Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

visu mano 3-ju vyruku megstamiausia yra burokeliu sriuba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 03 08, 15:54)
Per amžių amžius vištienos sriuba su morkom, bulvytėm, ryžiais, žalumynais...  thumbup.gif

thumbup.gif ir pas mus pati megstamiausia sriuba, visi vaikai seimoje valge tokia sriuba.
Atsakyti
Mūsų mėgstamiausia - pupelių sriuba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JuliaVa @ 2007 03 11, 15:47)
visu mano 3-ju vyruku megstamiausia yra burokeliu sriuba bigsmile.gif

šita ir pas mus "einamiausia" thumbup.gif
Atsakyti
Mėgsta pieniška vermišėlių sriubą thumbup.gif , o kitų nevalgo verysad.gif
Atsakyti
Valgo visas, tik pieniška vermišelių labiausiai patinka essen.gif
Atsakyti
šaltibarščiai ax.gif
Atsakyti
mėgstamiausia sriuba pas mus yra barščiai, bet šiaip mano mergina iš viso yra "sriubinė"
Atsakyti
einamiausia raugintų kopūstų, bet neatsisako ir kitų biggrin.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi "sriubinis" smile.gif
gal paskutini menesi kiek maziau, bet siaip kokia siuba bepaduosi, viskas tinka smile.gif
o dabar, kai auginu pilvelyje leliuka, tai ir pati pasidariau "sriubine, tik va vyras prie musu niekaip neprisijungia
Atsakyti
gal galite parasyti kleta receptu tu sriubyciu..ka i barscius dedat? kad mano vaikutis nevalgo sriubu visiskai unsure.gif gal as neskaniai gaminu? gal kokiu kitu receptu turite..
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 03 16, 10:04)
bet šiaip mano mergina iš viso yra "sriubinė"

QUOTE(tauskalyte @ 2007 03 28, 13:13)
mano maziukas irgi "sriubinis"  smile.gif
gal paskutini menesi kiek maziau, bet siaip kokia siuba bepaduosi, viskas tinka  smile.gif
o dabar, kai auginu pilvelyje leliuka, tai ir pati pasidariau "sriubine, tik va vyras prie musu niekaip neprisijungia

lotuliukas.gif mano sūnelis irgi "sriubinis" ir visai nesvarbu kokia sriuba, kerta kad net ausytės lapsi. Matyt mamytė sriubyčių profė tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti