Sveikutes!!! Noriu paklausti patarimo labai susizavejau roze ant koto kaip medeliu kaip ja priziureti ar reikalauja kokios nors ipatingos prieziuros sakiau pavasary jau tikrai pirksiu ir vietuke jai nuziurejau Ir dar uzdengiau savo vijoklines rozes ar jos nesusus taip pat ir rododendrus viska eglisakem o nelauktai pavasaris atejo tai dabar atidengti jas? ir nelabai supratau apie ta apkarpyma roziu kiek kirpti ir kada. Tarkim vijoklines Laukiu profu paaiskinimo neismaneliai
Visos tyliai "ziemojam", stebim gamtos isdaigas
Sveikos, žiemotojos žiemojam šiemet neįtikėtinai ramiai ir laukiu kada čia trenks perkūnas iš giedro dangaus skambės neįtikėtinai, tačiau prieš dvi savaites vyras veją dar kartą nupjovė kai tas pirmasi šaltukas spustelėjo buvo lengvai ūgtelėjusi ir manėm taip jau ir liks, o dabar kai taip atšilo, žiūrim,kad lyg auga dar šiek tiek, negražiai atrodo, tai išsistūmė vyras žoliapjovę ir nudrožė, ir kaimynų pora irgi pasitvarkė taip pat
aš šiemet pirmą kartą žieminius česnakus daržiuke pasodinau, tai nerimavau, kad sudygs iš rudens, bet žiūriu vis dar nesimato, galgi snaudžia, gal pasnaus iki tikro pavasario
aš šiemet pirmą kartą žieminius česnakus daržiuke pasodinau, tai nerimavau, kad sudygs iš rudens, bet žiūriu vis dar nesimato, galgi snaudžia, gal pasnaus iki tikro pavasario
Nu tikrai, kad linksmas isdaigas gamta krecia, o mes zmones nuo jos neatsiliekam, mes tai gruodzio 3 d. vaziavom autostrada, buvo jau gana tamsu, o gi žiū traktoriukas lauka aria , idomu, kodel patamsyje? Gal, kad anksciau niekada to ziema nedare ir dabar bijo kad kiti nepagalvotu, kad jis is proto issikrauste?
tas araktoriukas matyt kanapių derlių ėmė
QUOTE(jolaxus @ 2006 12 06, 08:46)
Sveikos, žiemotojos žiemojam šiemet neįtikėtinai ramiai ir laukiu kada čia trenks perkūnas iš giedro dangaus
Va va man irgi atrodo, kad cia tik izanga i ka nors toookiooo Kai jau drioksteles
QUOTE(pavilonyte @ 2006 12 06, 22:07)
tas araktoriukas matyt kanapių derlių ėmė
Tai, kad dar neblogai matesi, tai tikrai zemele are, o gal...
QUOTE(Tina* @ 2006 12 07, 19:58)
Va va man irgi atrodo, kad cia tik izanga i ka nors toookiooo Kai jau drioksteles
O mano juka dar neuždengta
Galėtų iš ties po biškį pašalt, jei jau žiema nutarė atkeliaut. Tačiau, bent jau kitą savaitę, žada tokį patį orą.
Kita savaite lyg pora snaigiu iskris, per gismeteo ziurejau ...
O gal sakau einam gėlynų tvarkyt prie pat namo pas mane nespėjo nušalt žiedus sukrovusios rudbekijos,tai dabar pamažu tuos žiedelius kelia aukštyn. Gal Kalėdoms pražydės Gal dar kas džiaugiatės žiedais kokiais nors
Siandien girdejau, kad ziema bus tik vasari, o sinoptikai sako, kad buna kas kazkiek metu tokie nukrypimai