Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

na tarkim as neteisi tuo, kad nebeistveriau ir isreziau kazka, ne jam, bet kitam zmogui. jis sako, kad pati kalta, kad reikejo patyleti. bet juk buna taip, kad tyleti nebegali. jis manes nepalaiko.
as jei nesutinku su jo poelgiu, pasakau, kad gal jis neteisus, bet stengiuosi, kad jis jaustusi palaikomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 22, 18:16)
na tarkim as neteisi tuo, kad nebeistveriau ir isreziau kazka, ne jam, bet kitam zmogui. jis sako, kad pati kalta, kad reikejo patyleti. bet juk buna taip, kad tyleti nebegali. jis manes nepalaiko.
as jei nesutinku su jo poelgiu, pasakau, kad gal jis neteisus, bet stengiuosi, kad jis jaustusi palaikomas  4u.gif

tokiu atveju MB irgi nepalaikytų, aišku pasakytų, kad ką prisidirbai tą ir srėbk o ne kankinkis ir save graušk.gal labiau pyksta ant manęs,kad aš ištikro esu tyli per nelyg, sako galėjai pasakyti o ne tylėti. aš ir gal prie palaikančiųjų būčiau, , jis kai pyko ant mamos, ne bumbėjau o tiesiog bandžiau švelniai pasakyti,kad viena mama turi ir pyktis nėra tikslo. gaunasi kad ir palaikiau bet ir pabumbėjau blush2.gif net nemoku pasakyti, gaunasi,kad mes vienas kita ir palaikome,ir pasibarame, kad ir skaudžiai pasako, bet.. kažkaip pro truputuka šlifuojasi g.gif
Atsakyti
jis man pasake: "tai ka, prisiciudinai? niekaip negali ramiai pabuti".
jis teisus. bet tik is dalies. cia susidejo du dalykai, kurie kaupesi. vienas virs metu, kitas- 4 menesius. ir sprogau. is tikro tai nesigailiu schmoll.gif tik aisku, nieko tas i gera nepakeis, tik man paciai blogiau.
ir kur man deti ta savo karsta kose? g.gif
Atsakyti
nugi nėra blogai,kad tu viska pasakai. man tiesiog atrodo blogai yra tai kad kaupiasi, jeigu kas blogai turi sakyti iškarto g.gif manau tada ir tau geriau,nereiks sprogti g.gif

dėja palaikymo iš skorpiono schmoll.gif bet norėtusi kad bent jau nebumbėtų ir neprikaišiotu,...
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 22, 20:09)
man tiesiog atrodo blogai yra tai kad kaupiasi, jeigu kas blogai turi sakyti iškarto

matai, cia kaip kokioj situacijoj ir kaip kokiam zmogui. jeigu zmogus savo veiksmuose nemato nieko neteisingo ir po poros uzuominu nesusipranta, tai tenka tyleti. duodi durniui kelia, taip sakant... kol pradeda taip erzinti, kad nebegali...
Atsakyti
aš matai visiškai esu kantri,bet yra tokių žmonių,kurie mane išveda iškantrybės tada doh.gif

bet tu teisi reikiaduoti durniui kelia.kartais taip geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 22, 19:09)
nugi nėra blogai,kad tu viska pasakai. man tiesiog atrodo blogai yra tai kad kaupiasi, jeigu kas blogai turi sakyti iškarto g.gif manau tada ir tau geriau,nereiks sprogti g.gif

dėja palaikymo iš skorpiono schmoll.gif bet norėtusi kad bent jau nebumbėtų ir neprikaišiotu,...

As irgi manau, kad geriau viska issakyti, negu kauptusi, nes viskas ,kas kaupiasi vistiek truksta, ar tai pykciu ar kokia isterija, negerai taip. sakau is karto, jei kas negerai, nemegstu vaidybos ar apsimetinejimo, kad niekas neivyko. gyvenu pati su skorpionu (as ne svarstykles) , megsta jis kartais prikaisioti, arba is serijos kazka sakyt "o reikejo daryti taip" nors iseje nebutu.. palaikymas nezinau, jis pas mane labiau tyli, kai as kalbu. tai dabar turiu sau tiksla kaip ta skorpiona prakalbint, kad atsivertu. O pabambet megsta, oj kaip megsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 23, 14:08)
tai dabar turiu sau tiksla kaip ta skorpiona prakalbint, kad atsivertu. O pabambet megsta, oj kaip megsta doh.gif

