Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Roventa, senai girdeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 01 27, 19:20]
Roventa, senai girdeta drinks_cheers.gif

labukas blush2.gif 4u.gif wub.gif
kaip laikaisi??kaip tavo augaliukai žiemoja????
Atsakyti
Ziemoja ... zinau, kad tikrai laukia pavasario biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 01 27, 20:54]
Ziemoja ... zinau, kad tikrai laukia pavasario biggrin.gif

na tai visi drauge laukiam pavasario... wub.gif

Atsakyti
Nelaukiam dar, nelaukiam..Kai pradesim-galo nebus..As dar net seklu nesusirusiavus kurias sesiu.Vadinasi,dar ir sirdyje ziema..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2007 01 28, 19:12)
Nelaukiam dar, nelaukiam..Kai pradesim-galo nebus..As dar net seklu nesusirusiavus kurias sesiu.Vadinasi,dar ir sirdyje ziema..

Regila, augini visokias retenybes, o ar turi pepina ir naranchila ? Gavau seklu ir nezinau kas tai pes daikciukai ax.gif Ir siaip man priveze drauge visokiu nesamoniu lotuliukas.gif visokiu cukatiniu moliugu, arbuza kurio vidus geltonas ir t.t.
Atsakyti
Reqila vis mus nuramina ir pristabdo smile.gif
Atsakyti
[quote=Knifofija,2007 01 28, 20:48]
Regila, augini visokias retenybes, o ar turi pepina ir naranchila ? Gavau seklu ir nezinau kas tai pes daikciukai ax.gif Ir siaip man priveze drauge visokiu nesamoniu lotuliukas.gif visokiu cukatiniu moliugu, arbuza kurio vidus geltonas ir t.t.

Regila tiek visokio grožio ir naujovių turi, kad pabus pas ją sode silpna darosi ir reikia amoniako:))))
Atsakyti
Knipofija,Pepina ir naranchila turiu.Pepino gavau sakele,nes maniskis beseklis.Idomu koks jusiskis:"Konsuela"-beseklis" ar "Ramzes"-turintis vaisius seklu.Peoina jau gal ketvirtui metai auginsiu.Augalas panasus i pomidora,ziedai-tipiska bulve.
Stai kaip jis atrodo:
user posted image
Naranchilos keli metai turiu seklu,bet nesejus.
Papildyta:
Ziuriu,nerodo pepino nuotraukos.Idedu nuoroda.
http://new.photos.ya...803869424421/20
Atsakyti
tik dabar uzmaciau ta puslapi o jis labai fine
Atsakyti
Aha, pas Reqila daug grozybiu ...
Atsakyti
O as tai visada gyvenu pavasario laukimu ax.gif Man tas metas, kai mano augalai miega ir negalima ju apeiti ,apziureti toks nykus atrodo...
Vat siandien vel nepraejau pro seklu stenda Maksimoj: nusipirkau kazkokia nematyta vienmete svyrancia diascija, nes man labai grazu svyrantys augalai vasara ant terasu ir kabanciuose vazoneliuose (pernai taip "uzsiroviau" ant putoklio, bet pasirodo jis dvimetis ar daugiametis augalas, tai ziedus pamatysiu tik siemet doh.gif ). Ir dar nusipirkau kvapuji pelezirni. Jau kazkada bandziau juo "pakvepinti" siltus vasaros vakarus, bet kadangi pasodinau prie pietines akmenines terasospuses, tai isdyge ir paauge daigai, tikriausiai , iskepe ir sudziuvo. Ziedu nesulaukiau verysad.gif Siemet bandysiu seti rytinej pusej... ax.gif
Atsakyti