Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolita123 @ 2007 02 10, 12:45)
Varau i sodyba padarysiu nuotrauku. biggrin.gif

Ir kokio dyžio tas tvenkinys? O gal aš per daug įkyri? Tada atsiprašau.
Atsakyti
Mano tvenkinukas numatavau zingsniais apie6 arus, kaip patvarkys krastus tai tikrai bus tiek. Neikiri isdykele , man net malonu kad kazkam idomu mano tvenkinys. Parasykit kaip tas nuotraukas ikelti neiseina.Tiksliau visai nemoku. Tai zinokit mano tokie patys patyrimai ir apie apzeldinima, kaip apie tas vistas biggrin.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet kadangi mano sodyba,tai man gerai kad zole nupjauta ir aplinkui nors padori tvarka, o ne sabakstynas.Parasykit apie nuotraukas nes praeita karta abu su vyruku vargom. schmoll.gif Jaucias specai ax.gif
Atsakyti
Ar žadat sodinti vandens lelijų? Pas mus ružavos jau seniai auga, pernai pirkau geltoną ir lab tamsią bordo, o šiemet dar kokią nors pirksiu. ax.gif tongue.gif Negaliu jomis atsižiūrėti kai žydi. thumbup.gif
Papildyta:
O dėl nuotraukų nieko negaliu patarti - pati dar nieko nemoku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis pas sūnų klausinėju blush2.gif
Atsakyti

Girdėjau, kad Latvių želdinimo kursai labai geri. Turėjo būti labai įdomu mokytis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
O norinčiom lankyti kursus "Sodo spalvos" Žurnalo pakutiniam puslapyje būna skelbimai (Kaune ir Vilniuje)
[/quote]
As likau suzaveta Latviu profesionalumu, mes mokemes zeldinti skandinavu stiliumi, bet zinoma gyvenimas pakoregavo, zeldinu visokiais stiliais. drinks_cheers.gif (klijento pageidavimai auksciau visko)
Atsakyti
O cia pacioj Latvijoj moketes, ar LT jie kursus organizavo? Kokia mazdaug kaina tokiu kursu buna? Ar yra kazkoks baigiamasis egzaminas, kad gauti sertifikata?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 11, 01:35)
O cia pacioj Latvijoj moketes, ar LT jie kursus organizavo? Kokia mazdaug kaina tokiu kursu buna? Ar yra kazkoks baigiamasis egzaminas, kad gauti sertifikata?

Viena pamoka 140Lt. Kursai vyko Siauliuose, bet kiek zinau tik viena karta isviso buvo 20 pamoku. Viena pamoka tai 1 diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 11, 12:46)
Viena pamoka 140Lt. Kursai vyko Siauliuose, bet kiek zinau tik viena karta isviso buvo 20 pamoku. Viena pamoka tai 1 diena lotuliukas.gif

Kaina tai jau doh.gif doh.gif . Kas nesiruošia verstis apželdinimu, tai jau geriau lankyti RIGVEDOJ kursus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 11, 11:46)

Ar as kazka ne taip supratau, ar kursai truko 1 diena? Ka galima ismokti blink.gif
Atsakyti
šit kiek čia specų susirinko pasirodo thumbup.gif reikės mums, diletantėms, jau ir susilaikyt nuo savo drąsių komentarų, bo gausim nuo profesionalių drausmės lotuliukas.gif
kai pradėjom sklypą tvarkytis aš irgi "svaigau" dėl kokių nors kursų, tačiau kadangi tikslas buvo tik sau pasidaryti, o ne verslą iš to sukti, tai pradėjau skaitinėti, domėtis intensyviau ir manau būtent savo vietai, būtent savo situacijai, pomėgiams ir poreikiams viską prisitaikiau gana sėkmingai smile.gif
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 10, 20:45)
...Parasykit apie nuotraukas nes praeita karta abu su vyruku vargom. schmoll.gif ...

parašius mažai žinučių yra kažkokie apribojimai, o berods be apribojimų galima įdėti iš internetinių albumų. pvz aš esu pasidariusi http://photobucket.com albumą, tai ten prie įdėtų nuotraukų yra http nuoroda, ją tiesiog kopijuoji ir dedi čia į SM per http://. Tik tame paciame photobucket yra nurodyta, kad nuotraukos turi būti ne didesnės kaip 800x600 piksleių, tai prieš dedant reikia pamažinti jei originalas per didelis smile.gif
pabandyk, bus aiškiau, nes šiaip nesusidūrus ir perskaičius tai ko gero miglotai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 12 vasario 2007 - 08:52
QUOTE(Tina* @ 2007 02 11, 23:02)
Ar as kazka ne taip supratau, ar kursai truko 1 diena? Ka galima ismokti  blink.gif

Aš supratau, kad viena diena kainavo 140 lt., o kursai truko 20 dienų, taigi tenka padauginti g.gif
Atsakyti
Senokai nerašiau nes truputį sirguliavau ,tai šiandien paskaičiau ir nustebau kad mūsų tema apie apželdinimą ir auginimą nejučia virto kažkuo panašiu į reklaminį bukletą .Visai to nesiekiau ,todėl jei aš iššaukiau šį savęs gyrimą ,mol .esu apželdintoja ir t.t. tai labai atsiprašau -gal dėl to ir tema kažkaip užlūžo ,nes mėgėjos lyg ir pritilo ,pradėjo planus dėti ,maždaug darykit ką tai kad esat ,,gudrios''.ATSIPRAŠAU,jei tai mano kaltė .Tikrai to nesiekiau.grįžkim prie augalų ,prie jų priežiūros ,o planus palikim tam atvejui jei reikėtų samdyti profesionalus ,o ne pačiai želdinti .Sėkmės ,priimant sprendimus .
Atsakyti
QUOTE(arnela @ 2007 02 13, 12:01)
....grįžkim prie augalų ,prie jų priežiūros ,o planus palikim tam atvejui jei reikėtų samdyti profesionalus ,o ne pačiai želdinti  .Sėkmės ,priimant sprendimus .

nesikankink, nieko panašaus mirksiukas.gif ne sezonas dar, mes čia žiemą visuomet ramesnės biggrin.gif
o va mintis užėjo - pirmi metai turėsiu kanų, kaimynė rudenį gumbų "užfundijo", ar dar ne laikas juos sodinti rūsyje, kad jau daigintųsi?
žinau, kad ir tiesiai į gruntą sodina juos, bet anksčiau pasodinti greičiau pražįsta... kas turit patirties? g.gif aišku galiu ir kanų temos gal kokios paieškoti, bet va čia ant seilės užėjo smile.gif
Atsakyti