nu aš tai apie gėlikes čia galvoju kuo čia pasipuošti prie namučių, o šiltnamio dar neužgyvenau ir nežinau ar artimiausiam penkmety jis nusimato
As tai tingiu set kiek seju, pritruksta kantrybes daigus issaugot, o jau pikiuot nemegstu
QUOTE(jolaxus @ 2007 01 11, 09:02)
aš jau pradėjau apžiūrinėti sėklų atsargas, sakau gal reikia pradėti sėti įstiklintam tambūre pats tas, nešalta, nešilta, daug šviesos, tik... diena gal dar per trumpa, nebent kokius ilgiau dygstančius augalėlius nors... kasmet bandau sau prisiekti, kad nebesėsiu, atsibosta su tais daigais stumdytis, pirkti ir už normalią kainą pilna būna, bet neatsispiriu ir vėl užsiimu
Vistiek savo seti augaliukai malonesni ir žinai ką pasėjai, o turgui ko paklausi tą ir gausi. Pernai
sesė neturėjo laiko pasissėt pomidorų, tai kad nusipirko neduok tu dieve kažkokių išsigimėlių, matyt savo sėklą susirenka ir priaugina.
Oi aciu uz patarima del rozes ant koto grozis man jos neispasakytas. O jeigu i rusi inesi tai jaucias reikia paleiti ar kaip. Gal zinot info kur aprasyta?
QUOTE(Knifofija @ 2007 01 11, 18:39)
Vistiek savo seti augaliukai malonesni ir žinai ką pasėjai, o turgui ko paklausi tą ir gausi. Pernai
sesė neturėjo laiko pasissėt pomidorų, tai kad nusipirko neduok tu dieve kažkokių išsigimėlių, matyt savo sėklą susirenka ir priaugina.
Kol gyvenom bute ir veždavom į sodą, ir aš nesėdavau - vistiek vežti, tai jokio skirtumo ar iš namų ar iš turgaus, pakrauk, iškrauk. Dabar gyvenam name, tai labai paprasta - ir langų daugiau, gali po keletą išnešti, pasodinti... Šimtais neauginu, tai ir tas pikiavimas neįkyri. Išpikiuoju vieną kartą į indelius nuo grietinės ir viskas
QUOTE(jolita123 @ 2007 01 11, 21:18)
Oi aciu uz patarima del rozes ant koto grozis man jos neispasakytas. O jeigu i rusi inesi tai jaucias reikia paleiti ar kaip. Gal zinot info kur aprasyta?
Įnešus rožę į patalpą būtina laistyti, tačiau tik tada, kai žemė visiškai perdžiūsta, buvo aprašyta sodo spalvose, tik nepamenu kokiame numeryje. Ir rūsys turi buti šviesus, jei šviesos nebus visiškai gali numirt, nors prieblanda, bet ne visiška tamsa
Paminejai Sodo spalvas, o kokius zurnalus skaitot apie sodininkyste? Kurie jums geriausi? Man tai Sodo spalvose labai reklamos daug ...
QUOTE(Tina* @ 2007 01 12, 12:19)
Paminejai Sodo spalvas, o kokius zurnalus skaitot apie sodininkyste? Kurie jums geriausi? Man tai Sodo spalvose labai reklamos daug ...
Turiu įvairių knygų apie sodininkyste,o žurnalus visada perku AUGALŲ PASAULIS ir SODO IDĖJOS,man jie patinka,kad viskas vienoje vietoje,o SODO SPALVOSE nelabai,nes tai atskirų temų žurnalas.Na jei supratot ką norėjau pasakyti
Aisku dar anksti apie mano roze aptarineti bet paskiaiciau apie jas rojaus soduose. Mazdaug informacija aiski, bet pas mane rusys tai daugiabutyje kur jokios sviesos nera tai gal geriau isvis neiskasineti?Dar ten raso kad ziurint kokios rozes iskiepintos i ta kota. Kai maciau pirkti tai jokios info nebuvo.Idomu kur geriausia ieskoti tokio medelio?
Noriu isirengti grazu alpiniariuma,gal kas turit kokiu nuorodu,parasykit, busiu dekinga
Jolitx,i google ivesk alpinariumas-turetu ismest nuorodas. As galiu augaliukais aprupinti.
As tai "Mano gelynas" paskaitineju. Kazkaip uzsikabinau.