Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

O kokiu tikslu patariama mirkyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 10 06, 10:28)
O kokiu tikslu patariama mirkyti? g.gif

Mažiau ligos puola ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astavo @ 2006 10 06, 09:18)
sveikos  4u.gif

turiu keleta klausimeliu sios srities asems:

1. po vejos sejimo i tarpus tarp trinkeliu vejas prinese vejos seklu, dabar sudygo, nu ir atrodo ne kaip  blink.gif  gal zinot kokiu cheminiu priemoniu isnaikinti visoms zolems, augancioms tarp trinkeliu??? ar reikes eiti ir pesioti po 1 zolyte?

2. uzsisakiau is florexlit katalogo ivairiausiu seklu, o jie man jau beveik 2 menesiai kaip viska siuncia... galvojau spesiu pasisodinti tulpes, narcizus... dabar juk jau per velu, ar ne? gal yra kokiu kitu budu kaip butu galima kitam pavasariui pasiruosti darzeliui geles (gal sodinti i kokius vazonus namie??)??

prasau jusu pagalbos, nes budama visiskai zalia namo aplinkos tvarkyme, jau pradedu jaustis bejege susitvarkyti  doh.gif

Su rondapu išpūskit mirksiukas.gif

aš nusivylusi florexlitu verysad.gif

aš gal dar mėginčiau sukišti į žemę lauke, nes šiltas ruduo g.gif

Klausykit, gal galit parati, ar galiu dar ryt tujas sodinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 06 spalio 2006 - 15:12
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 06, 16:10)
.....
Klausykit, gal galit parati, ar galiu dar ryt tujas sodinti?  g.gif [/i]

manyčiau gali sodinti, dar neužšalę ir jau ne per šilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 10 06, 15:15)
manyčiau gali sodinti, dar neužšalę ir jau ne per šilta smile.gif

ačiū 4u.gif

vis naujų minčių kyla, tik su realizavimu sunkiau doh.gif
Atsakyti
gal ir ne sezonas, bet mes dažnai sukę apsukę apie tuos pačius klausimus sukam kalbą ax.gif neretai kyla klausimų apie baseinėlių įrengimą, va ėmiau ir radau:
kas skaitot rusiškai skaitykit, kam sunkiau - iš paveiksliukų daug suprasit smile.gif
dar pažiūrėkit ten pat skyriuką "sdelaj sam" - įdomus ir paprastai padaromas stovas gėlėms yra smile.gif
nu va, padirbėjau, išeinu namo:) susimatysim po savaitgalio bye1.gif
Atsakyti
Cho, cho, sveikos 4u.gif ,

smagu, nauja "Namo aplinka"skiltis, naujos mintys ax.gif .
Va, buvau savaitgalį LŽŪU parodoje. Patiko. Labiausiai rąstiniai namukai, nes apie pirtelę galvojam ir tos "Erfruto sėklos". Jolaxus , ačiū už jų nuorodą, man jie patiko. Nusipirkau ir aš žioveinių "Night and day", mėtos sėklų, daugiametės nakvišos, dar pirkau vieną labai įdomų augaliuką - iki 2,5 m. augančią dekoratyvinę žolę Argentininę kortaderiją. Ji dar žydi tokiom rožinės spalvos plunksnom, man patiko, tik saė, kad žiemoja sunkiau g.gif , na žiūrėsiu kaip bus. Ir dar pirkau kambarinio augalo Nolinos sėklų, labai sudomino, tik sakė, kad lėtai auga, bet bandysiu. Kaip seksis papasakosiu vėliau. Ai, dar pirkau keletą tulpiųir sniegžydrių svogūnėlių, pardavėja sakė, kad dabar pats laikas sodinti bigsmile.gif .

Beje, aš tapi prieš porą, ar trejetą savaičių sukišau žemėn iksijų ir sparaksių svogūnus, ir ką jūs manot doh.gif , iksijos pradėjo dygti doh.gif . Kaip jos dabar peržiemos? Ar man jas nukirpti, ar ką?
Atsakyti
Gal kuri nors auginate tas kortaderijas? Papasakokite apie jas? Kaip auga? Kaip prižiūrėti, kaip žiemoja? g.gif
Atsakyti
Mano zolyte sudygo smile.gif Kaip pirmas rezultatas neblogas, kai kuriose vietose tik doh.gif Na bet mokysiuos toliau.
O del svoguniniu, tai ir man baisoka, kad tulpes dygt nepradetu...
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mes taip pat planuojam kraustytis į namą,tai ir man jau aktualios gėlynų problemos ax.gif Gal žinot kokių puslapiukų,kur būtų galima pasisemt idėjų tvarkant aplinką ax.gif Su lauko augalais aš naujokė,o taip norisi jau ateinančią vasarą turėti gražų kiemą ir džiaugtis gėlynais... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 10 08, 10:57)
Labutis 4u.gif

Mes taip pat planuojam kraustytis į namą,tai ir man jau aktualios gėlynų problemos ax.gif  Gal žinot kokių puslapiukų,kur būtų galima pasisemt idėjų tvarkant aplinką ax.gif Su lauko augalais aš naujokė,o taip norisi jau ateinančią  vasarą turėti gražų kiemą ir džiaugtis gėlynais... wub.gif

nieko naujo nepasiūlysiu - google vaizdų paieškos rezultatai:
rusiški
angliški
idėjų galima pasižvejoti, o ką sodinti jau teks kiekvienu atveju atskirai pasukti galvą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2006 10 07, 18:31)
Mano zolyte sudygo  smile.gif Kaip pirmas rezultatas neblogas, kai kuriose vietose tik  doh.gif Na bet mokysiuos toliau.
O del svoguniniu, tai ir man baisoka, kad tulpes dygt nepradetu...

sukišau savaitgalį tulpes, "sodo spalvose" kaip tik rekomendavo spalio 8-9 d. svogūninius augalus sodinti pagal mėnulį, tai ir nelaukiau... žiūrėjau prognozes gismeteo.ru, tai jau po keleto dienų pradeda vėsti, dienomis vos apie 7, naktimis minusiukas, tai gal nepradės per savaitę žaliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 10 09, 08:49)
nieko naujo nepasiūlysiu - google vaizdų paieškos rezultatai:
rusiški
angliški
idėjų galima pasižvejoti, o ką sodinti jau teks kiekvienu atveju atskirai pasukti galvą smile.gif

Ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti