Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(luju @ 2007 01 24, 16:15)
Sveikos,noriu paprieštarauti dėl durpių,visą laiką pilu ant tulpių durpių sluoksnį,ir kiekvienais metais jos išauga gražios,nesusmulkėjusios.Gal kalbat apie durpes rododendrams ar kitiems augalams kurie mėgsta rūgščią dirvą,tai ir spec durpės joms yra,ai bet gal ir aš ne viską žinau blush2.gif

Jeigu pas tave zeme stipriai sarmine, tai nieko ir nekenkia. O durpes kad ir nurugstintos kenkia, nors maziau negu rugscios ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kodėl nurūgštintos durpės netinka mulčiavimui? blush2.gif
Atsakyti
Mano magnolija pirkta is Maximos, tai tikrai super lepi bus ir neatspari salciui. Apsukom ja egles sakom, pridengem saknis pjuvenom. Dabar stovi apsnigtas namukas. O kad jos rugscia dirva megsta tai kazkaip buvau neuzfiksavus, lygtai skaiciau, kad neutralia g.gif
Atsakyti
Apie magnolijas rašo "Sodo spalvos" 1999m. Nr.3 ir "Sodo spalvos" 2002m. Nr.4 bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
pas mus prisnigo prie nulinės temperatūros, o dabar tik atšalo. Neapdengiau nė vieno augalo unsure.gif Dabar kai jau viskas užsnigta 20 cm turbūt jau nėra prasmės ir dengti g.gif
Atsakyti
Kad tik mano veigelytes, magnolija, kaulenis, levandos, rododendriukai ir rozes, kurias pernai pasodinau atlaikytu ... visgi pirma ziema ... kita vertus nera tas saltis toks didelis - turi atlaikyti smile.gif o paskui zydes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 25, 11:27)
Labukas 4u.gif ,
pas mus prisnigo prie nulinės temperatūros, o dabar tik atšalo. Neapdengiau nė vieno augalo  unsure.gif Dabar kai jau viskas užsnigta 20 cm turbūt jau nėra prasmės ir dengti  g.gif

nebereikia dabar dengti, nes juk sniegas apdenge ir pakankamai storai mirksiukas.gif
dengimas reikalingas nuo salciu kai sniego nera arba labai mazai.Jei sniegas nutirps ir vel zades salcius, tai tik tada verta dengt.
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2007 01 25, 21:16)
nebereikia dabar dengti, nes juk sniegas apdenge ir pakankamai storai  mirksiukas.gif
dengimas reikalingas nuo salciu kai sniego nera arba labai mazai.Jei sniegas nutirps ir vel zades salcius, tai tik tada verta dengt.

Ačiuks. Gaila tik narcizai ir tulpės irgi daigus išleidę buvo, tai jaučiu galas jiems verysad.gif
Atsakyti
As tai nenusimenu - gal ir zydes jie, juk visko gamtoj nutinka smile.gif reikejo juk augaliukams ziemos ir poilsio, o tai visai viska jiems sumaise ta siluma.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 26, 09:51)
Ačiuks. Gaila tik narcizai ir tulpės irgi daigus išleidę buvo, tai jaučiu galas jiems  verysad.gif

Tikrai ne galas Jei tik sniego yra viskas tvarkoje. Jei butu pliksala ir iki kokiu -10 tada jau reiketu susirupinti. O dabar tik nedenkite nes issus. cool.gif
Atsakyti
Tada jau matau kaip mano kaufmano tulpes prazysta pavasari biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 01 27, 18:47]
Tada jau matau kaip mano kaufmano tulpes prazysta pavasari biggrin.gif

ir mano svajonėse tokie patys vaizdai:)))))
Atsakyti