Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė ir mažylis

Mėgstam sriubytes thumbup.gif pienišką makaronų, vištienos, daržovių sriubytes
Atsakyti
Mazius valgo visas sriubas kokias tik beduotum ir makaronu ir darzovienes,kopustu,burokeliu visas jas valgo su malonumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2012 12 12, 13:18)
Mazius valgo visas sriubas kokias tik beduotum ir makaronu ir darzovienes,kopustu,burokeliu visas jas valgo su malonumu rolleyes.gif

Mano dickis tai pat lb megsta sriubytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų 17mėn panelei labiausiai patinka šviežių kopūstų sriubytė smile.gif
Atsakyti
Sriubytės veža ir mus..Mano špokui 1 metukai ir 3 mėnesiukai ir labiausiai mėgstam burokėlių, rūgštynių, natūralaus vištienos sultinio su kleckais..Viskas namų gamybos, sveika ir skanu..
Atsakyti
Na mums irgi tik duok!!! thumbup.gif Viskas eina į trasą... Tiek trintos su šakute, tiek blenderiuotos.
Atsakyti
Mes irgi viska labai megstam,ir rugstyniu, ir viesitenos, makaronu, bet ka raugintu kooustu tik sultini doh.gif kooustus isspjaudo doh.gif
Atsakyti
Nevalgo jokios... nei maze nei vyresnele doh.gif
Atsakyti
Sriubos vienos mėgstamiausios vaikų, tai dažniausiai būną įvairių daržovių sriubos, dažniausiai su mėsyte, mažasis pamišęs dėl pieniškos makaronų sriubos smile.gif
Atsakyti
valgom sriubytes ir mes, tik saltibarsciu tai nemegsta o man taip skanu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Dariukas irgi valgo apsivalgo sriubom, tai aš ir verdu daug įvairių. Nelabai jam praeina svogūnų sriuba, bet yra tam tikri patiekala kuriems reikia subręst mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai mėgsta, ypač daržovių
Atsakyti