa @ 2007 02 17, 22:15)
apie juka pasiskaityk..
http://www.rojaussod.../tema.php?s=376
Tai tikrai nuostabus ir gražus augalas drinks_cheers.gif

Pritariu, tai labai puosnus augalas, auginu keleta rusiu, tame tarpe ir margalapiu. Jei pirksite, tai prasykite juka filomentosa. Nes ne visos jukos ziemoja (nors knygose raso kitaip, bet jos buna daugiausia verstos is vokieciu ar anglu kalbos, o ten silciau).
Atsakyti
Knifofija tu is Kursenu jei neklystu? Mane labai suzavejot siuo augalu. Gal turi parduoti,kada vaziuodama pro sali uzsukciau. Aisku domina, o kokia kaina butu. Dar man pasistojo klausimas,mano kaimyne augino, bet nemaciau kad jai zydetu,kol viena ziema ja suvalge laukiniai zuikiai sad.gif Ta ziema aisku visus kaimynus jie apede.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 18, 12:01)
Knifofija tu is Kursenu jei neklystu? Mane labai suzavejot siuo augalu. Gal turi parduoti,kada vaziuodama pro sali uzsukciau. Aisku domina, o kokia kaina butu. Dar man pasistojo klausimas,mano kaimyne augino, bet nemaciau kad jai zydetu,kol viena ziema ja suvalge laukiniai zuikiai sad.gif Ta ziema aisku visus kaimynus jie apede.

Maloniai prasom. Zalialapes kainuoja 20lt. O margalapes nuo 35lt. ( Dar priklauso nuo dydzio ir lapu margumo) Yra geltona zaliais krasteliais ir zalia geltonais krastais. Zydi pas mane beveik kiekvienais metais. Joms reikia laidzios ir kalkingos dirvos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 18, 12:33)
Maloniai prasom. Zalialapes kainuoja 20lt. O margalapes nuo 35lt. ( Dar priklauso nuo dydzio ir lapu margumo) Yra geltona zaliais krasteliais ir zalia geltonais krastais. Zydi pas mane beveik kiekvienais metais. Joms reikia laidzios ir kalkingos dirvos.

Knifofija, o ar tas lapu margumas neisnyksta i vasaros pabaiga? Margalapiu dar nesu maciusi g.gif . Mano kaimyne augina bent kelias jukas, tiksliau pacios jos ten veisiasi, tai kepa sules atokaitoje, o zeme doh.gif - molis ir akmenys, bet zydi tai kasmet.
Atsakyti
Laba diena , gal priimsit į savo būrelį žalią sodininkę ax.gif blush2.gif
Savo kiemą turim jau porą metelių, šiemet jau kuriu didesnius planus kur ką sodinti. Bet žinių trūksta juodai doh.gif .Iki šiol sodindavau kanus, serenčius ir į vazonus surfinijas tai nelabai ką žinau esu miesto vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 18, 13:33)

Uzsisakau margalape. Jei gali parink uz 35litus niu maximum uz 40. Ja sodinti reiks koki geguzes menesi turbut. As jau vieta nuziurejau, kai atsils pilnai paruosiu ir atvaziuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti