as dvynys o vyras vandenis sutariame labai
gerai jis mane nugesina as irgi esu pavydi prisigalvoju nebutu dalyku
As - Dvyne, Jis - Vandenis... Kartu jau 5 metai
Neisivaizduoju kito zmogaus salia.. Jauciu, kad tarp musu yra labai stiprus ir keistas rysys.. Vienas kita labai papildome.
Esu impulsyvesne, aktyvesne, o jis - letesnis, ramesnis. O buna, kad tos ramumos kartais tik ir reikia. As daznai vadovaujuos jausmais, o jis - protu. Vienu zodziu, manau, atitinkame vienas kita
As dvyne, jis vandenis. Kartu 6-tus metus skraidom po ora
mano vandenes romanas su dvyniu islaike tik dvi dienas...
pamate mane jis kavineje, i ji nekreipiau demesio...su savo draugu turiu problemu,todel kartais ateinu isgerti kavos ir apsiraminti...
po keliu dienu pazistama paprase parvezti ja su draugais is sodo, nuvaziavus jos paimti ten vel sutikai dvyniuka, kuris pasake,kad jam laaaabai patikau, yra laisvas ir iesko drauges...atsakiau, jog esu nelaisva...
po keliu savaiciu dvyniukas mane vel uzkalbino kavineje prisedes prie staliuko...vel atsakiau, kad esu tikrai uzimta...bet valandele pakalbejome, susipazinome, pasirodo jis net gyvena pries mano nama ir jo langus as kiekviena ryta matau pries save...patiko jis man...
po menesio susipykau su draugu...lyg ir issikyreme...man parupo dvyniukas...sutikusi jo drauga, perdaviau jam linkejimus, lyg tarp kitko daviau tel.nr....praejo kelios savaites ir tyla...
susitaikiau su draugu...po savaites, nakti, skambutis i duris...atidarau - dvyniukas...gerai,jog maniskis buvo isvykes...mano pirmi zodziai buvo...kur taip ilgai buvai...susinervinau...mintyse
galvoju,jog paskubejau susitaikyti su draugu...
ta vakara ir kita diena buvo grazios kalbos, kaip as jam patinku t.t.
...na nepasirasiau as jam-lovoje...paprasiau duoti man kelias savaites laiko pazinti ji,apsispresti ir viska paaiskinti savo draugui...sazine neleido pradeti draugyste su kitu ir taip staiga tik zinute mesti savaji...
ir ka jus manot...dvyniukas jau kita karta sutikes mane kieme suko akis i sali, paprasius man paskambinti, teisinosi ,jog yra pavarges, o po savaites pamaciau ji su kita...
gerai,jog nepaskubejau viska pranesti savajam...
taigi, dvyniai yra baisus dviveidziai, megsta graziai meluoti, pazadukai,neistikimi net patys sau...taip rasau ne is pykcio jam, o pasidomejusi dvyniu horoskopu...