Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(allegro @ 2006 12 10, 19:37)
...Gal dar kas džiaugiatės žiedais kokiais nors blink.gif

pas mane karališka chrizantema šaltame stiklintame tambūre žydi visu pajėgumu thumbup.gif
pernai po Vėlinių pagailėjau ant kapų palikti sušalti, labai jau graži spalva - tokia vario rudumo "ryža", tai parsivežiau ir po žiemos gėlyne pasodinusi buvau, tačiau nespėjo pražysti iki to pirmojo šiųmetinio šaltuko, pasodinau kibire ir pastačiau tambūre, tai dabar tiesiog per kraštus lipa žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Pasidemonstruok, imesk foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 12 06, 06:46)
Sveikos, žiemotojos 4u.gif  žiemojam šiemet neįtikėtinai ramiai ir laukiu kada čia trenks perkūnas iš giedro dangaus smile.gif  skambės neįtikėtinai, tačiau prieš dvi savaites vyras veją dar kartą nupjovė blink.gif  kai tas pirmasi šaltukas spustelėjo buvo lengvai ūgtelėjusi ir manėm taip jau ir liks, o dabar kai taip atšilo, žiūrim,kad lyg auga dar šiek tiek, negražiai atrodo, tai išsistūmė vyras žoliapjovę ir nudrožė, ir kaimynų pora irgi pasitvarkė taip pat  smile.gif
aš šiemet pirmą kartą žieminius česnakus daržiuke pasodinau, tai nerimavau, kad sudygs iš rudens, bet žiūriu vis dar nesimato, galgi snaudžia, gal pasnaus iki tikro pavasario g.gif

Mano vyras irgi pjovė veją gruodžio 1 d. blink.gif
Iš pradžių baisiai gėdinosi, o paskui smagiai dardėjo. Kitądien girdėjau jau ir kaimynus pjaunant - matyt visi laukė, kuris pirmas ryšis
Atsakyti
O ko cia gedintis? unsure.gif Jei ji auga kaip paselus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 12 12, 23:45)
O ko cia gedintis?  unsure.gif Jei ji auga kaip paselus.

Tik atrodo kiek neįprastai. biggrin.gif Kalendorinę žiemą pjaut veją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2006 12 12, 00:00)
Mano vyras irgi pjovė veją gruodžio 1 d.  blink.gif
Iš pradžių baisiai gėdinosi, o paskui smagiai dardėjo. Kitądien girdėjau jau ir kaimynus pjaunant - matyt visi laukė, kuris pirmas ryšis

Kadangi trečiadieniais turiu laisvą,tai jei labai nelis,reiks eit apsitvarkyt gėlynus,kad gražiau prieš šventes atrodytų,paskutinius vėjo mėtomus lapelius nurinkt...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 12 13, 09:08)
Kadangi trečiadieniais turiu laisvą,tai jei labai nelis,reiks eit apsitvarkyt gėlynus,kad gražiau prieš šventes atrodytų,paskutinius vėjo mėtomus lapelius nurinkt...

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau su tais orais-nenuspejami.Mama lapkricio paskutinem dienom isravejo darzeli.Velai trudeni daznai ravim,bet tik tokiu metu..Kai isravi is rudens-lengviau buna pavasari-nei lapu grebt,nei ravet.Galima drasiai pereit prie sodinimu.
Atsakyti
Ir aš vis ruošiuos ravėt gėlynus, vis kokia žliūgė auga, bet kasdien iš darbo grįžtu sutemus, per išeigines visokių reikalų atsiranda... O šiam savaitgaliui jau sniegą praneša, taip kad vietoj ravėjimo nusimato dengimo darbai.
Tik noriu paklausti, ar gerai augalus šlapius dengti. Visada laikiausi nuomonės, kad viską dengti reikia sausai pašalus, bet šiemet kažin ar taip gausis. Pvz.jukos labus suglaudžiu ir surišu, tada dengiu. Tai jei lapai šlapi, ar galima?
Atsakyti
O mes šį savaitgalį bandysim aprišt medelius.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 12 14, 09:24)
Ir aš vis ruošiuos ravėt gėlynus, vis kokia žliūgė auga, bet kasdien iš darbo grįžtu sutemus, per išeigines visokių reikalų atsiranda... O šiam savaitgaliui jau sniegą praneša, taip kad vietoj ravėjimo nusimato dengimo darbai.
Tik noriu paklausti, ar gerai augalus šlapius dengti. Visada laikiausi nuomonės, kad viską dengti reikia sausai pašalus, bet šiemet kažin ar taip gausis. Pvz.jukos labus suglaudžiu ir surišu, tada dengiu. Tai jei lapai šlapi, ar galima?

manau, kad viskas priklauso kuom dengsi
dengiant eglisakiais, taigi vistiek dregme pasiekia augala o kai sausa - dziusta.
ten kur rist reikia ir kur dengiama kuomnors dregnes nepraleidzianciu, manau, reiktu palaukt, kol pradzius, tiksliau pasals.
juka -5 drasiai istveria ir nedengta, nerista
Atsakyti
O gal visa ziema pratemsim nedengdamos? Jei taip lis... viena diena pasals truputi, o paskui vel lietus. Issus tada. O koks minusus rozems pavojingas, jei jos nedengtos? pas mane taip ir yra - nukarpytos, bet neuzdengtos. O gal kas uzdengusios saviskes?
Atsakyti