o gal vaikas pripratęs prie tokio auklėtojos tono. gal ji ten ant visų rėkia. ir vaikas net nežino kad auklėtoja gali ir gražiai kalbėti?

QUOTE(sonatarin @ 2007 01 12, 21:06)
nu as suprantu kad pavargsti visa diena dirbti , bet ne su 20 vaiku, o tik su 9- 10.ir buna dienu netikusiu, be nuotaikos, normalus zmogus.bet man kazkaip sirdi uzgavo.siaip daznai buna kad tyliai ieinu, nes jei vaikai valgo, kad nepamatytu kad atejau, tai taip buvo ir siandien
ir isgirdau ko nesitikejau.klausiau vaiko, ar aukletoja ant taves sauke ir bare, tai sake nea, nepyko ir nebare.sakau, o sake kad neverktum garsiai, ne sake normaliai sake kad neverkciau.bet gal vaikui taip atrodo, as girdejau kitaip 

Na gal tikrai vertėtų mandagiai pasišnekėt su auklėtoja

QUOTE(krika @ 2007 01 12, 21:09)
o gal vaikas pripratęs prie tokio auklėtojos tono. gal ji ten ant visų rėkia. ir vaikas net nežino kad auklėtoja gali ir gražiai kalbėti? 

nu nezinau, nesitiki, kad aukletoja tokia gali but

QUOTE(renolda @ 2007 01 12, 21:34)
nu as nemegstu konfliktu, ir megstu palaukt ir pastebet is sono daugiau ir tik tada aiskintis

man aplamai "motina" nepriimtinas žodis -mama, visai kitas reikalas; o jei jau mamytė -

aš iškart ir nesiaiškinau
, bet kai vaikas vieną kart parėjęs po to įvylio pasakė, kad dar ir mušė, nna tada pasakiau ir auklėtojai, ką vaikas kalba
. Tada ji sako: gal jūs klausėte ar muša auklėtoja. Aš sakau: na ne, jis pats pasakė. Ir tada viskas pasibaigė. O ta auklėtoja tikrai labai faina, ji rami ir visada tyliai kalba, na nerėkia. Tikrai būtų sunku patikėt, aš ir dabar nelabai tikiu. O vaikas labai myli abi auklėtojas ir sako, kad jos geros

QUOTE(krika @ 2007 01 12, 22:08)
man aplamai "motina" nepriimtinas žodis -mama, visai kitas reikalas; o jei jau mamytė - 

apie ka ir eina kalba

QUOTE(renolda @ 2007 01 12, 22:18)
aš iškart ir nesiaiškinau
, bet kai vaikas vieną kart parėjęs po to įvylio pasakė, kad dar ir mušė, nna tada pasakiau ir auklėtojai, ką vaikas kalba
. Tada ji sako: gal jūs klausėte ar muša auklėtoja. Aš sakau: na ne, jis pats pasakė. Ir tada viskas pasibaigė. O ta auklėtoja tikrai labai faina, ji rami ir visada tyliai kalba, na nerėkia. Tikrai būtų sunku patikėt, aš ir dabar nelabai tikiu. O vaikas labai myli abi auklėtojas ir sako, kad jos geros 

nu ziuresim ka toliau vaiks snekes, ir tihare klausysiu kas vyksta kai ieinu

aš visada taip darau, ir visada vaiko klausiu kaip sekėsi?

Sveikos
nu as nemegstu konfliktu, ir megstu palaukt ir pastebet is sono daugiau ir tik tada aiskintis aisku, gal neverta siuo atveju laukt ir stebet, bet nezinau kaip dabar po laiko jai pasakyt. beje, idomi siuo klausimu dilmos ir dalijuko nupomone, kaip joms atrodo. nu nezinau, kazkokia as pasimetus, bet del savo vaiko eisiu ir kovosiu. ir dar beje vyrui nieko nesakiau, nes tas jau butu patrakes del tokio elgesio ir iskart pultu aiskintis, kodel ant jo vaiko kelemas balsas nors siaip labiausiai mane sunervino kad mane pavadino motina gi tiems maziukams tiek tereikia, kad tuoj mane pavadins motina, ir sakys kad aukletoja taip pasake nu kazkaip man siandien nesurantama diena
nezinau,koks Majukas namie,bet manoji,tai isdykusi yra.Karta pasakojo parejusi,kad nuo aukletojos gavo su skeciu,per uzpakaliuka.Kai paklausiau ,uz ka ,tai atsake,kad lipau i pelke.Kita diena ir aukletoja pasake,kaip buvo.Tuo atveju nesupykau,nes graziuoju neklause

