Yra skirtumas ar veda vaikus į lauką tėvai, ar auklėtojos - tėvai ramiai vaikšto su savo kleckais, o darželyje jie dažnai laksto. O beje - kai vėjuotas oras irgi yra gerai eiti į lauką svarbu tik kad išsižiojęs nebūtų.
QUOTE(sonatarin @ 2007 01 16, 16:00)
nu vat tas man ejimas i lauka tokiu oru tai kazkas nerealu
nespeja persirgti ir vel i lauka, o toks vejas kad siaubas, as i tai nekaip ziuriu
ir siandien prasiau kad nevestu
ziuresim ka pasakys, ar ejo arne, nes viena kart prasiau nevest, bet vistik isvede 

QUOTE(argus @ 2007 01 16, 16:41)
Yra skirtumas ar veda vaikus į lauką tėvai, ar auklėtojos - tėvai ramiai vaikšto su savo kleckais, o darželyje jie dažnai laksto. O beje - kai vėjuotas oras irgi yra gerai eiti į lauką svarbu tik kad išsižiojęs nebūtų.
O aš tik už vedimą į lauką bet kokiu oru

vat man toks klausimas iškilo...
..jei tarkim 2 vaikai negali ,pasak mamos eit į lauką...
, kas jį prižiūrės grupėje
..auklytė?...vargu,ar turės ,kada ir kaip...juk reik grupę vėdint ir jai yra visokių kitų darbų ir pan...

Mūsų grupė dar į lauką nevaikšto
yra naujokų, kol apsipras... o beto grupėj visi iki 2 m (dauguma iki 1,5) tai kur ten su tokiais tokiu oru, kaip šiandien

QUOTE(Baltike @ 2007 01 16, 16:10)
Jei jau mano vaikas toks, kad nenorėčiau, jog laukan eitų, tai ir darželin nevedu - laukiu, kol bus visiškai sveikas.
nu jis nei po ligos, nei sergantis, tik va baigem siaip netaip issigydit ka tik kosuli

QUOTE(Dilma @ 2007 01 16, 16:51)

O aš tik už vedimą į lauką bet kokiu oru

zinau, kad verke krokodilo asarom, bet as aukletojos prasiau, kad jei gali, tai kad paimtu ji i akyciu pratimus, kad vaikui sirdute neskaudetu, bet matyt arba pamirso, arba negalejo sesute.
tai vat kad su teveliais jie ramiai eina, o darzely sake jis lekia duodas kaip pabludes, ir grista susiles visas, o dar ta gerkle pastoviai atidaryta ir sukaujama

o pas mus pasirodo irgi eina į lauką bet kokiu oru. šiandien tik nebuvo, o vakar - ėjo

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 01 16, 17:35)
vat man toks klausimas iškilo...
..jei tarkim 2 vaikai negali ,pasak mamos eit į lauką...
, kas jį prižiūrės grupėje
..auklytė?...vargu,ar turės ,kada ir kaip...juk reik grupę vėdint ir jai yra visokių kitų darbų ir pan... 

Nu žinok, būna stebuklingų darželių ir auklyčių

QUOTE(argus @ 2007 01 16, 16:41)
Pavydžiu toms, kurių kleckai ramiai vaikšto, maniškiai taip nemoka, matyt - visos tvoros jų nulaipiotos, visi kalneliai nubėgioti, visos balos ištaškytos, visos pakrūmės išlandžiotos...

Cute, kaip suprantu, dukrytė jau apsiprato darželyje?
Na maniškiai darželyje net į medžius kariasi
. Vasarą, pavasarį mergina karts nuo karto grįžta suplėšitom kelnėm

QUOTE(Baltike @ 2007 01 16, 22:11)
Apsiprato

Ryt eisiu darželio logopedę prisijaukinti dar

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.