prakalbinti? lotuliukas.gif maniskis kalba kai pats to nori. buna, prisimena ka nors, kad uzsiveda, kad pasakoja... ir taip graziai. bet jeigu nenori, tai ir nekalba mirksiukas.gif
o koks tavo zenklas, Ragany?
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 23, 13:12)
prakalbinti?  lotuliukas.gif  maniskis kalba kai pats to nori. buna, prisimena ka nors, kad uzsiveda, kad pasakoja... ir taip graziai. bet jeigu nenori, tai ir nekalba  mirksiukas.gif 
o koks tavo zenklas, Ragany?

kalba kalba jis bet ne apie ka reikia biggrin.gif kai kalba apie santykius , tai tyli biggrin.gif gal nemoka, as nezinau, tada reiks ismokyt. pati esu liutas, pagal visus rasymus pora visiskai nesuderinama.siaip gera man su juo, nors prisileidau sunkiai, aij va pasizymejo atkaklumu ir kantrybe, ir siaip turejau bedu su sveikata, tada labai palaike, buvo bedu ir sex srity irgi labai palaike, nespaude. O va atvirumo ko nori is santykiu, nesulaukiu, nu nekalba jis. As kai susakau ko man truksta ir paprasau nuomones, sako ka bepasakysiu jei jau pasakei visa teisybe, darysim isvadas ir taisysimes. Nu minimaliai taip smile.gif nu bet labai noretusi daugiau to atvirumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 23, 14:30)
kai kalba apie santykius , tai tyli biggrin.gif gal nemoka, as nezinau, tada reiks ismokyt.

maniskis irgi nekalba apie santykius. vienas dalykas jo zenklo ypatumai, kitas- kad jo seimoje apie tai nebuvo kalbama. as kai su tevais kalbu telefonu, siunciu jiems buckius ir pasakau jiems, kad myliu, tai manasis itartinai ziuri ax.gif bet gal su laiku ismoks. mirksiukas.gif
o liutai irgi nelengvi sioj sferoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na aisku, nebent, kai patys tikrai tikrai isimyli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 23, 13:38)
maniskis irgi nekalba apie santykius. vienas dalykas jo zenklo ypatumai, kitas- kad jo seimoje apie tai nebuvo kalbama. as kai su tevais kalbu telefonu, siunciu jiems buckius ir pasakau jiems, kad myliu, tai manasis itartinai ziuri  ax.gif  bet gal su laiku ismoks.  mirksiukas.gif
o liutai irgi nelengvi sioj sferoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na aisku, nebent, kai patys tikrai tikrai isimyli  thumbup.gif

As nezinau, kaip dauguma liutu, bet jei jau pasirinkau but su zmogum , tai visisku atsidavimu. mane siuo atveju sunkiau pripratint prie myliu ir buckiu, bet jei pradedu tai tada lengva, nes zinau, kad tai tikra, todel nematau bedos taip sakyt smile.gif O jo seimoj manau irgi nebuvo kalbama apie santykius, nors kai nesenai parasiau laiska perskaites reagavo gerai, sako zinau savo klaidas pasitaisysiu, bet i akis nu nekalba. siaip ir as tikiuosi ji ismokyti kalbeti, atsiverti kazkiek unsure.gif uzknisa kartais jo burbuliavimas toks, brrr arba mokymas kaip reikia/reikejo daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 23, 14:46)
brrr mokymas kaip reikia/reikejo daryt doh.gif

sunku tai. as jam nupirkau kaledu dovana, jis man-ne. tipo, nesamones, kam to reikia. bet paskui pasikalbejom, pasakiau, kad tirai noriu gauti nuo jo dovana, nupirko. ta pacia proga pakalbejom i prieki: apie valentino diena, it pan., kad tokiom progom noriu gauti geliu... gavau wub.gif aisku, butu daug smagiau gauti nesakius, bet kai kuriem zmonem tai atrodo "nesamones" ir nereikalingi dalykai... bet jie patys juk labai megsta gauti dovanas thumbup.gif tai galvoju, kad gali ismokti ir dovanoti ir ne tik daiktus, bet ir vidu atskleisti mirksiukas.gif
Atsakyti