Mes su vyru kaip tik tokie pagal zenkla. Susituoke jau 4 metai.Pas mus arba viskas gerai, arba jau taip blogai, kad blogiau nebuna.
QUOTE(bite-rite @ 2007 09 17, 13:33)
Mes su vyru kaip tik tokie pagal zenkla. Susituoke jau 4 metai.Pas mus arba viskas gerai, arba jau taip blogai, kad blogiau nebuna.
Pas mus lygiai taip pat.
QUOTE(Moonlit @ 2007 09 18, 21:19)
Pas mus lygiai taip pat.
Pas mus irgi labai panašiai arba didelė meilė arba verdam abu iš pykčio. Šiaip maniškis labai impulsyvus, tikras karštakošis, o aš daug ramesnė, tai jį labai nervina tas mano ramumas, nes aš kažkaip daug šalčiau reaguoju į tokias situacijas, kur jis ten iš nervų jau nebežino ką daryti
mes sutariam puikiai,nors susituoke neperseniausiai, bet manau santuoka tvirta..
Jau penki metai mes taip gyvenam...as dvyne jis vandenis. Vandeniams, nemegstantiems monotonijos, dvyniai pats tas. Maniskis daznai pajuokauja, kad turi maziausiai 5 zmonas, kurias zino kaip nuluptas, bet tik nuspeti gali, kuri bus sekanti...
o mane ramina, o kartais ir supykdo jo vidine ramybe ir sugebejimas saltai reaguoti i karstas situacijas, nors pabambeti megejas
o priplauke tai abu vienodai
o mane ramina, o kartais ir supykdo jo vidine ramybe ir sugebejimas saltai reaguoti i karstas situacijas, nors pabambeti megejas
As vandene o jis dvynys
pas mus piktumai dazniausiai kyla del mano kaltes, nes as kaip degtukas, pradedu kabinetis jei man kas netinka, o jis ramaus budo ir greit mane nuramina, o siaip tai labai gerai sutariam
pas mus piktumai dazniausiai kyla del mano kaltes, nes as kaip degtukas, pradedu kabinetis jei man kas netinka, o jis ramaus budo ir greit mane nuramina, o siaip tai labai gerai sutariam
o mūsų pora - vandenė+dvynys - tvirta ir darni visus penkerius metus, be jokių pykčių ir konfliktų pragyvenom jau ir vaikų kiek užgyvenom ir šiaip, šiandien aš labai laiminga su juo, bet kas bus toliau - žiūrėsim kiek žinau, patys dvyniai yra linkę dažnai ir stipriai įsimylėti...tą žinodama, vis tiek surizikavau ir ištekėjau už savo dvynuko...ir, žinokit, dar nei vienos minutės dėl to nepasigailėjau...idealus tėvas,vyras ir ... (supratot apie ką aš čia? )
Musu seimoje as vandene,jis dvynys.Tai jeigu as nesikabineciau prie jo del smulkmenu visokiu,pykciu pas mus visai nebutu As degtukas siaubingas,jeigu sunervina puodelis kavos ne ten padetas,as ir rekiu ant brangiausiojo Mes kartu jau 3metai,is ju susituoke metus,tai rimtu pykciu kaip ir nebuvo
as - vandene, jis - dvynys, dirbti kartu gal ir negaletume, taciau seimoje kitaip priimi kito t.t. asmenines savybes, juk tai tavo zmogus beje, maniskio ascendentas avine, tai as daugiau regiu to aviniskumo, kazkaip iki siol dvyniai man kitokie uzsifiksuodavo is esmes sutariam
labutis esu vandene o jis dvyniai
bandysiu sudeti mozaika is jusu pasakojimu apie musu santykius
bandysiu sudeti mozaika is jusu pasakojimu apie musu santykius
QUOTE(uksis @ 2006 11 03, 12:24)
Jį labiausiai erzina mano "užsiliepsnojimai", mane - jo ramumas. Bet, kad ir kaip būtų paradoksalu, jam labiausiai patinka, tos mano "išdaigos" ir kaip pats sako, su manim niekada neliūdna, nes nežinai, ką sekančią minutę iškrėsi, o man patinka, kad jis retkarčiais sugeba mane "nugesinti".
QUOTE(sauliuke @ 2007 08 18, 18:31)
pas mus kivircai visada kyla del mano kaltes,pati pradedu kabinetis,tai tas nepatinka tai anas o jis ramaus budo o ir susitaikyti rodo iniciatyva jis. o del pavydumo tai pas vyra visiskai nera didziausia pavyduole as pati
QUOTE(porsche @ 2007 09 17, 13:33)
QUOTE(Daile @ 2007 11 30, 18:25)
Maniskis daznai pajuokauja, kad turi maziausiai 5 zmonas, kurias zino kaip nuluptas, bet tik nuspeti gali, kuri bus sekanti...
QUOTE(kutuke @ 2007 12 07, 23:23)
QUOTE(Juratikas @ 2007 12 16, 22:45)
QUOTE(Semi @ 2008 01 04, 13:35)
Tai jeigu as nesikabineciau prie jo del smulkmenu visokiu,pykciu pas mus visai nebutu ,tai rimtu pykciu kaip ir nebuvo
Nesigavo mums nieko su dvynuku..išsiskyrėm
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 08 16, 18:36)
Nesigavo mums nieko su dvynuku..išsiskyrėm
pasiseks su kitu