Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Lietuvos šiaurėj šiandien beveik visą dieną saulė švietė bigsmile.gif Per pietus apžiūrėjau gėlynus. O siaube, dygsta narcizai, ankstyvosios tulpės unsure.gif blink.gif Tai jei spustels,jiems turbūt viskas bijau.gif cray.gif
Reiks prašyt Vyriausybės kad kaip ir žemdirbiams kompensuotų mano "žiemkenčius" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O rytojui net iki +10 pranašauja ohmy.gif
Atsakyti
Mane irgi nerimas ir siaubas apemes blink.gif vis nugirstu pliotku, kad dar -20 zada. Gal kas is rimtu saltiniu apie tai zinot? man tai sake tipo lenku sinoptikai speja, jie mums ir kaledas tokias ispranasavo ir neklydo sad.gif
Atsakyti
Nu kad ir kaip būtų liūdna,manau ir be sinoptikų aišku,kad šaltukas tikrai paspaus unsure.gif Nu turi paspausti,kaip kitaip g.gif Juk ne pasakoj apie 12 mėnesių gyvenam lotuliukas.gif O jei rimtai,tai prie mūsų namo gėlės žydi blink.gif Štai įrodymas blink.gif Fotografuota prieš porą dienų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nepergyvenkit gamta viską pati sureguliuoja, aš jau spėjau įsitikinti. Prieš pora metų kruša nudaužė jau pražydusius agurkus. Liko tik kotelis su šaknelėmis. Kaimynės išrovė ir pasėjo iš naujo, o aš (kadangi visada trūksta laiko) nieko nedariau. Pas kaimynes tik žydėt pradėjo, o pasmane buvo tiek agurkų, kad visas kaimynes ir drauges apdalinau.
Atsakyti
Knifofija, sveika prisijungus 4u.gif (o gal tik persivardijus mirksiukas.gif ) Labai gražiai pasivadinai. Tai mano labai mėgztamas augalas, kurio niekaip negaliu prisijaukinti. Praeitą žiemą iššalo, pavasarį vėl pasėjau, persodinau, bet kai ši žiema tokia...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 10, 09:28)
...Tai mano labai mėgztamas augalas, kurio niekaip negaliu prisijaukinti. Praeitą žiemą iššalo, pavasarį vėl pasėjau, persodinau, bet kai ši žiema tokia...

man rudenį kaimynė khifofijos "vaikiukų" davė krūvą, tai prikaišiojau gėlyne, dabar tai matosi gyvi, bet nežinia, kaip bus jei šaltukas užkabins... tik panašu, kad dar metelius kitus teks palūkėti kol pražys g.gif ar jops greitai suauga iki žiedų, gal kas žinot?
Atsakyti
As irgi kasdien apeinu savo teritorija - liudna verysad.gif Rozes pumpurus, lapelius isskleidusios, tulpes pradejusios dygti.... Seku prognozes, kad speciau uzdengti, kai ateis dideiji salciai... Nors man jau nesitiki - siandien uz lango pas mane nuo ryto +11 laipsniu rodo, vakar, kai saulute sviete , tai vos ne pavasariu kvepejo... Nesinori grizti i ziemos glebi...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 10, 09:28)
Knifofija, sveika prisijungus 4u.gif (o gal tik persivardijus mirksiukas.gif ) Labai gražiai pasivadinai. Tai mano labai mėgztamas augalas, kurio niekaip negaliu prisijaukinti. Praeitą žiemą iššalo, pavasarį vėl pasėjau, persodinau, bet kai ši žiema tokia...

Sveika Vilioja, as nepersivadinau, esu tikru tikriausia naujoke rolleyes.gif
O knifofija prisijaukinti labai lengva. Jos negalima visiskai uzdengti, lapai turi buti neuzdengti, o tik zeme aplinkui pamulciuota ir tik ne durpemis, nes nemegsta rugsties. Seni, dideli kelmai kad ir silta ziema issunta, taigi mazdaug kas tris metus reikia atsiskirti jauna daigeli, ir visada turesite smile.gif
Atsakyti
na ir aš nuvažiavau į sodą apžiūrėjau savo augaliukus.Taigi kaip pamačiau doh.gif doh.gif ,flioksai pražydo,saulutės su pumpurais ir tokie krumukiai jų vešlūs vasara tokie nebūna,astrai,šilagėlės jau nauji daigiukai matosi,hiacintai,tulpės sudygo.Žodžiu pavasaris doh.gif doh.gif ,tai kaip pašals be augaliukų liksiu.

O jei apie lenkų prognozes,tai jie sako kad žiemos nebus,ir dar du metus,mes jos nelabai matysim,na bent jau sniego kalnų tikrai.Taigi roges reikia rūsį palikti lotuliukas.gif .Kaip sako juokas pro ašaras doh.gif
Atsakyti
Tai gal vasara reikia kokiu arbuzu uzsiset lauke. Zada kad bus karsta smile.gif
Atsakyti
aš jau pradėjau apžiūrinėti sėklų atsargas, sakau gal reikia pradėti sėti g.gif įstiklintam tambūre pats tas, nešalta, nešilta, daug šviesos, tik... diena gal dar per trumpa, nebent kokius ilgiau dygstančius augalėlius g.gif nors... kasmet bandau sau prisiekti, kad nebesėsiu, atsibosta su tais daigais stumdytis, pirkti ir už normalią kainą pilna būna, bet neatsispiriu ir vėl užsiimu ax.gif
Atsakyti
Čia ne visai į temą, bet šiltnamis tikrai namo aplinkoje yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paprikas aš visaada sausį-vasarį sėju g.gif
Atsakyti