Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

QUOTE(Cigoniuke @ 2009 04 13, 00:56)
su jais kaip su vaikais. reikia tik geruoju ir graziuoju, nes jie kerstingi. As dar nei nuo vieno zmogaus taip 'negaudavau', kaip nuo skorpiono. GAli atkersyt ir po metu, atsimena visus zodzius kuriuos pasakei, ir su tokiu pasimegavimu ziuri kaip tu kenti, jiems tai malonuma kelia. Atkersijau. Auka nebegyva. Jie neturi jokio gailescio, kazkokio tai despotizmo vidinio turi. Moka valdytis. Po kauke slepia dideles dramas ir emocijas, kurias veliau kersto pagalba smagiai islieja.

g.gif nu jaučiu tu čia pasakei ne apie visus skorpionus blink.gif nes mano kad ir kerštingas, bet nuostabus žmogus bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jusu skorpionai reaguoja i jusu seima: tevus, brolius, seseris? ar noriai vaziuoja i svecius, sventes ir pan? ar isilieja?
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 04 29, 15:15)
kaip jusu skorpionai reaguoja i jusu seima: tevus, brolius, seseris? ar noriai vaziuoja i svecius, sventes ir pan? ar isilieja?

ne jokių kalbų, jai reikia tai ir važiuoja. jokių komentarų. nors kartais matau, kad nepatinka. na bet pas mane kitokia situacija.
Atsakyti
visos svarstykles uzsiemusios savo skorpionu lepinimu, nei viena nebeturi laiko cia uzsukti tongue.gif

noriu jums pasidziaugti, kad tas mano postas "nebeturiu savo skorpiono" laikomas negaliojanciu ax.gif tada apturejom dideli musi, pabuvom keliata savaiciu trintyje ir toliau gyvenam ax.gif netgi sakyciau- graziai gyvenam biggrin.gif
tikiuosi, kad daugiau cia nereikes islieti savo blogu nuotaiku, nes juk linksmas islieti daug smagiau blush2.gif

uz menesio jis vaziuos atostogu i LT, o dviem savaitem veliau ir as vaziuosiu. tai dvi savaites ten busim kartu. tei va del ko as klausiau kaip jusu vyrai isilieja i jusu seimas, nes maniskis taip dave suprasti, kad Lietuvoj nesusitiksim ir jis nevaziuos aplankyti mano tevu... man del to liudna schmoll.gif nors siaip, ko gero, bent karta atvaziuos... nzn, kartais jo nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 11, 12:46)
  netgi sakyciau- graziai gyvenam  biggrin.gif 

Geros naujienos thumbup.gif , džiaugiuosi už jus 4u.gif , linkiu šiltų atostogų Lietuvėlėj wub.gif
Atsakyti
sveikos, kaip sekasi svarstyklėms kaip lakotės?
Atsakyti
Labukas 4u.gif , na kaip čia pasakius g.gif , gyvuojam po truputį, dirbam, vaikus auginam smile.gif ir laukiam kol krizė praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2009 10 17, 15:05)
Labukas 4u.gif , na kaip čia pasakius g.gif , gyvuojam po truputį, dirbam, vaikus auginam smile.gif  ir laukiam kol krizė praeis rolleyes.gif

kaip ir visi laukia kol krize baigsis, arba kol valdžia nustos blūdyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, as svarstykle - vyras skorpionas. Sutariam labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif , norėtųsi temelę atgaivinti ax.gif , kaip svarstykliukės su skorpionais begyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2010 09 01, 22:55)
Labukas 4u.gif , norėtųsi temelę atgaivinti ax.gif , kaip svarstykliukės su skorpionais begyvena mirksiukas.gif

sveiki, musu pora tokia smile.gif as svarstykle jis - skarpionas thumbup.gif puiku pas mus viskas, sutarimas viskas yra gerai ir net juokingas faktas kad as esu gimusi su jo mociute viena diena o jis su savo seneliu (jo mociute su seneliu tokiu pat gimimo kaip mes tik aisku apie 50 metu atgal) biggrin.gif tai kaip ruosemes vestuvem senelis vis pajuokaudavo "anukeli anukeli paziurek i mane, nieko gero nebus, su svarstyklem neimanoma" nors jie gyvena ir siandien abudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2010 09 01, 21:55)

sveiki,
mes kaip ir priklauso šiais metais gyvenima apvertėme 180 laipsniu kampu biggrin.gif metėme darbus ir išvykome gyventi į kita miesta, aš jau dirbu, o MB dirba namie. vaikas pakeitė mokykla, man jau koja operavo, vien žo gyvenimas verda taip, kad blink.gif o kaip sekasi visaip, kai šauna MB į galva tai užsiraukia taip, kad nesišneka, ir praeina kelios valandos kol išsiaiškinu kas nutiko blink.gif o pasirodo laiku neparašiau sms, kad užtruksiu lotuliukas.gif vien žo, kažin ką metų pabaiga dar atneš g.gif
Atsakyti