nezinau,koks Majukas namie,bet manoji,tai isdykusi yra.Karta pasakojo parejusi,kad nuo aukletojos gavo su skeciu,per uzpakaliuka.Kai paklausiau ,uz ka ,tai atsake,kad lipau i pelke.Kita diena ir aukletoja pasake,kaip buvo.Tuo atveju nesupykau,nes graziuoju neklause

Neverta konfliktuot su auklėtojomis
Reikia tiesiog mandagiai ir gražiai pasidomėti, kaip sekasi vaikui darželyje, kaip bendrauja su vaikučiais ar klauso auklėtojos dažniausiai jos ir papasakoja apie vaikutį, jo elgseną. Pas mus jei jau kas nutinka tai auklėtoja net nespėjus pasidomėt apie vaiką pati pasako kas gero ar blogo įvyko

QUOTE(krika @ 2007 01 12, 21:09)

Aha, tikrai

Sonatarin, per daug nepergyvenk - juk Majus neužfiksavo nieko blogo. Teko ir man matyt, kaip ta pati auklėtoja "mušė" tą vieną pasiutusį berniuką per rankas su jo paties atsinešta rykštele

Nors mano vaiks tai ne per labiausiai linksta prie tos auklėtojos

Dalijuk, kai nori ką nors pacituot, nekopijuok teksto, o spausk žinutės apčioje

QUOTE(Dalijukas @ 2007 01 13, 01:14)

Nu žinai su skėčiu mušti - nesuprantu. Būčiau su auklėtoja rimčiau pasikalbėjusi.
Mušti svetimų vaikų negalima nors ir auklėtoja esi. Jei nesusitvarkai su vaiku - sakyk tėvams, o ne mušk su kuo papuola. Dabar su skėčiu o paskui?
QUOTE(renolda @ 2007 01 12, 23:18)
Neverta konfliktuot su auklėtojomis
Reikia tiesiog mandagiai ir gražiai pasidomėti, kaip sekasi vaikui darželyje, kaip bendrauja su vaikučiais ar klauso auklėtojos dažniausiai jos ir papasakoja apie vaikutį, jo elgseną. Pas mus jei jau kas nutinka tai auklėtoja net nespėjus pasidomėt apie vaiką pati pasako kas gero ar blogo įvyko 

nu siaip jau jos zino, kas as pastoviai su jomis bendrauju ir klausiu, ar valge, miegojo, klause, ar nesipyko su vaiakis?visada pasako normaliai, ir pasake kai guste gavo

QUOTE(Dilma @ 2007 01 12, 23:29)
Aha, tikrai
- rėkia ir neužsičiaupia... Greičiūnienė tokią iš savo darželio po kokios valandos išmestų
Sonatarin, per daug nepergyvenk - juk Majus neužfiksavo nieko blogo. Teko ir man matyt, kaip ta pati auklėtoja "mušė" tą vieną pasiutusį berniuką per rankas su jo paties atsinešta rykštele
. Vat, jums dabar sakau - mušė, jūs ir įsivaizduojat - užvažiavo kaip reikalas
. O iš tikrųjų ten tebuvo papliaukšėjimas juokais ir dar ABIEJŲ susitarimu už atitinkamus vaiko veiksmus

nu jo su tuo pasiutusiu vaku tai siaubas kartais buna, o dabar dar geriau isigudrino

prisiminiau, ir kai gustyte tik pradejo eiti i darzeli, o mes ar veliau atejom ar kaip ten buvo, kad jie anksciau atejo