Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(jolitaa @ 2006 10 09, 11:36)
Gal kas apie l/d Radastele ir Traukinuka ka nors zinote?

Apie Radastėle praeitoj temoj nemažai parašyta ax.gif geri atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Štai ir aš čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-thrus @ 2006 10 09, 08:14)
sonatarin tavo vietoje viesinciau juk seip reikia informuoti mus apie darzeliu reputacijas g.gif

kadangi parasei, tai ir viesinsiu, kad nebutu taip, kad bijau pasakyt, bet patyriau tai savo kailiu tai ir sakysiu.viena mama jau sake gan nemalonius nutikimus kas jos mergaitei nutiko, tai as nebekartosiu, tik galiu pasakyti, kad mes paklivom pas ta pacia aukletoja.
zodziu, pirmas dalykas kas nepatiko, kad auklyte ruse, ir auketoja su ja kalbasi rusiskai, o auklyte visada su vaikais kalbejo rusiskai, o jie nesuprasdami nepadarydavo ko reikia.beveik visa valdzia likus nuo rusu laiku, ir pats darzelis dar likes rusu tipo, net viskas parasytas lietuviu ir rusu kalbom.grupeje zaislai beveik mediniai, savo zaislu atsinesti neleido, o ypac minkstu zaislu, nes su jais galima atnesti kokia nors infekcija, ir grieztai draudziama. valgyti, gerti ir indu nusinesti paciam neleido, nes gali sudauzyti, o tai jis mokejo jau padaryti,ir mes ejom tuomet i lopseli. ant puoduku irgi nesodino, nes per daug darbo mazdaug, tiek vaiku, jiems pampersus nuimti, pasodinti, vel uzdeti ir t.t. zodziu, ir man nepatiko aukletojos, man pasirode jos tokios nemalonios, ir nemylincios savo darbo, toks jausmas kad tik ateina atidirbti ir viskas. as norejau kitokiu bendravimo ypatumu. o dabar esu tikrai patenkinta, ir su aukletojom pasisneku ir viska pasako.nu nezinau, paklausk dar dilmos nuomonesapie si darzeli. zodziu, gali bandyti eiti ir paziureti, kaip ten jums patiks, bet esu tos nuomones, kad niekam as to darzelio nesiulyciau.o cia jau jus rinkites patys. mano nuomone tokia. rolleyes.gif

QUOTE(Dilma @ 2006 10 09, 11:56)
Aš ne Sonatarin, bet pabūsiu už ją - jos Majus ir mano Gustė lanko Pelėdžiuką thumbup.gif . Kaip tik šiuo metu po lauką vaikštinėja ax.gif  biggrin.gif

dilma, stebek ka vaikai daro, ir paziurek, kaip majus, man labai idomu, ar jis nesimusa, nes baisiai jam ka nors pakibinti reikia blush2.gif
Atsakyti
Sonatarin, mergaitės mušasi, tai ko norėt iš berniukų...
Vakar grįžo su žandu nubalnotu, kažkas virto ir ją nusivertė...
Atsakyti
irnesakyk.gif su tais kandžiojimais. manoji namie prie nosies šašą užsidėjo (vos pastebimą, bet vis tiek). o kitą dieną parėjusi iš daržo pareiškė kad Emilija įkando doh.gif lotuliukas.gif

šiandien pas mus darže spektaklis "paršiukas čiukas" thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus kitą savaitę kažkoks muzikinis spektaklis... didis.gif
Atsakyti
o pas mus ketvirtadieni teveliu susirinkimas,ir dar anketa gavau,kuria reikia uzpildyti.... doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif ar yra mamyciu vedanciu vaikucius i "aitvareli" 4u.gif mums taip arti namu butu. tik va nieko apie ji negirdet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 10 10, 11:03)
o pas mus ketvirtadieni teveliu susirinkimas,ir dar anketa gavau,kuria reikia uzpildyti.... doh.gif

pas mus irgi ketvirtadienį pirmas tėvų susirinkimas
Atsakyti
o ten su vaikuciais kartu buna susirinkimas,ar juos namo reikia parvesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2006 10 10, 10:36)

dilma, stebek ka vaikai daro, ir paziurek, kaip majus, man labai idomu, ar jis nesimusa, nes baisiai jam ka nors pakibinti reikia blush2.gif

pioneer.gif lens.gif biggrin.gif
O tu paklausk sūnaus, su kuom jis grupėj bučiuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 10 10, 11:32)
o ten su vaikuciais kartu buna susirinkimas,ar juos namo reikia parvesti? g.gif

pas mus kartu būna, tik per vaikus labai jau triukšmas....... doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2006 10 10, 11:35)
pioneer.gif lens.gif biggrin.gif
O tu paklausk sūnaus, su kuom jis grupėj bučiuojasi lotuliukas.gif

Ko gero, jau žentą turi? mirksiukas.gif
Atsakyti