Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 01 16, 12:59)
O pas mane nedygsta, gal supuvo, o gal per giliai uzkasiau  doh.gif

Pas mane irgi vienos gražiai sudygusios, kitų nė nesimato,bet tikiuosi,kad ir tos kažkada pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 01 17, 11:19)
Pas mane irgi vienos gražiai sudygusios, kitų nė nesimato,bet tikiuosi,kad ir tos kažkada pasirodys biggrin.gif

Tikrai niekas nesupuvo, tiesiog anksciau zydintys augaliukai lenda lauk, o velyvieji dar miega rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gerai tada smile.gif , o tai tikrai pagalvojau, kad supuvo, kai jau pas visas sudygo, o pas mane ne. Nes tikrai graziu pasodinau - kaufmano berods. Zemaugiu.
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2007 01 09, 16:26)
zinau, ir kontaktus turiu, bet jie namie
kai gisiu ir jei nepamirsiu...  mirksiukas.gif

busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 18, 15:48)
busiu dekinga  4u.gif

http://www.rp5.ru/index.php?r=168 Labai geras saitas apie orus pasiziurekit, labai tiksliai orus speja, o ir atnaujina kas 6 val.
Antradieni jau zada -8, taigi pries taigi pridenkite savo augaliukus is anksto, bet tik tada kai bus pasale, kol zeme visai be isalo nedenkit smile.gif
Atsakyti
turiu surfinijų sėklų,pagal sodo dienoraštį pataria pasėti sausio 28d,pasakykit ar verta ar dar palaukti.Ir kaip jūs sėjat,pasidalinkit patirtim,į kokia žemesir t.t
Kažkada bandžiau auginti bet nesudygo man,gal ką ne taip dariau,nors galvoju kad per vėsiai aš jas laikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 01 18, 23:59)
turiu surfinijų sėklų,pagal sodo dienoraštį pataria pasėti sausio 28d,pasakykit ar verta ar dar palaukti.Ir kaip jūs sėjat,pasidalinkit patirtim,į kokia žemesir t.t
Kažkada bandžiau auginti bet nesudygo man,gal ką ne taip dariau,nors galvoju kad per vėsiai aš jas laikiau blush2.gif

Aš taip pat planuoju sėti artimiausiomis dienomis. Pernai sėjau sausio gale tai pradėjo žydėti anksčiau . Surfinijom, petunijom, taip pat našlaitėms gana ilgas vegetacinis periodas, todėl reikia sėti anksčiau nei kitas gėlytes. š tai sėjų į drėgna paprastą žemę gėlėm, išbarstau ir uždengių plevele, kad drėgmė išsilaikytu. Sudygsta gal per kokias 2 savaitės, jei neklystu.
Atsakyti
o mūsų kieme alyvos sprogsta, joms bus šakės kai pašals verysad.gif
Atsakyti
Jauciu sekmadieni teks jau pridenginet augalus... Daugiau neissisuksim be dengimo.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2007 01 19, 10:17)
Aš taip pat planuoju sėti artimiausiomis dienomis. Pernai sėjau sausio gale tai pradėjo žydėti anksčiau . Surfinijom, petunijom, taip pat našlaitėms gana ilgas vegetacinis periodas, todėl reikia sėti anksčiau nei kitas gėlytes. š tai sėjų į drėgna paprastą žemę gėlėm, išbarstau ir uždengių plevele, kad drėgmė išsilaikytu. Sudygsta gal per kokias 2 savaitės, jei neklystu.

Uždengus plėvele reikia laikyti kol sudigs,o papildomai palaistyti reikia,ar po plėvėle ta drėgmė visalaika laikosi g.gif

Tai lauksiu 28d ir sodinsiu,o jūs ar vadovaujates sodo kalendoriais,na ar žiūrit koks laikas kam geresnis,sodinti,sėti,tręšti ir t.t.Vyro teta botanikė,tai sakė čia bobučių išmyslas lotuliukas.gif ,kada tau reikia tada ir sodini persodini,aišku kada laikas ateina biggrin.gif ,bet tų dienų ten pagal mėnulį nežiūri cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 01 19, 16:47)
Uždengus plėvele reikia laikyti kol sudigs,o papildomai palaistyti reikia,ar po plėvėle ta drėgmė visalaika laikosi g.gif

Tai lauksiu 28d ir sodinsiu,o jūs ar vadovaujates sodo kalendoriais,na ar žiūrit koks laikas kam geresnis,sodinti,sėti,tręšti ir t.t.Vyro teta botanikė,tai sakė čia bobučių išmyslas lotuliukas.gif ,kada tau reikia tada ir sodini persodini,aišku kada laikas ateina biggrin.gif ,bet tų dienų ten pagal mėnulį nežiūri cool.gif

Pats laikas seti, nes veliau pasejus veliau ir zydes. Tik surfiniju ir petuniju seklu negalima uzberti zememis, bet tik lengvai ispausti i dregna zeme, lieti irgi negalima o tik apipurksti drungnu vandeniu. Uzdengti plevele, bet butina kasdien pravedinti, nes gali pradeti pelyti. bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti