Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Aš savo rododendriuką apkaupiau durpėmis,daugiau nieko ,tai net nežinau ar gerai padariau ar blogai g.gif .Gal jiems geriau pušies šakelėmis būtų g.gif
Atsakyti
O as egles spygliais pernai kad pavariau, man tai atrodo, kad jie rugstina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 12 27, 21:02)
O as egles spygliais pernai kad pavariau, man tai atrodo, kad jie rugstina  unsure.gif

Pusies spygliai rododendrams tikrai labai gerai. Ju gi naturalios augimvietes yra pusynai.... As irgi jais kaupiu. Nors siemet dar neprisiruosiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2006 12 28, 18:43)
Pusies spygliai rododendrams tikrai labai gerai. Ju gi naturalios augimvietes yra pusynai....  As irgi jais kaupiu. Nors siemet dar neprisiruosiau... blush2.gif

Tikriausiai ir nebeprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau irgi taip atrodo. Jau kuris savaitgalis noriu augalus pridengt, pamulciuot, bet paziuriu pro langa ir nosies kist nesinori i lauka, o dar temperatura kasdien pliusine, lietus... Mano rozes per naujo sprogt pradejo. Gal ir tulpes tuoj sudigs.
Nesamones...

Linkiu kad po Naujuju sulauktume tikros ziemos ir tikro poilsio musu augaliukams 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kur trasyti, bet paklasiu sioj temoj smile.gif
Ar turit magnolija??? manoji jau sprogt pradejo, ka daryti ????? kai des salcio nusals ir viskas bus, pavasari niekas nezides, o gal sakau nukarpyti tuos pumpurus????
Atsakyti
Mano irgi, nieko jau nepadarysi sad.gif
Atsakyti
o tai sakau gal geriau nukirpti, nes kai duos salnos kadanors tai nusals, gal dar blogiau????? ka manai????
Atsakyti
Sveikos "ziemotojos"!
Tikiuosi priimsit ir mane i savo glaudu rateli ax.gif Paskutiniuosius 3 metus "gelininkyste" uzsiemiau savo 60 kv.m terasoje , bet si menesi jau keliames i nama, taigi veiklai turesiu net 11 aru... kol kas mano smegenys neaprepia ka su tiek zemes reiks daryti... doh.gif Gal kokiu patarimu pazertumet: kaip isskirtet savo sklypa teritorijom, kokius augalus renkates, kur juos perkate? Man labai grazu vijoklines rozes, butinai kokia nori ant kaimynu tvoros "uzmesti" smile.gif bet kazkaip nezavi tos olandiskos... labai jau jos lepios. Esu girdejusi kad is latvijos vienas pilietis atveza, gal zinot kur kreiptis?
Atsakyti
Dabar negalibut jokiu kalbu apie trumpinima magnoliju ir kitu augalu. Trumpinama rudeni ir pavasari.Nors lauke beveik pavasaris,taciau neaisku kada spusters saltukas.Augalas turi apsiprasti, uzsitraukti zaizda.Tokiu metu nupjove augalui pakenksit. Nejau taip niezti nagus..geriau kirpkit juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 09, 15:19)
Man labai grazu vijoklines rozes, butinai kokia nori ant kaimynu tvoros "uzmesti" smile.gif bet kazkaip nezavi tos olandiskos... labai jau jos lepios. Esu girdejusi kad is latvijos vienas pilietis atveza, gal zinot kur kreiptis?

zinau, ir kontaktus turiu, bet jie namie
kai gisiu ir jei nepamirsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2006 11 27, 22:24)
Sveikutes!!! Noriu paklausti patarimo labai susizavejau roze ant koto kaip medeliu kaip ja priziureti ar reikalauja kokios nors ipatingos prieziuros sakiau pavasary jau tikrai pirksiu ir vietuke jai nuziurejau bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mes domejomes pas roziu augintojus tai sake kad jas ziemai geriau nesti kur i rusi, nes jos bijo salciu, ir is vis patare vasara ne i zeme sodinti o i dideli vazona, kur nori ten ikasi su visu vazonu, jei reikia pakeiti kita vieta, o rudeni i rusi nesi 4u.gif
Atsakyti