Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Sveikutes!!! Noriu paklausti patarimo labai susizavejau roze ant koto kaip medeliu kaip ja priziureti ar reikalauja kokios nors ipatingos prieziuros sakiau pavasary jau tikrai pirksiu ir vietuke jai nuziurejau bigsmile.gif bigsmile.gif Ir dar uzdengiau savo vijoklines rozes ar jos nesusus taip pat ir rododendrus viska eglisakem o nelauktai pavasaris atejo blink.gif blink.gif tai dabar atidengti jas? ir nelabai supratau apie ta apkarpyma roziu kiek kirpti ir kada. Tarkim vijoklines g.gif Laukiu profu paaiskinimo neismaneliai ok.gif
Atsakyti
Visos tyliai "ziemojam", stebim gamtos isdaigas unsure.gif
Atsakyti
Niekas neuzdengta. Pries pirmuosius salcius ir sniego nespejau, o dabar nezinau ka ir daryti. Kaip kitu reikalaujantys uzdengimo augaliukai? Vis ruosiames kiekviena sekmadieni vaziuot eglisakiu i miska, bet orus vis rudeniskus pranesa g.gif
Atsakyti
Sveikos, žiemotojos 4u.gif žiemojam šiemet neįtikėtinai ramiai ir laukiu kada čia trenks perkūnas iš giedro dangaus smile.gif skambės neįtikėtinai, tačiau prieš dvi savaites vyras veją dar kartą nupjovė blink.gif kai tas pirmasi šaltukas spustelėjo buvo lengvai ūgtelėjusi ir manėm taip jau ir liks, o dabar kai taip atšilo, žiūrim,kad lyg auga dar šiek tiek, negražiai atrodo, tai išsistūmė vyras žoliapjovę ir nudrožė, ir kaimynų pora irgi pasitvarkė taip pat smile.gif
aš šiemet pirmą kartą žieminius česnakus daržiuke pasodinau, tai nerimavau, kad sudygs iš rudens, bet žiūriu vis dar nesimato, galgi snaudžia, gal pasnaus iki tikro pavasario g.gif
Atsakyti
Nu tikrai, kad linksmas isdaigas gamta krecia, o mes zmones nuo jos neatsiliekam, mes tai gruodzio 3 d. vaziavom autostrada, buvo jau gana tamsu, o gi žiū traktoriukas lauka aria bigsmile.gif , idomu, kodel patamsyje? Gal, kad anksciau niekada to ziema nedare ir dabar bijo kad kiti nepagalvotu, kad jis is proto issikrauste? biggrin.gif
Atsakyti
tas araktoriukas matyt kanapių derlių ėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 12 06, 08:46)
Sveikos, žiemotojos 4u.gif  žiemojam šiemet neįtikėtinai ramiai ir laukiu kada čia trenks perkūnas iš giedro dangaus smile.gif 

Va va man irgi atrodo, kad cia tik izanga i ka nors toookiooo blink.gif Kai jau drioksteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2006 12 06, 22:07)
tas araktoriukas matyt kanapių derlių ėmė  lotuliukas.gif

Tai, kad dar neblogai matesi, tai tikrai zemele are, o gal... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 12 07, 19:58)
Va va man irgi atrodo, kad cia tik izanga i ka nors toookiooo  blink.gif Kai jau drioksteles  smile.gif

O mano juka dar neuždengta blush2.gif doh.gif
Galėtų iš ties po biškį pašalt, jei jau žiema nutarė atkeliaut. Tačiau, bent jau kitą savaitę, žada tokį patį orą.
Atsakyti
Kita savaite lyg pora snaigiu iskris, per gismeteo ziurejau ...
Atsakyti
O gal sakau einam gėlynų tvarkyt mirksiukas.gif prie pat namo pas mane nespėjo nušalt žiedus sukrovusios rudbekijos,tai dabar pamažu tuos žiedelius kelia aukštyn. Gal Kalėdoms pražydės bigsmile.gif Gal dar kas džiaugiatės žiedais kokiais nors blink.gif
Atsakyti
Siandien girdejau, kad ziema bus tik vasari, o sinoptikai sako, kad buna kas kazkiek metu tokie nukrypimai blink.gif
Atsakyti