Ir vel mano zinute zingo
Dabar trumpai: as pvz. kanas sodinu i duonos ir batonu maisiukus, man taip labai patogu, nes pavasari labai daug isdalinu. Per ketverius metus is dvieju gumbu prikasiau jau tris maisus po 60 litru ir dar kai kurios ziemoja vazonuose(sodinu i didelius plasmasinius). Tai vat. kadangi rusys mano siltokas tai jos jau krauna lapus, taip kad pamatau lapa ir sodinu.
QUOTE(jolaxus @ 2007 02 13, 15:21)
gal tau tik atrodo, kad jie ten nuolat gyvena, jei kasmet į tą pačią vietą sodinami nors... kas ten žino, visokių gi stebuklų būna, ir karvės, kaip teko matyt per TV, ant sniego išgyvena
sakau todėl kad aš į sodą važnėju iki pat šalnų ir žiemą būnu,ir nuo ankstyvo pasario.O kaimynai per vasarą atvažiuoja kokius penkis kartus,o žiema užmirštas reikalas,vasarą kad žolę nupjauti atvažiuoja.Net sakau vyrui nueisiu ir išsikasiu ir niekas nepastebės ,nes labai patinka kanos.Bet aišku to nepadarysiu ,ir pati nusipirkau .Ir tik iš jūsų išgirdau,kad jas reikia iškasti žiemai .Ir labai ačiū už patarimus
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 13, 21:07)
Dabar trumpai: as pvz. kanas sodinu i duonos ir batonu maisiukus, man taip labai patogu, nes pavasari labai daug isdalinu. Per ketverius metus is dvieju gumbu prikasiau jau tris maisus po 60 litru ir dar kai kurios ziemoja vazonuose(sodinu i didelius plasmasinius). Tai vat. kadangi rusys mano siltokas tai jos jau krauna lapus, taip kad pamatau lapa ir sodinu.
Labai patogu sodinti i nupjautus 2 litru mineralinio ar vaisvandeniu butelius.
QUOTE(vida777 @ 2007 02 14, 00:21)
Labai patogu sodinti i nupjautus 2 litru mineralinio ar vaisvandeniu butelius.
Gera mintis. Bet kai mes esam priesininkai pirktiems vaisvandeniams, tai . Todel i duonos maisiukus sodinam
vau, kiek visokio gero sužinojau apie kanus
pas mane rūsys vėsokas, tai dabar gumbai tokie pabrinkę, bet dar nedygstantys, galvoju kol dar šąla galima savaitę-kitą ir palaukti su sodinimu, vėliau bus lengviau jiems šviesų ir nešaltą kampą surasti daiginimui...
pas mane rūsys vėsokas, tai dabar gumbai tokie pabrinkę, bet dar nedygstantys, galvoju kol dar šąla galima savaitę-kitą ir palaukti su sodinimu, vėliau bus lengviau jiems šviesų ir nešaltą kampą surasti daiginimui...
Jolaxus,dziaukis,kad nedygsta.Juk jei nuo dabar parsinesi i namus ir daiginsi,per menesi bus didokas.O kaip tuomet sodinsi i lauka,kaip pridengsi ir apsaugosi nuo salnu,kurios tesiasi iki joniniu? .Kuo ilgiau nedigs,tuo paprasciau paciam augaliukui.Nusale,apsale sunkiau atsigauna(tai trunka ilgiau)..Mano nedygsta,bet as tik dziaugiuos ir net negalvoju zadint.Patikek-taip geriau.Nebent auginsi balkone,tuomet gali daigint.Jei kas,nakciai parnesi i kambari(cia apie auginima balkone nuo balandzio pabaigos-geguzes pradzios).
Maciau grazia kompozicija kanai , o aplink silokai kur raudonai zydi tokios tarybines gelytes. Kazkaip ir man atrodo kad dar labai anksti juos sodinti manau, kad as kovo viduryje juos pasodinsiu. Pirkau po saknele parduotuveje kai buna pokeliuose, labai mazai pasidaugino kazkoki silpnuciai. Sakiau visai nepradigs.
Kagi mergaites kadangi siandien Valentinas, kas svencia, kas nesvencia, o prekybininkas dziaugsmas. visas augaleliu myletojas sveikinu.
Kagi mergaites kadangi siandien Valentinas, kas svencia, kas nesvencia, o prekybininkas dziaugsmas. visas augaleliu myletojas sveikinu.
Tai as irgi dziaugciausi, kad nedygtu, bet vat... per siltas rusys. Aisku dalis nesudygsta, tai jas sudinu tiesiai i grunta gumbais. Man taip labiau patinka
..tuomet sodint,bet neliek vandeniu.Taip leciau digs.
O mano kanas ziemoja tik prie 2 laipsniu silumos. Zodziu vyksta eksperimentas...
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 14, 18:53)
Maciau grazia kompozicija kanai , o aplink silokai kur raudonai zydi tokios tarybines gelytes.
O gal kartais salavijai, ne silokai , silokai - daugiameciai.
Jo net paziurejau rojaus soduose tikrai salavijai. O as net parduotuveje pasakiau silokai, galvoju ko taip keistai pardaveja paziurejo. Na gyveni zmogus ir mokaisi.