Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(Dilma @ 2006 10 10, 23:16)
1. Niu, abu labu tokiu hihihi.gif. Bet gal nebloga panelė, a? blush2.gif  biggrin.gif
2. Vedėsi? O kada? Man niekas nieko nesakė g.gif

1. nu nebloga nebloga, bet jau baisiai daug sutrybiu moka, gausiu savaji mokinti kad paneles neapviltu blush2.gif
2. jo sake , nu majus kaip graziai pas psichologe elgesi, ir pirma kart mato zmogu, o graziai snekejosi g.gif ir atliko ten ka reikejo g.gif tai sakiau eisiu paklausiu ka ten dare ir kokiu tikslu
QUOTE(Linaiva @ 2006 10 11, 00:14)
verysad.gif  verysad.gif va va išėjo daržan ir pirmoji meilė per bortą  verysad.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sekmės visiems naujiems darželiokams  4u.gif

nu visda darzeliuose atsiranda meiles lotuliukas.gif nu bet negalejau pagalvot kad taip anksti blink.gif ir dar su tokia paneliska (nieka bloga nepagalvok, paprasciausia tavoji irgi valdinga uztai maniau kad niekada nesutars su tokiom, nu nebent vaikins i teti tongue.gif ) visada jam labiau patiko su ramesniais uz ji but ir jiems viska kamanduot doh.gif

pats atsikele 06.45, neleido nei man normaliai susitvarkyt, jau ziuri liuta karaliu ir suvalge 2 sumustekus, nu nezinau kaip cia darze bus, ar valgys, nors aukletoja sake jusiskis tai pavalgantis.nu ziuresiu jei dar pusrycius darze suvalgys tai tada ja blink.gif

linaiva, aciu uz gerus linkejimus, tikimes kad taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2006 10 11, 00:14)
verysad.gif  verysad.gif va va išėjo daržan ir pirmoji meilė per bortą  verysad.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tarnybinis romanas, tsakant..
Atsakyti
klausiau vakar,sake atskirai bus,kazkokiame kambarelyje,rinks aktyva ax.gif tikiuosi jokiu papildomu pareigu negausiu. rolleyes.gif dziaugiuosi kad perejom i 1 jaunesniaja darzelio grupe,jau piese vakar,siandien i sporto sale vedesi,dainavimo pamokele buvo,klausiau aukletojos ar jam idomu,sake kad taip,labai uzsiemes,daug reikalu turi.vakar nuejau anksciau pasiimti,jis girdejo kaip as kalbejau su aukletoja,bet ramiai sau toliau valge,auklytei pasake,kad mano mama atejo. biggrin.gif atliko savo reikalus,tada atbego ir pas mane,ne taip anksciau,jei anksciau ateidavau,tai is karto nuo stalo ir namo
Atsakyti
Aš irgi kartis įeinu tyliai, kad pažiūrėčiau, ką veikia, kaip auklėtoja elgiasi, bet kur tau, kuris nors pamato ir tuoj šaukia: Gabiele, tavo mama atėjo doh.gif:
Atsakyti
Sonatarin - cry.gif prieš miegą unsure.gif

Klausiau dėl psichologės - sakė, paprasčiausiai žiūri, ar vaikas atitinka savo amžiaus grupės išsivystymo lygį 4u.gif

Aš visada įeinu tyliai - bet tik tam, kad išgirdus varpelį maniškė nesugalvotų pašokt nuo stalo ir atlėkt pažiūrėt... O auklėtojas šnipinėt - schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 spalio 2006 - 13:15
QUOTE(Dilma @ 2006 10 11, 14:15)
Sonatarin - cry.gif prieš miegą unsure.gif

eik tu sau, net sirdis suskaudo, varau pasiimt doh.gif
Atsakyti
aš šiandien sąvąją parsivedžiau su 38,3 tempa cray.gif o išleidau, tai sveiką unsure.gif dar ir ilgiau prabuvo šiandien, nes dalyvavau susirinkime verysad.gif toks akmuo ant širdies... angel_sadangel.gif
Atsakyti
O man abu jau į ligonius pretenduoja verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 10 10, 23:48)
Kiek teko susidurti, neskirstomos. Bet nepastebėjau, kad lopšelyje vyresnieji mažiukus mėgdžiotų. Be to kol kas lopšiukuose dar adaptacinis periodas tęsiasi, todėl tų tūčių ir marliukų daug, iki pavasario mūsų grupėje šito turto beveik neliko, kaip ir sauskelnių, buteliukų...

O žinai, teko susinervint, nes manajai pradėjo reikėt marliuko. O iki tol nežinojo, kas tai yra. Teko ieškot medžiagos gabalo. Ir vis per tuos mažius. Šiemet kažkokia marliukų grupė. doh.gif Praeitais metais nė vienas neturėjo tokio daikto. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 10 12, 22:04)
dar ir ilgiau prabuvo šiandien, nes dalyvavau susirinkime verysad.gif

kurį darželį lanko?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2006 10 12, 22:16)
O žinai, teko susinervint, nes manajai pradėjo reikėt marliuko. O iki tol nežinojo, kas tai yra. Teko ieškot medžiagos gabalo. Ir vis per tuos mažius. Šiemet kažkokia marliukų grupė.  doh.gif  Praeitais metais nė vienas neturėjo tokio daikto. schmoll.gif

O mums ar nereiks prie pampersų grįžt... nesuprantu namie jokios problemos: nueina į WC, padaro į puoduką... o darže net pėdkelnių viršus šlapias būna gun_bandana.gif:
Atsakyti
o mes darže jau grįžom prie pampersų. per pietus miegodama vos ne kiekvieną dieną šlapia atsikelia. nunešiau pampersą.
gydytojai pasakiau, ti nuo nerimo išrašė kažkokių vaistukų. vis tik 2 savaites prabuvo namiem, o kai parėjo į daržą - pradėjo sysioti į lovą. gal čia vėl adaptuojasi g.gif
Papildyta:
dabar paklausiu kaip ir į temą, bet ne į temą doh.gif

darželyje prie antro patiekalo dažnai būna burokėlių salotos. nieko mandraus, berods ir mes tokias valgėm. tai va, klausimas kaip pasigaminti jas blush2.gif bo mano pana, nežinau iš kur, bet išmoko sveikai maitintis - prie mėsos nevalgo bulvių doh.gif
o kai tas salotas mačiau vaikai net su pirštais griebia - tai suprask - skanu thumbup.gif
Atsakyti